Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 senko said: o degilde senin ucuslar nasi gidio :) nası gitsin ellerinden öperler :) şimdi yeni bir sınava hazırlanıyorum 12 sinde ona çalışıyorum onu vereyimde kaldığım yerden devam. evde oturmaktan sıkıldım gına geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 FromTheHell said: minecraft akıllıca bi yaklaşım bence.bu oyunda millet yemeyip içmeyip neler neler yapıyo.patide yapanlar bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Minecraft gerçekten sapığa bağlıyor bir süre sonra gecenin 5inde kendinize geliyorsunuz napıyorum ben lan diye. Bu arada Tropico çöldeki vaha gibi geliyor oyna pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 otizm direk ya.ben de bi ara sarmıştım zor kurtuldum meretten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ekran kartımı yarın tekrar alıyorum, akıcam maynkrafta fsdgz 1 aydır falan tümleşik ekran kartından dolayı oynayamıyodum. feci özledim kare kare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bende roller coaster 2 gibi oyun bulamadım anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 onun üst versiyonlarından çıkmış sanırım, geçen yaz arkadaşım oynuyodu bayaa. roller coaster 4 falan gibi bi şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 gta 4 oyna hazir kurulmusu var, radyo istasyonu bile var fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 tycoon oyunları zevkli oluyo aslında.en son prison tycoon 4 oynadım fena değil.maynkrafta beraber akalım abi ben de başlarım yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Şehir kurma oyunu oynayana kadar git bi şehir kur allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 tycoonların kralı pizza tycoon dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Myshkin said: tycoonların kralı pizza tycoon dur aha bi tane pizza tycooncı buldum ilk versiyonundan bahsediyoruz dimi hani su dosta falan çalışan uyusturucu kacakcılıgı yapıyorsun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 silah kaçakçılığı akar =D evet ondan bahsediyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Yahu silah nasıl alıyoruz deli oluyordum ne zaman silah almaya kalksam polis cağırıyordu herif habire hapse düşüyordum. 6milyonluk uyusturucuyu bi tarafımda sınırdan geçiriyordum birşey olmuyordu 6patlar almaktan hapis yatıyordum edit:fixed edit 2: yetmemiş :p -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bilader öyle ulu orta kaba etin argosu söylenmez aile var bayan var çocuk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 O uyuşturucu olayını pek hatırlayamadım ya ben silah alıp satıyordum hep. bir kaç milyon dolar yapıp o şekilde sonra şehirdeki en janjanlı pizzacıyı açıyordum. polise yakalanınca rüşvet falan teklif ediyordum bazen kabul ediyordu bazen mapusa düşüyordum. iyi oyundu baya, 3-4mblık bir oyun için çok güzel ayrıntılar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 dondurma istiyordun işte sana limonlu mu çilekli mi falan fişman soruyordu en pahalısı limonluyd sonra gidiyordun başka memleketlerde satıyordun onu ama silah almayı bir türlü beceremiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 anneeeciiim o uyuşturucu muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 a Ah şimdi googleda arattım silahmış bunlar!Ulan o kadar yıl oynamışım uyuşturucu zannediyordum aydınlandım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ceaser 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Zeus ve ek pakedinden sonra böyle bir oyun gelmemesi çok fena ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Settlers şehir kurma oyunu değilmiydi? Oyle aklımda kalmış. Oda güzel oyundu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Garip bir şehir oyunu var. Virtual City adında. Grafikler çok feci olmasına rağmen oyun sarıyor. Bilmiyorum oynayanınız var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 minecraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 zeus aşkım kabardı.var mı önerebileceğiniz bişey yoksa zeus mu indireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar