BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 geçmiş olsun eyy paticik nargilecileri ;) yürürlüğe girmiş bu karar, artık 18 yaş altına nargile de yok, kız yoktu, sigara satışı zaten yasak, alkol malum, şimdi de nargile üzgünüm bu haberi veren kişi olduğum için ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ii olmuş kimse sallamıyo bu 18 altını ehuehu[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 dayanın -18'ler.. AB bi girelim böyle abuk subuk yasalar kalkacak.. :)[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü... Delidumrul ve Zibidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 çok iyi olmuş.. ulan benim lise 1 hayatım nargile cafe köşelerinde gçti mundar ettik güzelim yılları gençler mundar etmesin[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 sonunda..[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Keldon, 10 Eylül 2004 14:14 tarihinde demiş ki: dayanın -18'ler.. AB bi girelim böyle abuk subuk yasalar kalkacak.. :) daha çok beklersin.. AB'ye girmeyi.. lol[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: BlackRose, 10 Eylül 2004 14:07 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun eyy paticik nargilecileri ;) yürürlüğe girmiş bu karar, artık 18 yaş altına nargile de yok, kız yoktu, sigara satışı zaten yasak, alkol malum, şimdi de nargile üzgünüm bu haberi veren kişi olduğum için ^_- ndn kine iyi olmuş bence. Kız olayı dşında hepsine karşıyım zaten. :D . Zina olayına da acaip tav oluorum eet çıkarsa inadına yapıcam :D:D:D[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Nereye çok bekleriz dayandık kapıya artık.. Belçika şimdiden Hoşgeldin Türkiye Festivali yapıyormuş. Çok sevio bu kefereler bizi yauww[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bu konu başlığı altında gerekli politik poliniği yapmak istemiyorum.. eğer istiyorsan sana pm'den özetliye bilirim :) [Bu mesaj Pakize tarafından 10 Eylül 2004 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 lol dayanmışız ab kapısına hahaha. bu kadar mı kör bu millet yahu.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Türkiye işte ne bekleridiniz? Hele başta Örümcek beyinli bi yalancı varsa...[signature][hline]Ölümsüzlüğün Sırrı Bol Mastürbasyondur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bu takkiyeci ibişler böyle uyutuyor milleti zaten.. ha gayret dayandık ab kapısına hede diye.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 lol duyan da "18 yaş altına kitap okumak, tv seyretmek, bilgisayar kullanmak yasaklandı" filan sanacak.. :-p nargile bulamıyorsanız saf memba suyu için..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ya nargile sigara diildir bişi yapmaz diyip bütün arklara nargile içiren bünyelere iyi oldu[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Arkadaşların kafası yerinde değilmi? kimse kimsenin dediğini yapmak zorunda diil..[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Benim gibi yapın loo Soda için en sağlıklı en rahatlatıcı olay. Ne sigaram var ne nargilem hiç ağzıma sürmedim. İçki de sosyal içiciyiz. Hep efkarlanınca vuruyorum kendimi sodaya =) Türlü soda kokteylerini yapabiliyorum bi günde 6 tane bitiyor[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: SpiritCrusher, 10 Eylül 2004 14:31 tarihinde demiş ki: Arkadaşların kafası yerinde değilmi? kimse kimsenin dediğini yapmak zorunda diil.. herkesin kafası yerinde, o yüzden yarından tezi yok 18 yaş altına her çeşit içki, uyuşturucu ve tütün ürünleri de serbest bırakılsın..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: blackchaos, 10 Eylül 2004 14:08 tarihinde demiş ki: ii olmuş kimse sallamıyo bu 18 altını ehuehu buyucekler eskıden bızıde sallamıyorlardı[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ohh ne güzel sende şu 120 yaşında ölenlerdemn olacan desene:)[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 sen 40'a varınca yine konuşuruz bu konuyu.. ;)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Sam o anlamda kafa yerindeliği deil. ama sırf arkadaşı 'ya sigara gibi deil al iç şunu' dio sie nargile içen adamın kafası bence yerinde diildir... hangi zeki insan bi başkasının zorlamasıyla nargile içer yaa?[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 isabet olmuş[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 aralık 19 a bakar.hoş o zamana kadar bisikletimi alırsam onada gerek kalmaz[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Evet yasalar zenginlerin tarafındadır herzaman...[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: SpiritCrusher, 10 Eylül 2004 14:31 tarihinde demiş ki: Arkadaşların kafası yerinde değilmi? kimse kimsenin dediğini yapmak zorunda diil.. Burda özentilik söz konusu. Sigaraya başlayanların da nargile içenlerin de çoğu özentilikten başlıyo... Arkları içerken kendileri içmediği zaman ezik mi hissediolar kendilerini artık nedir bilemicem[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar