Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yolda kız arkadaşına bakıp konuşanlar

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

hayır ben de yapmadığıma kızdım yanlış mı yaptım veya birisi boşver yaa der diye topic açtım anlatamadım derdimi. Yanlış mı ettim bişey yapmamakla ne bileyim siz olsanız tepkiniz ne olurdu diye açtım konuyu. Neyle dalga geçiyosunuz anlamadım ki.
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi yabancılar demiyo oyle kasa falan, serseri degilse eger. cunku adamların genelde duzgun bi seks hayatı oluyor. bu da hep baskıcı toplumdan kaynaklanan sorunlardan dolayı turkiye'de erkekler boyle. yani is yine kızlarda bitiyor aslında. verin kurtulun asdfdsf.
Sosyal ağlarda paylaş

Rakursi said:

Az önnce kartal sahilden maltepeye doğru geliyorduk. Kız arkadaşımın bisikleti vardı. Benden ayrılıp ileriye doğru uzaklaştı. Karşıdan da 2 eleman geliyordu biri küçük biri büyük. Kızın benle olduğunu görmediler. Bu tarafa doğru gelirken 2 eleman arkasını döndü bitanesi kız arkadaşımı gösterdi bişeler diyodu, yanımdan geçerken "malın kasa güzel" gibi bişey dediğini duydum. Sırf böyle hayvanlardan dolayı şu ülkeden gidicem. Herneyse, ben 2 sene wing tsun yaptım şimdi de boks yapıyorum ayrıca cebimde biber gazı vardı. Bu adamın kolunu kıçına monte edebilirdim orda, uğraşmadım ama şimdi de pişmanım sinirlerim bozuldu. Siz olsanız ne yapardınız?

günlük ego limitini doldurmuşum hadi yine iyisin
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

yok abi yabancılar demiyo oyle kasa falan, serseri degilse eger. cunku adamların genelde duzgun bi seks hayatı oluyor. bu da hep baskıcı toplumdan kaynaklanan sorunlardan dolayı turkiye'de erkekler boyle. yani is yine kızlarda bitiyor aslında. verin kurtulun asdfdsf.
Sosyal ağlarda paylaş

Dövmeye kalksan ne yapacaksın ki. Herkesin "delikanlı yaralı serseri stayla" olduğu bu memlekette böyle adamlar bıçaksız falan gezmiyor. Beyni sarsılsın da aklı başına gelsin diye bi iki sallamak istesen de adil bi dövüş olmaz, çıkarır bıçağı takıverir.

Genelde böyle tiplerin kaybedecek bi hayatı yok. Üstüne, adam bıçaklayıp hapse girmekten, bıçak yeyip hastaneye düşmekten falan prim çıkaran tipler bunlar. "Bıçak atma/yeme" nin delikanlılığa + puan kazandırdığı bi ülkeden bahsediyoruz.

Senin ya da kız arkadaşının bi hayatı olduğu muhtemel. Ama eğitim, ama iş, ama aile, vs vs. Kaybedecek şeyleriniz var. Senin benim, burdakilerin falan kaybedecek şeyleri var. Bunlar gibi serseri döllerinin kaybedecek birşeyleri yok dediğim gibi. Onlar kavgada seni bıçaklayıp daha "delikanlı" olurlar, ama sen bi bıçak darbesiyle herşeyini kaybedebilirsin. Felç olabilirsin, sakat kalabilirsin, kan kaybından ölebilirsin, belki adam çok daha "delikanlı" dır, kalbine saplar, kan kaybına bile gerek kalmaz hayatını kaybetmek için.

O yüzden bazen sakin kalmaya çalışmak çok daha iyi. Hani bak, ben arnavutum, sinirlilik desen alası var, arnavut damarı desen mevcut. Patlamaya hazır bomba diyebilirim kendim için ama bazı durumlarda kendimi frenlemeyi öğrendim. Çünkü şu ülkede şu zamanda gireceğin hiçbir kavga adil olmayacaktır "delikanlı" lar yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

he bi de türkiyede her laf atani dövmeye kalkarsan, ya hapisanede ya hastanede ya da mezarda son bulursun ;)
o yüzden sakin olun accik, taciz fiziksel boyutlara ulasti mi dövmek sart ama.
ben bile katilirim öle bi durumda erkek arkadasima tititi.
sirtina cikip kafasina kafasina...
http://images.football.co.uk/Dynamic/Group/200x200/6fa2e2b6885ba03a77fae8ef45f3d3db.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

elemanlar senin kiza bagirip kasa guzelmis diyip rahatsiz mi ettiler yoksa kendi aralarinda kasa guzel diyip yollarina mi devam ettiler orasini anlamadim.
rahatsiz ettilerse monte etmedigin ayip olmus, etmedilerse de bunu buraya acarak sen hanzolugunu ve kiz arkadasinin kasasinin ne kadar dikkat uyandirici oldugunu kanitladin.

bi de aninda adamlarin hayatinin olmamasindan tut, ne kadar serseri oldulari, kaybedecek biseyleri olmamasi vs her tur genelleme yapilmis. tebriks.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

gurur duyardım kız arkadaşımla ve kasasıyla

bunu 2 dallamadan duymak hoş olmasa da karşılık vermek gereksiz olurdu, sen de yazmışsın zaten nerden bilsin adam o kızla beraber olduğunu

İşte tam bir pussy.

Gerçekten aşık olan adam Ay sevgilimin ne güzel kasası varmış demez, Benim kutsalıma nasıl o gözle bakarlar, bu ne ayılık der enrage olur.

Man up.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...