Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 escape, erkek oyunu falan hikaye, şu adama yapılanların yüzde biri sana yapılsa ağlayarak kaçarsın 2 haftada. sevgilinle her görüşmeni ertesi gün gazetede hakaretlerle oku, "sevgilisini nasıl götürdüyse artık çok seksten zarar gördü" diye hakkında tv'de atıp tutsunlar, yaptığın işte, sevdiğin insanların yanında sürekli olarak hakarete varan eleştiriler ye. Ne kadar dayanırsın görürüz. "Şunu yazmayalım üzülür/kırılır" değil "Şunu yazmayalım lan hayvanlık olur bu yaptığımız" "bunu demeyelim haddimize değil" denmesi gerekiyo orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Escape Lütfen sen defol git, senin gibi taraftar olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Rewendor said: escape, erkek oyunu falan hikaye, şu adama yapılanların yüzde biri sana yapılsa ağlayarak kaçarsın 2 haftada. sevgilinle her görüşmeni ertesi gün gazetede hakaretlerle oku, "sevgilisini nasıl götürdüyse artık çok seksten zarar gördü" diye hakkında tv'de atıp tutsunlar, yaptığın işte, sevdiğin insanların yanında sürekli olarak hakarete varan eleştiriler ye. Ne kadar dayanırsın görürüz. o zaman evlensin abi sinemle! hem bu galatasaray için hem de kendi için süper bişi olur ve hakkında atıp tutulanlar da artık olmaz. neyin modernliği bu? (biz evlilğe karşıyız beraber yaşamak rulz) bak evli futbolculara hiç haklarında atıp tutulan bir mevzu cıkıyor mu? zamanında birsürü futbolcuya bu tarz eleştiriler yapıldı. yani evli değilsen ve futbolcuysan ve sevgilin de varsa sevişirsin gezersin çapkınlık yaparsın. burası türkiye arkadaşlar! burda gece saat 12 den sonra kız dışarda gezemez. buırda 12 yaşındaki cocuklara tecavüz edip öldürürler. burası türkiye lanet olsun ama böyle bu. burda herşey olur. medya saygısız, insanlar saygısız ahlaksız ve kişiliksiz... ben çok memnunum sanki bu durumdan çok memnununm bu tarz olayların cıkmasından. ama bu toplumun da agzını bir şekilde kapatmak lazımdı. arda bunu yapamadı. ya da yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Arda'yı insan olduğu için suçluyorsun. İnsan olmasaydı duygusuzun teki olsaydı, istediği gibi hayatını yaşamak istemeseydi ve robot gibi toplum ne derse onu yapsaydı ne güzel olurdu değil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 abi sana bşi diyim mi? hiç bşii umrumda dğeil suan. bu sene ligde kalalım da kim giderse gitsin. ben gelecek seneden umutluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Arda bencede gitsin, kendini şu anki durumdan kurtarsın diyenlerdenim ama sadece bir şey sorucam. Sizce Messi her gün madrid gazetelerine bakıp, nasıl dalga geçildiğine falan bakıyor mu ? Ya da benimle ilgili böyle böyle diyorlar ama ben her maç onlara kapak olsun diye 2-3 gol atıyorum diyor mu maç demecinde, ve ya gollerini atarken basın tribününe artistik yapıyor mu ? Ki ispanya takım yanlısı gazetelerle dolu bir ülke. ( Messi sadece bir örnektir, profesyonel futbolcu spor sayfasındaki yorumlara aldırış göstermez, bütün yorumlara ertesi gün kamera önünde cevap vermez, isterse anasına isterse babasına sövsünler, medya çünkü bunu ister, bir kere cevap verirse ikincisi gelir, ikincide üçüncüyü ister medya, bu kadar basittir. Ya da en azından göz göre göre bunları yapıpta sonra da benim üstüme geliyorlar diye ağlamaz. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Medya taraftar baskısı yüzünden futbolundan takımından koptuğu yetmedi bi de hayatına yön versin, taraftar medya baskısı yüzünden evlensin yani adam. röh yok ben vazgeçtim, küme düşsün şu gs de şu taraftarın layığı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Medya o işareti sonuna kadar hak etti ya, helal olsun dedim valla adam öyle golsevinci yapınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Adam olsaydınız da çanak tutmasaydınız o medyaya. Takım kaptanına hakaretler içeren yazıları ağzınızdan salyalar çıkararak okuyacağınıza yapılan protestolara katılsaydınız. Gidip azıcık tepki gösterseydiniz tuttuğunuz takım hakkında yalan yanlış karalama haberi yapan gazetelere. O zaman bu kadar sataşamazlardı belki Arda'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 2 ayda nasıl iyileşmez diyen arkadaş bambaşkaymış. Hayatında topa vurmamıştır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 iblameadmins said: Adam olsaydınız da çanak tutmasaydınız o medyaya. Takım kaptanına hakaretler içeren yazıları ağzınızdan salyalar çıkararak okuyacağınıza yapılan protestolara katılsaydınız. Gidip azıcık tepki gösterseydiniz tuttuğunuz takım hakkında yalan yanlış karalama haberi yapan gazetelere. O zaman bu kadar sataşamazlardı belki Arda'ya. Adamlık protesto gösterisiyle olmuyor işte. Baştan buna gerek kalmaması gerekiyor zaten. Sen adamı maymun etmişsin, sonra taraftar prostesto etse nolur etmese ne olur? Ya da kim ne yapmış ne etmiş bilmeden böyle köpürmek niye? Başta bu taraftardan öte yönetimin işi, başta yönetimin koruması gerekiyor onu. Kaldı ki bilinçli kalmış 3-5 taraftar zaten dernekten açıklama yaptı Arda kaptanımızdır, onu karalayan şerefsiz medyaya itibar etmeyiz" diye. Kaldı ki işi gücü olan, vaktini bununla harcamayacak, hayatında daha önemli şeyler olan milyon tane insan var burada. nileppezdel said: Medya o işareti sonuna kadar hak etti ya, helal olsun dedim valla adam öyle golsevinci yapınca haketti zaten. bırak ardanınkini Emrenin kol hareketini de savunmuştum ben burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Holy said: 2 ayda nasıl iyileşmez diyen arkadaş bambaşkaymış. Hayatında topa vurmamıştır muhtemelen. 3. lig klubünde oynadım 1 sene. o kasık yırtılması dediğimz olay 2 ayda geçiyor evet. bir de onu klüp doktorlarının yani ardayı tedavi eden harbi doktorların yaptıgını düşün.. bu sakatlıgın bu kadar uzun sürmesini garipsemeyen tek sensin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Arda'ya hain diyenler çok salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 galatasaray sezon başında sağlık ekibini bu sakatlıklar yüzünden zaten değiştirmemişmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Yanlış anlamışsın rewendor. Ben karalama kampanyası yürüten medya organlarını protestoya katılsaydınız dedim o arkadaşa. Azıcık tepki koyabilseydi GS taraftarı bu olaylar bu kadar büyümezdi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Yukarıda yazdıklarımı anlamamış arkadaşlar için 2. bir özet geçiyorum. Daha basit örneklerle bu kez. - Bir futbolcu niye spor medyayı takip eder ? Futbolculuğunu daha ileri götürmek için mi? Bu adam Rijkaard'dan alamadığını Hıncal Uluç'tan mı alıcak ? Cevap : Hayır, sadece hoşuna gittiği için, egosunu tavan yaptırdığı için. Arda için ilk başlardada güzeldi, ilk başladığı yıllarda. "Gs'ın yeni Hagi'si" , "Türk futbolunun son 10 yıldır yetiştirdiği en yetenekli futbolcu" , "Messi mi Arda mı" , "Gs'ın avrupa sahnesine çıkardığı yeni yetenek". Bunları okudu ve hoşuna gitti, böbürlendi. Daha sonra medya bu, amacı Arda Turan'ı geleceğin en büyük yıldızı yapmak için uğraşmıyor, daha fazla gazete satmak için uğraşıyor. Arda'nın kötü oynadığı bir maçtan sonra bu sefer yazdılar, "Arda Turan Gs yenemedi" , sonra bir daha kötü oynadı bir daha yazdılar, "Arda Turan niye oynamıyor" , bir daha "Arda Turan çok şişmanladı, sebebi bu", bu sefer Arda cevap verdi. "Arda Turan Sinem Kobal'la çok sevişiyor gücü kalmıyor" , baktı Arda'yı çekip ilgi topladılar. "Arda Turan görgüsüz sinema kapatıyor" , Arda gene cevap verdi Arda gene cevap verdi, verdi de verdi. Sonra bu yük ona fazla geldi, kaldıramıyorum diye sızlanmaya başladı. Neyine koruyorsun Arda'yı, adam her gazete yorumuna 3-4 röpartaj veriyor, üstüne bir de GS anasayfasında açıklama yaptırıyor. Bunun avrupa'da ki başarılı futbolculardan "X" in başına geldiğini varsayalım. -"X" 'in performansı çok düştü, gece aleminde geziyor. * Cevap gelmez -"X" 'in tedavisi iyileşmesine rağmen oynamıyor, satılması lazım. * Cevap Gelmez -"X" 'in kiloları çok fazla, yediği yemekleri azaltsın, bu kilolarla oyun oynayamaz. *"X" 48 maçta 31 gol atar. Sonra futbolu bırakır, o güne kadar ki medya'dan gelen tüm soruların cevabını son gününde verir bütün bu kilolarının performansını etkileyen faktörün kullandığı ilaçlar olduğunu söyler. Hepsinin nedenini, sonucunu, etkilerini kariyerinin son günü açıklar. "X" Ronaldo Luís Nazário de Lima'dır. Duygulandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 escape said: Holy said: 2 ayda nasıl iyileşmez diyen arkadaş bambaşkaymış. Hayatında topa vurmamıştır muhtemelen. 3. lig klubünde oynadım 1 sene. o kasık yırtılması dediğimz olay 2 ayda geçiyor evet. bir de onu klüp doktorlarının yani ardayı tedavi eden harbi doktorların yaptıgını düşün.. bu sakatlıgın bu kadar uzun sürmesini garipsemeyen tek sensin sanırım.Yahu her insanın rejenerasyon süresi aynı mı? Nasıl bir mantık bu? Hiç mi kendi vücudun hakkında bir şey bilmiyorsun sen? Messi gidip 1 aylık sakatlıktan 2 haftada döner, Arda 2 ayda dönemez. Vücudun iyileşme sürecini sorgulamak nasıl bir zekanın ürünü gerçekten anlayamıyorum. Ha ayrıca, belki Arda iyileşti diyerek antremanlara çıkartmaya kalktılar, nüksetti adamın sakatlığı. Takımın içinden bilgi olmadan atıp tutman çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bunları daha once baya bi tartısmıstık, coluk cocuga kaptanlık bandını verirsen o da sıcar sıvar diye, cogu kisi karsı cıkmıstı yok iyi kaptanlık yapar vs diye. farkındamısınız bilemedim ama ardanın sıcısları kaptanlık ve sinemden sonra basladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Arda'nın sakatlığı basit bir kasık yırtılması değildi ki. -.- cahil cahil konuşuyorsun escape, ondan sonra laf edince atarlanıyorsun. Git ultrAslan forumlarında konuş böyle, onlar da bu kadar anlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 he ege ultraslan taraftar değil tek sen ve senin gibiler gerçek taraftar di mi abi? gerçek taraftar arda'yı savunan di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Masquerade said: brainstorm mode: on şimdi ath. madrid kulüp yöneticileri ispanyadan ne ardası, kulüp zaten mali yönden sıkıntıda yok bizim arda veya başka bir türk oyuncusu ile ilgimiz diye cıyak cıyak bağırmadılar mı dün ve ondan önceki günler? ee bu kulüp sahibi amcam niye hala arda diye tutturuyor ve bizim yönetim kapa bildirim yapıyor? bence bu kulüp sahibi işgüzar amcam fenerle anlaşmış, ardayı gs'den çarşaf gibi taksitle 12-14 milyon neyse alacak haklarını ardından 20 milyon nakite aziz yıldırımın fb'sine okutacak. brainstorm mode: off hadi hayırlı işler. bende 2013'de fenere hayirli olsun demeye gelmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 escape said: he ege ultraslan taraftar değil tek sen ve senin gibiler gerçek taraftar di mi abi? gerçek taraftar arda'yı savunan di mi?gerçek taraftarı bilmem de gerçek futbol izleyicisi en azından her kasık yırtığının 2 ayda geçmeyeceğini bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 aziz bunu da yaparsa saygimdan fenerli olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ultrAslan'ın şu kulübe zararı Arda'dan çok daha fazla. Alparslan'dan sonra bitti ultrAslan, kendini fesh etse herkese faydalı olacak. Yönetimden para alıp şakşakçılık yapan çakma taraftar gruplarının hepsi kapansın hatta. Bağımsız taraftar > taraftar grupları, kazım > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Deathblade said: Yukarıda yazdıklarımı anlamamış arkadaşlar için 2. bir özet geçiyorum. Daha basit örneklerle bu kez. - Bir futbolcu niye spor medyayı takip eder ? Futbolculuğunu daha ileri götürmek için mi? Bu adam Rijkaard'dan alamadığını Hıncal Uluç'tan mı alıcak ? Cevap : Hayır, sadece hoşuna gittiği için, egosunu tavan yaptırdığı için. Arda için ilk başlardada güzeldi, ilk başladığı yıllarda. "Gs'ın yeni Hagi'si" , "Türk futbolunun son 10 yıldır yetiştirdiği en yetenekli futbolcu" , "Messi mi Arda mı" , "Gs'ın avrupa sahnesine çıkardığı yeni yetenek". Bunları okudu ve hoşuna gitti, böbürlendi. Daha sonra medya bu, amacı Arda Turan'ı geleceğin en büyük yıldızı yapmak için uğraşmıyor, daha fazla gazete satmak için uğraşıyor. Arda'nın kötü oynadığı bir maçtan sonra bu sefer yazdılar, "Arda Turan Gs yenemedi" , sonra bir daha kötü oynadı bir daha yazdılar, "Arda Turan niye oynamıyor" , bir daha "Arda Turan çok şişmanladı, sebebi bu", bu sefer Arda cevap verdi. "Arda Turan Sinem Kobal'la çok sevişiyor gücü kalmıyor" , baktı Arda'yı çekip ilgi topladılar. "Arda Turan görgüsüz sinema kapatıyor" , Arda gene cevap verdi Arda gene cevap verdi, verdi de verdi. Sonra bu yük ona fazla geldi, kaldıramıyorum diye sızlanmaya başladı. Neyine koruyorsun Arda'yı, adam her gazete yorumuna 3-4 röpartaj veriyor, üstüne bir de GS anasayfasında açıklama yaptırıyor. Bunun avrupa'da ki başarılı futbolculardan "X" in başına geldiğini varsayalım. -"X" 'in performansı çok düştü, gece aleminde geziyor. * Cevap gelmez -"X" 'in tedavisi iyileşmesine rağmen oynamıyor, satılması lazım. * Cevap Gelmez -"X" 'in kiloları çok fazla, yediği yemekleri azaltsın, bu kilolarla oyun oynayamaz. *"X" 48 maçta 31 gol atar. Sonra futbolu bırakır, o güne kadar ki medya'dan gelen tüm soruların cevabını son gününde verir bütün bu kilolarının performansını etkileyen faktörün kullandığı ilaçlar olduğunu söyler. Hepsinin nedenini, sonucunu, etkilerini kariyerinin son günü açıklar. "X" Ronaldo Luís Nazário de Lima'dır. Duygulandım. Takip etmek etmemek diye bişey yok. Her gün 20 tane gazete senin hakkında haber yazıyor, merak eder okursun. Hadi okumadın, yanından biri, bi arkadaşın bi tanıdık, bi futbolcu falan gelir "olm noldu yine sizi yazmışlar sinemle" der, "vaay parti mi vardı sinema kapatmışsın" der, "olm dün tvde erman toroğlu ne saygısızlık etti lan sana" der merak eder bakarsın, o olmadı hanzo bi taraftar okur gaza gelir, gelir havaalanında maç arifesinde sana sattın takımı diye bağırır. eninde sonunda gelir o haber yani sana. Ronaldo 35 yaşında o haberleri karşılayacak olgunluğa geldi. Ronaldo 22 yaşındayken o haberler çıksaydı ne yapacaktı? Yine böyle mi davranacaktı? İspanya'da İngiltere'de de böyle diyosunuz. Orada böyle değil işte, gidenler söylüyor. Topal'ın son ropörtajını bi okuyun. "Nasıl kafam rahatladı, burada insan gibi davranıyorlar resmen. Kimse özelinize hayatınıza karışmıyor" diyor. "Türk medyası da taraftarı da ne kötüymüş" diyor, haklı. Tugay ingilteredeyken "türkiyeye hayatta dönmem bugün kafam ne kadar rahat oynuyorum, futboluma bakıyorum, Türkiye'de bu mümkün değildi" demedi mi kaç defa? İngiltereden 10 tane adam getirdi GS, Kewell'ından Neillından Josuna Dos Santosuna Canasına kadar. Her biri şoka girdi Türk medyasını görünce, Jo ıslıklandığında garibim ne olduğunu bile anlayamadı, yanındaki kaleciye sordu "noluyo yaw beni mi ıslıklıyolar naptım" diye. Diyorum ya, taraftarımız taraftar değil, medyamız medya değil, yönetimimiz yönetim değil, adamın hayatını karartıp sonra futbolcudan futbolculuk bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar