Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Çerez amerikan sitcomları gibi nerede gülmen gerektiğini suratına bastıran türde dizilerden hoşlanmıyorsan It's Always Sunny in Philadelphia izleyebilirsin. Ha ama diyorsan ki ben how i met severim, böyle normal insanların günlük hayatta yaşamayacağı olaylar zincirlerine gülüyorum, gülme efekti hoşuma gidiyor dersen daha hafif dizilerden gir olaya. Boktan amerikan humorına alışmış çok insan gördüm sunny'i beğenmeyen. Acaip sinirlendiğim bir durum ama olay böyle. Öte yandan gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 xaenin haklı beyler. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Xaenin said: Çerez amerikan sitcomları gibi nerede gülmen gerektiğini suratına bastıran türde dizilerden hoşlanmıyorsan It's Always Sunny in Philadelphia izleyebilirsin. Ha ama diyorsan ki ben how i met severim, böyle normal insanların günlük hayatta yaşamayacağı olaylar zincirlerine gülüyorum, gülme efekti hoşuma gidiyor dersen daha hafif dizilerden gir olaya. Boktan amerikan humorına alışmış çok insan gördüm sunny'i beğenmeyen. Acaip sinirlendiğim bir durum ama olay böyle. Öte yandan gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisidir bence. kessssinlikle katılıyorum.himym , big bang manyağı olan 3-5 arkadaşa izletmeyi denedim 2-3 bölüm sonra kapatmışlar diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 yeni bölümler ne zaman geliyomuş It's Always Sunny in Philadelphiada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 arrested development izliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 its always sunny in philly'nin yeni sezonu için daha bilgi girilmemiş imdb'e. son 3 sezon filan hep eylül ortalarında başlamış, bu sene de öyle olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bigbenk'e çok gülmüyorum açıkçası ama dört sezonu da başa sarıp sarıp izliyorum. nedeni oyuncuları, karakterleri ve muhabbetlerini seviyo olmam. kendi evimden çok dizideki eve alıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 said: The seventh season of 'It's Always Sunny in Philadelphia' premieres in September, and will remain in its Thursday at 10PM time slot. As for what we can expect to see the Paddy's Pub gang up to in the new season, 'Sunny' star Charlie Day says the episode he's most looking forward to is one that will revolve around Frank (Danny DeVito) and his long-running feud with his brother. Turns out the Reynolds siblings had a falling out because they were in love with the same woman. "It's great. We're going to have flashbacks to the '60s, and we're going a little higher budget on those sequences, so it's going to be really funny, really cool," says Day, who's also making another foray onto the big screen in the July comedy 'Horrible Bosses,' with Jennifer Aniston, Colin Farrell, Jamie Foxx, Kevin Spacey, and Jasons Bateman and Sudeikis. Day says another season seven episode will revolve around Facebook, specifically the 'Sunny' gang's take on how social media sometimes makes us less social. In the episode, Charlie, Mac and Dennis find out about a hot new bar via Facebook, but while they're checking out the watering hole, a fellow patron shushes them, a move that does not sit well with them. And for 'Sunny' fans who've been waiting for another musical episode to follow up the classic 'The Nightman Cometh,' Day says the 'Philadelphia' staff is working on an episode spoofing kiddie beauty pageants that just may include some new musical efforts. The show's seventh season begins filming next month. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EkmekOlmayan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 said: 'Horrible Bosses,' with Jennifer Aniston, Colin Farrell, Jamie Foxx, Kevin Spacey, and Jasons Bateman and Sudeikis. Röh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 cok harika oneriler geldi, listeye koyup indirip indirip izleyecem tum soylediklerinizi, ozellikle su it's always sunny'yi bayaa merak ettim. komedinin her turunu seviyorum ben galiba, normal hayatta da ota boka gulen bi adamim zaten. ama bi coupling nedense hep bir adim onde oldu benim icin diger komedilerden. The office'nin ilk zamanlari guzeldi bide, simdi de guzel ama bi alex degil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Sunny ilk 2-3 bölümden kaptırabilirsen başka dizilere geçesin gelmez zaten onu bitirirsin ilk, kokusu bile farklı güzelimin. Christmas special bölümünü izledikten sonra topiğine falan yaz, o 5. sezonun bonusu sanırım. Ben kalp krizi geçiriyodum onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Xaenin said: Çerez amerikan sitcomları gibi nerede gülmen gerektiğini suratına bastıran türde dizilerden hoşlanmıyorsan It's Always Sunny in Philadelphia izleyebilirsin. Ha ama diyorsan ki ben how i met severim, böyle normal insanların günlük hayatta yaşamayacağı olaylar zincirlerine gülüyorum, gülme efekti hoşuma gidiyor dersen daha hafif dizilerden gir olaya. Boktan amerikan humorına alışmış çok insan gördüm sunny'i beğenmeyen. Acaip sinirlendiğim bir durum ama olay böyle. Öte yandan gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisidir bence. iğrenç bi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 yarın indirip izliyim nasıl bişeymiş acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 abi beğenmeyen adamlar direk bu işlerden anlamayan tipler. izlemeseler de olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 WIIIIILD CARD BITHCES!!!! YEEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 It's Always Sunny in Philadelphia (tu) shameless çok ağır bir komedi değil ama,devamlı izlerim utanmaz aile filan sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 mokoko said: Masticore said: It's Always Sunny in Philadelphia bu en ust noktasıdır. Gelmiş geçmiş en iyi değilse de ilk 3e rahat girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 2. sezon finalinde güldüğüm kadar hiçbir diziye gülmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 it's always sunny in philly kadar boş bir dizi görmedim açıkçası ben. 3 bölüm şans verdim, üçünde toplam 3 kere güldüm. gülmek de değil sırıtmak diyeyim. hele ilk bölümde tear him a new one dediği anda gay bar olacağı belliydi. böle sözde absürdlükle güldürmeyi hedefliyor. onun yerine gidin my name is earl, scrubs, malcolm in the middle falan izleyin. hepsi bitti bunların ama hepsi türünde inanılmaz başarılı en azından... benim dizi zevkim genelde dizinin başarısıyla cuk örtüşür, big bang theory'i falan sözlüğe ilk yazan bendim izleyin ulen güzel bu diye mesela. dexter'ı, prison break'i, lost'u ilk bölümlerinden itibaren yaydım etrafıma bombastik bunlar diye. the cape'te buraya yazmıştım "30 dakka izledim iptal edileceği çok net" falan diye. ama yok arkadaş bu philly'nin ilk 2 bölümünü zamanında izlesem "%100 iptal olur" derdim, adamlar 6 sezon çektiler. anlamlandıramadığım tek dizi belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 cok spesifik bi kafaya hitap ediyo always sunny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 tüm adult swim yapımları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 adult swim cizgifilmlerin hepsi guzel olmuyor ya ama bak archer vardi onu merak ediyorum, drawn together'i hic sevememistim mesela, aqua teen hunger force'ye de pek alisamadim, denk gelince seyrediyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 en iyisi ve çoğunluğun hoşuna gidebilecek olan archer zaten, ilk sezon süperdi 2.'nin de 11. bölüme geldi şu an bölümlerin bazıları efsane bazıları kuskunç. umarım abdde seyrediliyordur da 3. sezon da gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ahahah abi su it's always sunny in philly'i tavsiye edenlere binlerce kez tesekkur ilk 3bolumu seyrettim de olaganustuymus hakikaten. zaten ilk bolumun girisindeki zenci muhabbetinden belli etti kendini dizi sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ulan deli merak ettim chuck ı bitirdim şimdi bu philiye bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar