hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 orduya laf etmeyin lan akıllı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Cuce said: apoyu tasıyan komutanın siyasi platformda nasıl bir yetkinliği varmış? bu isimlerin akesri akademiden iyi eğitim almaları dısında bir yetkinlikleri yok. hatta hayatlarını cok büyük bir kısmını silah latında gecirmiş kişilerin siyaset yaparken ne kadar başarılı ne kadar objekti olucakları cok mechul bence. Pekala perinçek hakkında söylediklerinizde haklısınız. Topiğin konusuna sadık kalmak amacıyla sadece Cucenin mesajına cevap vericem: Apoyu türkiyeye getiren komutanın elbette siyasi arenada bir yetkinliği yok. Avukat Ceyhan Mumcununda avukatlık dışında bir yetkinliği yok, Uğur Mumcununda gazetecilik dışında bir yetkinliği yok. İnsanların siyasi arenadaki yetkinliklerini meslekleri değil ideolojileri, zekası, muhakeme yeteneği, bilgi birikimi, cesareti ve Atatürkü anlayabilmiş olmalarından geçer diye düşünüyorum. Birde hatırladığıma göre Mustafa Kemalinde hayatı silah ve savaş altında geçti. Ve oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum. Apoyu türkiyeye getiren komutan olarak değil de Hasan Atilla Uğur ismi olarak araştırıp değerlendirirsen daha düzgün bir şekilde konuşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 e bunu soruyorum işte. apoyu getirdi bize diye ruhanı bi lider olarakmı secicez adamı? siyasetci olucaksa, kendini tanıtan ilk cümle apoyu yakalıyan adam olmamalı zaten, kendini Hasan Atilla Uğur olarak tanıtmalı. avukatlık ggazetecilik süphesiz, asker olarak geçmiş bir ömürden daha fazla yaktınlık sağlıycaktır siyasete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Abi isimlerin yanlarına açtığım parantezlerde isimleri anımsatıcak, hatırlamanızı sağlıycak, işte medyadan filan bildiğimiz şekilde yazmaya çalıştım. Aynı şekilde halkada bu şekilde tantılcak muhtemelen. Ben apoyu getiren adam olarak okumasaydım haberde isim birşey çağrıştırmıycaktı acıkcası bana. Yani "bu kim ya" demeyin istedim ilk okuduğuzda ve bunu ikinci kez açıklıyorum bu topikte. Bu arada adayın seçim stratejisi "apoyu getiren adam" olmuycak. Öyle anlaşılmasın dediklerimden. Strateji: Cumhuriyet Güçbirliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 uğur mumcu'nun abisi harici diğerlerinin geldiği yerleri sevmiyorum. İçinde cumhuriyet geçiyorsa irite oluyorum artık resmen, ota moka kullanıonuz güzelim kelimeyi. (td) Ayrıca güç birliği denilince, kendimi azınlık gibi hisediyorum, halbuki ben hakları korunan çoğunluğum olm bu ülkede. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Bunlara degil oyumu gunahimi vermem. cok dusundum kim oy verecegim diye, dsp ye karar kildim gibi. hem ortak giriyorlarmis secime belki baraji acarlar hepar ile birlikte. sunlara oy verecegime akp ye veririm o kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 milletvekili olma amacı ergenekonda yargılanmamak olanlar hangi partideydi bide yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 koklu bir gecmisin var buyuksun cumhuriyet gucbirligi sirinsin cumhuriyet gucbirligi tirivirisin cumhuriyet gucbirligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 cumhuriyet HALK partisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 hulk partisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 zorlamayın olm bosuna, ak cumhuriyet partisi geliyor seçimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ahah secimden once chpyle akp birlesiyomus. http://operatorchan.org/vg/src/vg72085_trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 koalisyon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 hacı fena ters tepecek bu ergenekoncuları kurtarma operasyonu.ben size diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Napolyonn said: doğu perinçek nam ı diğer apo nun kankası ve generaller aynı saftalar demek? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 yarısı asker, günahımı vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 TD)Pentagram said: hacı fena ters tepecek bu ergenekoncuları kurtarma operasyonu.ben size diyim Cumhuriyet Güçbirliğinin amacı kuru kuru silivriden çıkarmak değil. Şuan silivride bulunan insanlar, BOP gibi bölücü faliyetlerin önünde engel teşkil eden insanlardı. Kürt açılımı, ermeni açılımı, alevi açılımı gibi Amerikant patentli projelerin önündeki engel olan insanlardı. Hepsinin ortak yönü emperyalizme karşı olmaları. Türkiyenin Ankaradan yönetilmesini istemeleri. Ben bu insanların Meclise Türkiye için doğru kararlar verebileceğini düşündüğüm için oy vericem. En azından CHP gibi Libya halkının üstüne NATOyu salmayacağınından eminim. Oylar bölünür diyen arkadaşları tam olarak anlayamıyorum. CHP iktidar olsa bile ancak şu üzerimizdeki Dini baskılar kalkar gene herşey aynen devam eder. Bunun en büyük kanıtıda CHP heyetinin Amerika ziyareti sırasında Kılıçdaroğlunun hepimizi üzen açıklamalarıdır: said: "Avrupa Birliği, NATO ile birlikte Avro-Atlantik camiasının temel direkleridir. Türkiye bu camianın vefalı bir üyesi olagelmiştir ve kararlılıkla öyle kalmalıdır. AKP ise Avro-Atlantik camiası üyeliğinde kendini ‘’evinde’’ hissetmemektedir". http://www.guncelmeydan.com/pano/yeni-chp-amerika-yla-daha-saglam-iliskiler-kuracak-t27920.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Ee sizin askerler gelince amerika'ya posta koyacaklar falan mi zannediyorsun? hala akillanmayan insanlar olmasi cok uzucu ya. amerika'ya en cok bagli kurumun tsk oldugunun farkinda olmamak bir de uzerine bunlara oy verip EMPERALIZMKAHROLSUNAMERIGA moduna girmek baya komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Neyse ki sene 2011 de kemalizm demogojisi tutmuyor. Simdi yeni moda din uzerinden siyaset yapip halki utmek. Kemalistler yeterince ekmek yedi zaten, biraz da neo islamcilar yesin ben sikayetci degilim durumdan, hersey sirayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Abi seçimlere TSK girmiyor. TSKnin içindeki herkes amerikancıdır veya hepsi amerikaya karşıdır tabiki denilemez. Ama biraz düşünde yaz şu mesajlarını. Eşref Bitlis amerikaya bağlılığı yüzünden mi öldürüldü. Veya şuan tutuklu bulunan 163 subay mı amerikaya olan sevdaları yüzünden mi tutuklu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Peki ordu nun ust kademesinin yuzde kaci sence durust ve vatansever? Benim sahsen orduya guvenim 0, doguda yapilan alavere dalavereler, savasi uzatmak icin uygulanan gizli ajandalar, insanlarin vatan sevgisini istismar etmeler, faili mechuller, rusvet skandallari yiyici komutanlar vs. artik iplikleri pazara cikti cok fena. Bu herifler de iceri tikilmasinlar diye aday olmuslar bu kadar basit. Siz gidin verin oyunuzu cok iyi edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 sipeyskeyk said: Neyse ki sene 2011 de kemalizm demogojisi tutmuyor. Simdi yeni moda din uzerinden siyaset yapip halki utmek. Kemalistler yeterince ekmek yedi zaten, biraz da neo islamcilar yesin ben sikayetci degilim durumdan, hersey sirayla. +1 agzını kırım su memlekette zorda kalan 2 olguya sarılıyor.biri Atatürk biri de din.bunları öne atarak piyasaya cıkanların ıslak odunla kafasına vurmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ulan iyi güzel de elli senedir sağ iktidarlar var, sanki 2002ye kadar kemalizm iktidardaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 goldbären said: ulan iyi güzel de elli senedir sağ iktidarlar var, sanki 2002ye kadar kemalizm iktidardaydı kemalist olmak için solcu olma şartı sene kaçta geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 yaslandikca secimlerin heycani artiyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar