Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Deneme sürümü yükledim, bir ödev yazdım. Sonra ne telefondan ne de okuldan bu ödeve ulaşamayacağımı fark edip dropbox klasörüne bir symbolic link attım. Okulda editlemek istediğimde Office Live'in ne kadar ezik olduğunu tekrar fark ettim. c/p yaparak Google Docs ile çalışmaya devam ettim. Outlook kullanmaya çalıştım, email'larımın %80 kadarını, takvimin %100'ünü cep telefonundan hallettiğimi ve program açmaktansa açık Gmail tabı tutmanın daha kolay olduğunu ve daha az kaynak kullandığını fark ettim. Hem aynı tabla IM olaylarımı da hallediyorum. Excel dediğim gibi, daha kullanman gerekmiyor, yapacağım hukukçu hesapları da Google'ın versiyonunda oluyormuş. Onenote da kullanamadım Android desteği olmadığı için, ama okul bilgisayarlarında erişebildim kendisine. Yine de anında telefondan not alma olmazsa program işime yaramaz. Referans için aynı programı kullandım zaten, Word'ün kendi referans sistemi o kadar da iyi değilmiş. Bir PowerPoint süper çıktı benim için. Tek PowerPoint ile Home and Student arasında $10 fark var ama sadece. Yılda 3-4 sunum ancak yapıyorum, onun için de değmeyeceğine karar verdim. 60 gün duracak sistemde, belki fikrimi değiştirecek bir şeyler çıkar sonra. //edit Anladığım kadarıyla productivity benim için sadece 24 saat kolay erişim ve tüm cihazlar arasında sorunsuz senkron anlamına gelmiş. Office bu haliyle gidemez bence. Ray Ozzie ne güzel şeyler söylüyordu, neden beceremeyip ayrıldı acaba şirketten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Onenote süper bi uygulama, o kadar çok işimi görüyo ve kolaylaştırıyor ki anlatamam. Ama office'in androidle ilişkisi pek iyi değil. Windows phone 7 ve skydrive ile google docsa rakip olur ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Office Live'in de düzeltilmesi lazım. Bu haliyle hiç bir halta yaramaz. Ondan sonra bir Windows Phone olursa deneyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 zumo +quickoffice ile hallediyorum işimi. ama excel'de çook sf varsa error veriyor. onu da aslında en iyisi ra ile ev pc'den halletmek aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Google Docs'u genelde döküman depolama ve collaboration için kullanıyorum, pclerimde Office 2007 de yüklü hep. 2007 nin ribbon arayüzüne alışınca 2003 falan kullanmak ölüm geliyor. Latex'i de daha hiç kullanmadım ve çok merak ediyorum ben. Sözlükten falan okumuştum, html ne bileyim css tarzı bir kodlama sistemi kullanıyor diye duymuştum, uğraşamam o kadar. Ne görürsen onu alırsın tarzı programlar varken kodla, tagle falan kim uğraşacak. Outlook genel olarak çalışma programı yapmakta çok başarılı, takviminden mailine, etkinliklerinden notuna kadar mükemmel. Ama onun için de sabit bir çalışma ortamı lazım. Mesela atıyorum sadece iş bilgisayarında kullanacaksın. Öğrenciler gibi günü gecesi belli olmayan insanlara Gmail gibi her yerden erişilebilen sistemler daha mantıklı. Preziye yorum yapmayı unutmuşum. Birkaç kez kullanmak istedim ama "motion sickness" çok doğru bi yorum Prezi için. Fazla hareket oluyor. Hani fikir geliştirme tarzı toplantılarda falan olabilir, küçük resimden büyük tabloya geçişte falan, ama genel olarak kurumsal kullanıma -bence- çok uygun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Bir aydan biraz fazlalık bir denemeden sonra almamaya karar verdim. Powerpoint cezbediyor, doğru, ama sırf onun için de o kadar para verilmez. Konu açıyorum şimdi onun için zaten: http://forum.paticik.com/read.php?6,5605644 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 gdocs ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 naaptığına bağlı. paso çalışıp duruyorsan sadece excel tamamını öldürür. ötekilere bişi kalmaz diyecektim. e demişim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 openoffice kullanan bir ben miyim ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 3-4 ay önce 1.50 dolara çinlinin tekinden office aldım hala tıkır tıkır çalışıyor. 1.50 dolar para değil al gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Yasal değil o, korsan istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ogrenci lisansi olan birisi senin yerine alabilir, 13 euro muydu neydi aldim ben =) ama mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 o mevzuyu acar misin mum? openO kullaniyorum ben zaten de, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 her universitenin anlasmali oldugu saticilar var, onlara universitedeki ogrenci bilgilerinle login olup siparisi veriyorsun, adresine geliyor. it departmani biliyordur muhtemelen nereden alinabilecegini. misal hollanda'da surfspot.nl var, tum universitelerin login sistemleriyle entegre. direkt oradan login olup siparisini veriyorsun. edik, simdi tekrar baktim, 9.75 euroymus ama akademisyen ucretiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 akademik, ogrenci lisansi falan diyince aklim msdnaa e gitti. dedigin tarzda bi indirimin tr de uygulanacagini dusunmuyorum. neyse. ztn kullanmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Bilkent'de böyle bir şey olduğunu pek sanmıyorum ben de. Geçen FRP oynarken birkaç cs öğrencisiyle korsan iyi-kötü muhabbeti yapmıştık (tek kötü diyen ve inatla kullanmayan bendim acı şekilde, zengin cs öğrencileri bunlar yani) hepsi korsan kullanıyor Office'lerini. http://280slides.com/ Böyle bir şey buldum ama sonuç olarak Prezi ile biraz daha uğraşmak zorunda kalacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bence de prezi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Corel'in Office Suiti hakkında da epey güzel şeyler söylüyorlar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?27,5476343,page=15 tamamını okumadım ama profesyonel derecede animasyon kasmayacağım diyorsan al şurdan bir tane office 2007 pro suite. rahat rahat işini görür mis 2$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 GERGE said: Yasal değil o, korsan istemiyorum. Prensiplerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 insanlarin para verince yasal oldugunu sanmasi ne kadar garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 WordPerfect Trial çekiyorum şimdi. Office 2010'u sevmememin bir nedeni de WebApps olayları, online ofisim Google zaten. WordPerfect daha iyi olabilir: offline güzelce, MS değil, sunum programı PowerPoint kadar iyiymiş, fiyatı uygun. Neden Libre kullanmıyorsanız derseniz, o kadar da iyi değil çünkü. Öncelikle MS klonu - ki bu büyük bir eksi benim için. Daha da önemlisi büyük dosyaları kaldırmıyor ve formatlamada sorunlu. Wordperfect klon değil diyor okuduğun eleştirmenler, göreceğim. Format ve büyük dosyalar açısından sa MS'den bile daha iyiymiş. Ayrıca Wordperfect 3 farklı bilgisayara yükleniyormuş, çok iyi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 openoffie de ne sorunlar var? 1.0 dan beri kullanıyorum ben onu.. hatta staroffice idi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Büyük, karmaşık formatlı dosyalarda sorunlar çıkarıyor ben de. Format yeteneği de hep kötü gelmiştir, doc kaydedip açarken özellikle. Bir de birebir MS kopyası neredeyse, onu alacağıma para verir MS alırım diye düşünüyorum. WordPerfect klon değilmiş işte, nasıl olduğunu yazarım yine burada biraz kullanınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 aynen. en büyük derdi biraz büyük ve karmaşık formatlı dosya olsun direkt sapıtıyo tablolar formatlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar