Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nargile kafeler 18 yaş altına kapandı...

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

lol be, akp değil solcu bir parti yapsaydı bu işi "aslanlarrrr, gerici osmanlı geleneklerini kaldırdılarrr, gençlerimiz zehirleniyordu helallll" diye zafer naraları atılırdı..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 10 Eylül 2004 17:33 tarihinde demiş ki:
lol be, akp değil solcu bir parti yapsaydı bu işi "aslanlarrrr, gerici osmanlı geleneklerini kaldırdılarrr, gençlerimiz zehirleniyordu helallll" diye zafer naraları atılırdı..

aman ya konu içerisindeki kulaga ve göze en hoş gelen cümle bu olsa gerek.Objektif yaklaşımından dolayı +1 Sam.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

alakası yok.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam süper anlatmışsın gerçekten tebrikler adamlarda bir onyargı var zaten bunu aşamıyorlar aşamadıkca boyle düşünmeye devam edeceksiniz ne desekte![signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| ||
²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹

[Bu mesaj Xharloan tarafından 10 Eylül 2004 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Sailor, 10 Eylül 2004 16:01 tarihinde demiş ki:
said:
DynamicK, 10 Eylül 2004 15:54 tarihinde demiş ki:
patlasın 18- ler
herşey caizdir onlara
vurun kahpeye

caiz, yapılmasında bir sakınca olmayan anlamına gelir, sanırım sen yazında tam tersi bir anlam vermeye çalıştın. "herşey harmdır onlara" diyecektin sanırsam?

yoo 18- lere yapılacak hersey caizdir demek istedim
zira 1. ve 3. satırı okursan...[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 10 Eylül 2004 14:07 tarihinde demiş ki:
geçmiş olsun eyy paticik nargilecileri ;)

yürürlüğe girmiş bu karar, artık 18 yaş altına nargile de yok, kız yoktu, sigara satışı zaten yasak, alkol malum, şimdi de nargile

üzgünüm bu haberi veren kişi olduğum için ^_-

hepsi yalan ya 1 hafta sonra yasak fln unutulur,türkiye burası zamanında ne yasaklar vardı..[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SpiritCrusher, 10 Eylül 2004 14:26 tarihinde demiş ki:
Türkiye işte ne bekleridiniz? Hele başta Örümcek beyinli bi yalancı varsa...

adamlar iyi birşey yapsa bile topa tutuyorsunuz ehehe.

yahu tütün değil mi nargile?
tütün 18 yaş altına yasak değil mi, sigara felan?
bence 18 yaş altına nargile kafelerin yasak olması iyi olmuş, en azından nargilenin...

said:
Eraq, 10 Eylül 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
...hiçbir kafenin bu saçma kuralı sallayacağını sanmıyorum...
...hiç "sen hiç de 18 yaşında gibi durmuyon! Hani kimliğin?!" demediler. Yine demezler...

1- nesi saçma yahu? hadi 18 yaş altına sigara serbest olsa anlıycam dediğini de, tütün sonuçta nargile..
2- ankara'da leman kültür'e bira içmeye gittiğimizde korax'a kimlik sormuşlardı (koraxtı yanlış hatırlamıyorsam). 18 yaş kontrolü yapmışlardı.
Yapmıyan utansın.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Eylül 2004 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keldon, 10 Eylül 2004 14:14 tarihinde demiş ki:
dayanın -18'ler.. AB bi girelim böyle abuk subuk yasalar kalkacak.. :)

boyle abuk sabuk yasaları koymaya devam ederlerse adamlar bize : "hadi canım hadi bebegim yok size AB fln hadi"
gibi şeyler soyleyecekler[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sailor, 10 Eylül 2004 17:07 tarihinde demiş ki:
yahu yetmedi mi her topicte şeriat çığırtkanlığı yapmak? nargilenin 18- yasaklanmasında sen ne gibi "şeriatçı" öğre görüyorsun acaba?

+1
said:
EagleEye, 10 Eylül 2004 17:08 tarihinde demiş ki:
içki değilde sigara bence komple yasaklanmalı
direk bağımlılık yapıyor ve birileri bunun üzerinden para kazanıyor

+1

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Eylül 2004 18:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 10 Eylül 2004 16:53 tarihinde demiş ki:
esas olarak sigara komple yasaklanmalı :) O dururken diğer şeylerle uğraşmak boşuna bence ama ona da karteller izin vermez.

mafyaya yeni kaynak mı yaratıcan boşver :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

ben nargilenin yasaklanmasıda bi hata göremiyorum . sigara ve alkolün yasakalanmasındada (sigara ve alkola zaten yasaktı ya neyse) ama zina yasası tam bi saçmalık .[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SpiritCrusher, 10 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
Sailor kerdeşim bak olay sadece Nargile yasağı deil... Alt yapı hazırlıyorlar ÇOK GİZLİ AMAÇLARI için. önce zina olayı sonra ufak ufak yasaklamalar... Ama bunlarında gerisi gelecktir ayaklanıp müdahale edilmezse.. bunu göremeyecek kadar körmüsün?

hadi ne biliyim zina, flört felan için hapisi anlarım da...
abartıyorsunuz bence iyice.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Eylül 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
zgrw, 10 Eylül 2004 18:40 tarihinde demiş ki:
ama zina yasası tam bi saçmalık .

böle bissürü yasak cıkarıcaklar ki zina kamuoyunu fazla meşgul etmesin , çok ses cıkmadan yasa yürürlüğe girsin

bu arada şu zina lafı gündeme oturduktan sonra tv yi açtıgım zaman bi baktımda bütün dizilerin konusu zina üzerine :)

tamamında olmasada en az 2-3 bölümde işleniyor

simdi yasa cıktıktan sonra türk aile yapısına ve hukuka aykırı diye bunlara engel mi konucak :)

(as deişti konu ama nese zaten 100+ msj oldu )[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yahu tütün değil mi nargile?
tütün 18 yaş altına yasak değil mi, sigara felan?

bunun üzerine birşey söylenmesi yanlış,sigara yasakken nargileye gidilmesi komik birşeydi zaten düzeltilmiş.şeriat geliyorla alakası yok.[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Sosyal ağlarda paylaş

sigara gibi belanın çok daha sert bir uygulamayla yasaklanması lazım. çünkü insanın doğru karar verme yeteneğinin oturmadığı yaşlar sigaraya bulaşma konusunda en zayıf olduğu dönemler. sigara içenlerin tamamına yakını 18'den önce başlıyorlar kullanmaya. 25'li yaşlara kadar sigaraya bulaşmadan gelip de o yaştan sonra başlayan çok az insan var.

ben eğer 16 yaşında sigaraya bulaşmamış olsaydım eminim ki daha ileriki yıllarda yanına bile yaklaşmazdım. hele hele 20'li yaşlardan sonra çok daha inceleyici olurdum böyle bir konuda. ve 11 sene kullanmanın sonucunda ayak bacak kesilme tehlikesiyle karşı karşıya kalmazdım.

tütün öyle bir lanet şey ki, bulaştığın zaman kurtuluşun yok. sigara kullananların neredeyse tamamı sürekli sigarayı bırakmaktan bahseder. ama kesin başarı neredeyse sıfır bu konuda. 97'den beri sigara kullanmıyorum ama hala mücadele ediyorum bu konuda. 7 senedir bunaldığımda, tıka basa yediğimde, çayımı aldığımda aklıma sigaranın gelmesini önleyemedim. 30 sene önce sigarayı bırakmış biriyle konuştuğumda "hala bazen ellerimle ceplerimi yoklarım" dediği zaman anladım bu mücadelenin hiç bitmeyeceğini.

yani sigarayı yenmiş bir tiryaki yoktur. sigarayla mücadelede sürekli üstün durumda olan tiryaki vardır.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...