Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu

Bone

Öne çıkan mesajlar

X(

şunu istiyorum,
artık oyunlarda öldürdüğümüz düşmanlardan üstlerindeki itemları loot edebilelim. elinde kalkan olan şovalyeyi öldürdüğümüzde kalkan çıksın cesedinden.
öldürdüğümüz büyücülerden plate armor, badger'lardan holy grenade of antioch çıkmasın.

ayrıca şunu da istiyorum,
her zone'a bir wolf, bir skeleton, bir rat koyacaklar diye oyun boyunca level 10 wolf, level 20 wolf, level 50 wolf, level 100 wolf öldürmeyelim.
yaratıklar mantıklı levellara sahip olsun, level 5 dog, level 10 fox, level 20 wolf, level 30 wolverine, level 40 lion, level 50 tiger gibi... ya da level 1 goblin apprentice, level 5 goblin warrior, level 10 goblin shaman, level 15 goblin champion, level 20 goblin warchief... gibi. (annadın sen onu)

*nerdrage*

*user disconnected*
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

bir kurt kendisini güçlendirip üst seviyeye geçemez mi yani. ömrü boyunca lvl 20 mi kalacak?

neden köpekleri aşağılıyorsun hem? bugün bir kangal bir kurdu boğabil...

öhm.

bir kurt geçer tabii, ccc gücü!

yalnız ben bölgeye göre değişen level yaratıklardan bahsediyorum. "bu bölge daha zor olsun, o yüzden demin lvl 30 dragon öldürdüğümüz oyuncuya şimdi lvl 40 fare öldürelim" demeleri benim meselem.

nerde bu millet, nerde bu devlet!
Sosyal ağlarda paylaş

Dayman said:

age of empires online falan gibi birşey hayalimdir benimde. salt pvp'yle böle. dünyanın en iyi oyunu olur. içinde fantastik hedehödönün olmadığı böle mis gibi düz bizim dünya ya.

aynen.. mesela ben tarlamda ürünümü ekerken kralın adamları geliyor vergi olarak bilmem kaç altın istiyor bende vermemek için onları öldürüyorum sonra beni yakalayıp şehir meydanında idam ediyorlar. :D o karakter oyundan siliniyor ve bende yeni bir karakter açmak zorunda kalıyorum...

oyun budur :D
Sosyal ağlarda paylaş

sonra kuzenin geliyor. sen tam idam edilecekken seni daragcından kurtarıyor. atlıyosunuz kuzenin atına dıgıdık dıgıdık kacıyosunuz oralardan. saatlerce at uzerinde yolculuk. deniz kıyısından gecerken yagmur bastırıyor, ormana sıgınıyorsunuz. sırılsıklam olmus vucutlarınızı elleyip sevisiyosunuz ve agacın dibinde uyuyakalıyorsunuz. sabah sizi bi zenci sopayla dürtükleyerek uyandırıyor. gidip roma'da gladyator olmanız icin para karsılıgı sizi satıyor. ve olaylar gelisir...

fazla fantastik oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Darkfall oyna. Full loot.

Aluriel said:

in por ylem paklar seni bone

loot derken pvp lootu kastetmedim ama.
pve lootlarında öldürdüğün yaratıklardan alakasız itemlar çıkıyor ya, onu diyorum.

Bone said:
elinde kalkan olan şovalyeyi öldürdüğümüzde kalkan çıksın cesedinden.
öldürdüğümüz büyücülerden plate armor, badger'lardan holy grenade of antioch çıkmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

istediğin şeylerin ilki mantık olarak ortalığı karıştıracak şeyler. İnsanları farm a bağlamasına neden olacak, staff isteyen biri sürekli mage npcleri kesip duracak. En son bossların elindeki 10m lik staff ı bile isteyen ağlayan bir kitle olacak.

2. dediğin şey oyunu yapan firmanın modellemeye ve çeşitliliğe ne kadar önem verdiğiyle alakalı. Zor değil extradan bir aslan bir kaplan modelleyip oyuna eklemek ama her eklenen canlı oyunun boyutunun daha da büyümesine, teknik olarak daha çok iş çıkmasına neden olacaktır. Ha günümüz şartlarında ne oyuncuya nede yapan firmaya koymaz bunlar bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...