Gangren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/17497338.asp?gid=381 said: Online oyunlarda "sanal para" yani altın kullanılıyor. Bu tür oyunlarda altın kazanmak için oyuncunun günlerce yaratıklarla savaşması gerekiyor. Söz gelimi oyun içinde zırh veya binek atı almak isteyen bir kullanıcının 5 bin altına ihtiyacı varken, günlerce uğraştığında sadece 250 altın kazanıyor. Günlerce uğraşıp 250 altın, OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Dahası da var, said: Oyundaki altınlara kısa vadede sahip olmak isteyen yüz binlerce oyuncu, bu kişilere yöneliyor ve örneğin "5 bin sanal altına karşılık 500 TL"yi gözden çıkarabiliyor. Geçenlerde birisi 1k gold için 2TL dememiş miydi Pazar Alanı'nda? AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Holy shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Adam 5 sene geriden takip etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 genel anlamda gold satisindan bahsediyor ama. blood elf var diye sadece wow haberi sanmak yanlis olur. gerci hangi oyunda o kadar pahali satiliyor? meslek edinebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 nicelikten çok niteliğe takılmışsınız siz de. işiniz gücünüz alay, şamata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 adhasujfyasıofas 2006 dan wts gold linki bulmuş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 her oyunu wow sanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Bazı oyunlarda hakkaten 1g baya bi kasmak gerektirebiliyor ama o oyunda da 500g alma birazder :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Binek almak için 5000 altın isteyen fazla oyun yoktur herhalde? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Gangren said: Binek almak için 5000 altın isteyen fazla oyun yoktur herhalde? :p aynen şunu yazıcaktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 S-H said: Gangren said: Binek almak için 5000 altın isteyen fazla oyun yoktur herhalde? :p aynen şunu yazıcaktım :) 5000 altına da 500 TL isteyen yoktur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 hani varsa tanışalım edelim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 eve'de endüstri devi holdingler iyi para yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 wowun nasıl bişi oldugunu bilmiyorum.hiç bi fikrim yok fakat rüyamda wow oynuodum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Adamlar o kadar bilinçsiz ki, Türkiye'de 400.000+ tirajlı bir gazetenin internet sitesinde şu yazılabiliyor. Araştırma yok, anlama yok, hiçbişey yok. Saldım çayıra, haber yapmaya. Ondan sonra da ikinci haber, oyunda binek alabilmek için annesini kesti falan olur. Bu herkesin oyuna ve oyuncuya yönelik anlamsız giderinden baydık yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 http://www.bbc.co.uk/news/technology-13012041 haberin asıl kaynağı bu. dünya bankası araştırma yaptı. tabi hürriyet'in şuursuzca haberi aktarması efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 "kuşa tavuğa binip uçuyorlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Bende şu haberi görünce yalnız olmadığımı anladım, sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Oha yanniz 3 milyar $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar