fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 FANATİK said: FORUM 2YE BÖLÜNDÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Eğer soruyu 48x(9+3)/2 olarak yazsalardı ne değişirdi bir de bunu tartışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 nomsaR said: birkerebiiirbir, birkereikiiiki, birkereüüüçüüüç, birkeredööörtdöört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 assdf ben de 2 buldum da, eğer cevap gerçekten 2 ise sticky yapılsın konu, ilk sayfalardaki 2 bulanları ezenler bi şekilde parmakla gösterilsin nicklerinin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Vah benim güzel ulkem... Dört işlemi yapamıyoruz ama nükleer dikecez, hem de bıkac tane... Sonucu Uğur Dündar açıklasın inanır herkes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 vah benim güzel ülkem, *** haberleri izliyoruz ama anlayamıyoruz. nükleerin nasıl dikecek mişiz? nükleeri bize dikecekler, biz parası ne ise vericez, diktirtecez. rahatlayacağız diktirtince. *** her eve uğur dündar gerekiyor sanırım. evde haberleri anlayana kadar anlatsın. *** sordum, klonlama caiz değilmiş. başka zamana artık uğurcum. yözdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 48÷2(9+3)= 48 ------- 2x(9+3) abuk sabuk konusmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Akhlaur said: Eğer soruyu 48x(9+3)/2 olarak yazsalardı ne değişirdi bir de bunu tartışın. cpok sey değişirdi. carpmanın aksine işleminin iki tarafın yer dğeiştirmesi fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 BonePART said: bu arada yetersiz hesap makinelerinizle gelmeyin abi.. amerikan hesap makinesiylemi geliyosun? hayır TI'larda bu mevzularda patlak olmalarıyla ünlüdür. hocalar hep adam gibi yazın carpıyı koyun der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bu konu o kadar saçma ki kitlemek istiyorum ama öte yandan faşist olmak istemiyorum mümkün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 cevabı yaz kitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 selam, nabıonuz abi siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 süper konu ya.. kilitlenmesin en kötü garbıca gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 şu parantezmiş,çarpıymış,virgülmüş her neyse o işaretleri düzgün düzgün koyun derler hep okul hayatı boyunca,doğruluğunun işte en büyük kanıtı,14 sayfa post olmuş!! kasmaya ne gerek var anlamadım,kullanın işaretleri olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 anlaşalım ardeth ne derse o olsun. nasısla 2 olduğunu biliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 soru eksik çarpma ve bölme arasında tüm dünyada kabul edilmiş bir öncelik ayrımı yok o yüzden parantez kullanılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 yok tabi. bazı yerlerde soldan sağa der ama çinliler japonlar, araplar ne yapacak? yok işte birader soldan sağa diye kural mı olur lan saçmalık. virgül gibi bişey parantez arkadaş anlam karışıklığı olan yerde kullanacaksın. kabul edilen kural budur said: terms inside brackets exponents and roots multiplication and division addition and subtraction karışıklık olacak yerde de parantez kullanılır bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ne 2-2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sina diyorsa inanirim, adam integral aliyor bunu da bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Cuce said: cpok sey değişirdi. carpmanın aksine işleminin iki tarafın yer dğeiştirmesi fark ediyor. Aslında değişmezdi. İşaretler kendilerinden sonra gelen ifadelere bağlıdırlar. *(9+3) ile /2 yer değiştirmiş. 288 sonucunda bir değişiklik olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Cuce said: BonePART said: bu arada yetersiz hesap makinelerinizle gelmeyin abi.. amerikan hesap makinesiylemi geliyosun? hayır TI'larda bu mevzularda patlak olmalarıyla ünlüdür. hocalar hep adam gibi yazın carpıyı koyun der. lotus racing oynaniyo olm o alette carpma bolme mi yapamicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 hesap makinelerinin allahi TI degil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 oledir TI bu piyasanin en kral aleti valla muhendis yapti beni simdi yuksek muhenis yapicak urasiyo casionun ayni fiyat carcevesideki 2d grafik cizen aletleri o kadar yavasti ki komikti sadece ben bunu aldigimda (1997 yada 98) bide alet saglam yane 12 senedir kullaniyomusum oha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar