Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 cdburnerxp kullanıyordum 2-3 yıldır ama anlamsız cpu gücü emmesi (%70'lere vuruyor 2ghz dual core'da) ve hız ayarının düzgün çalışmamasını düzeltemedi adam bir türlü. mümkünse freeware disk yazma program tavsiyelerinize açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 imgburn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Millet şimdi akın etçek kafanı allak bullak etçek, millet bi video player soruyor 20 tane program sölüyorlar. Adamların kafasını karıştırıyorlar. Yok hızlı, yok linux, yok o, yok şu. Cd burner'a gelince : imgburn Hemen çek, benim dediğim programı kullan. Beni seç, seni seç, beni seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 InfraRecorder'ın daha çok şeye desteği var, ama ikisi de iyi bence. InfraRecorder kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 alternatif parogram insanı gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Zaybird said: imgburn eskiden nero kullanırdım, abuk sabuk programlar doldurdular, ücretsiz küçük bir program arayışına girdim, imgburn buldum. program gayet güzel, disc to disc copy özelliği yok ama iyidir. tavsiye ederim. http://www.techsupportalert.com/best-free-cd-dvd-burning-software.htm infrarecorder denemedim ama o da kullanılabilinir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Zaybird said: imgburn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar