eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Canım çok çekti lan. var mı sitesi? ingilizce alt yazılı falan... bide türkiyede hangi bölümde kalmıştık? bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Başla 0dan.Bildiğim kadarıyla trde 3. 4. sezondan sonunu izlemiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Ben de istedim bak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ben internetten garyli bölümleri izlemiştim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 0 dan başlayamam... bi yandan one piece i bitirmeye çalışıom ki 202deyim bi yandan pokemon izlicem olmaz... ebemle ilişkiye girerler sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 siddetle tavsie ederim. sanırım Türkiye de orange league yayınlandı en son,onun da son episode lar yayınlanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 çarizard sakinleşiyordu son bölümde das. sonra başa sarıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 One piecei bitir o zaman aç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ikisinide izlerim ama 0dan başlamak istemiom... yokmu la bilen biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Yok mu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 yazdık ya işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 pokemon yeni bölümleri torrentte yayınlanıyor da çok saçma geldi. eski pokemon tasarımları daha hoşuma gidiyordu, şimdikinler fazla uçuk olmuş. bir balbasar keyfi yok mesela. gerçi yeni sezonların tam olarak başından izlememkle de alakalı olabilir. bir ara türkçe bölümlerinin hepsini kaliteli bir şekilde bulmuştum ama sonra kaybettim o siteyi. indirememiştim kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 charizard chills http://www.youtube.com/watch?v=hc0DZbh9wvc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 oha tmm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Bence bi daha düşün. Adamlar işer gibi günde 2 yeni sezon çıkarıyolar valla. Ben de defalarca "ulan bu sefer izlicem" diye atladım, torrent falan bulmaya üşenip "neyse episode özetlerini okurum en son kaldığı yere kadar" dedim, ona üşenip "en azından oyunlarını oyniyim bari" dedim, ona bile üşenip bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 stream yerlerde var araştır ama o kadar cok degisip o kadar çok türediler ki harbiden genetik uzmanı ınsanlar diziyi yapıyor gibi oldu ben ilk sezonu ıste 1998-2000 arası bır ara türkiyede vermişlerdi 4. sınıftaydım o zamandan sonra bır daha tamamen ızlemedım ama tek hatırladıgım filminde herkes aglıyordu ash ölünce mi ne bir salon cocuklar aglamıştık sınemada hep beraber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Bende bi ara heves edip 10 sezon dizi ve full filmleri indirmiştim ama anca 2 sezon izledim bıraktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 oha ASH ölüyo mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 aktiftablet said: oha ASH ölüyo mu lan? Ölüp dirilme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 http://chzmemeafterdark.files.wordpress.com/2011/03/naughty-memes-pokememe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Valla bizi çeken neydi bilmiyorum ama bayaaaaaa meşhur olmasının arkasında ki mantıgı hala cozemedım. Ben hala izlesem mi bende dıye dusunuyosam adamlar ıyı iş cıkarmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Ben 2010 kasım da yine izledimdi ilk 3 sezonu vala. Hatta gaza gelip advance sp' ye Firered aldım oynadımdı. (:P) The Johto Journeys ve öncesi güzel. Fakat 4. jenerasyondan sonra pokemon tasarımları epey bozulmuş. Bir de milyon tane filmi çıkmış, onu yeni farkediyorum işte ben. En son 99' da izlemiştim ben 2. filmi sonra almış başını gitmiş liste. Films 1. Pokémon: The First Movie (1998) 2. Pokémon: The Movie 2000 (1999) 3. Pokémon 3: The Movie (2000) 4. Pokémon 4Ever (2001) 5. Pokémon Heroes (2002) 6. Pokémon: Jirachi Wish Maker (2003) 7. Pokémon: Destiny Deoxys (2004) 8. Pokémon: Lucario and the Mystery of Mew (2005) 9. Pokémon Ranger and the Temple of the Sea (2006) 10. Pokémon: The Rise of Darkrai (2007) 11. Pokémon: Giratina and the Sky Warrior (2008) 12. Pokémon: Arceus and the Jewel of Life (2009) 13. Pokémon: Zoroark: Master of Illusions (2010) 14. Pocket Monsters Best Wishes!: Victini and the Black Hero: Zekrom and Victini and the White Hero: Reshiram (2011) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 baştan izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 oha ash bile ölmüş. Çok canım çekti ya usenet'den bulayımda dizi film ne var izleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 http://pokemonepisode.org al abi izle hepsini bende charizarddan sonrasını izlemeye başladım şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar