lolxD Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 We have received the complaint regarding your:your account Involved in illegal transactions.Technically We can found all of the Account abuse,but our not hope any one's Account locked. However So many Customers complaint your account, they force us to contact you for resolve the abuse. If we are compelled to lock your account by the US Marshals and by US law, we will have to do so or face extreme consequences. So please ASAP login http://www.blizzardcatlolheheherpderp.com to Verify your account and resolve the issue with 48hours. Best regards, Breanne “Cari” CarlsonBrazil Account & Billing DepartmentBlizzard Entertainment. bu nedir bana bi bilgi verebilecek varmı korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 adresi yazma, kimse tıklamasın yanlışlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 hızlı gold kaybetme yöntemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 oyunu bırak yol yakınken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolxD Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ben siteyi tıkladım microsoft engellemiş siteyi orj server değil iyikide yasak site kimlik bilgilerine ulaşmak için herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 HAHAHAHHA bu ne ya çok komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolxD Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ltfn bana beni rahatlatacak bişey söyleyin acayip korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Malwarebytes gibi bi antispyware programıyla makineni tarat infected dosya varsa temizle ve mailine gelen bu tip sahte accountunu hacklemek amacıyla gönderilmiş maillerden uzakdur herzaman kendi battle.net accountundan kontrol et emailinden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolxD Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bişey bilen yokmu bu konu hakkında ltfn biri bişey söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolxD Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ben internet cafeden oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 said: www.blizzardcatlolheheherpderp.com hahahahahahaasddgsagsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolxD Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 gerçek bişey olabilirmi sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolxD Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 microsoftun engellediği bi site gerçek olabilirmi ben giremiyorum kırmızı oluyor kimlik bilgilerinize ulaşmak içindir diyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolxD Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 öyle bi site yok girmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 O tarz mailların hiçbiri doğru değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolxD Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 fatura ve hesap bişeyler diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 NolaxThensbane said: said: www.blizzardcatlolheheherpderp.com hahahahahahaasddgsagsad birilerini hacklemenin bu kadar kolay olabileceğini düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 NolaxThensbane said: said: www.blizzardcatlolheheherpderp.com hahahahahahaasddgsagsad HAHAHAH OF AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 O şey blizzardın IQ checki böylece oyundan scrublar temizleniyor tıklayabilirsin yani sorun yok, güvenilir o tarz linklerin %90ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 WoW'a agalar geliyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 O diilde titan diye next gen mmorpg geliomuş hemde sci-fi olcakMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 www.blizzardcatlolheheherpderp.com Nolur nolmaz diye girip account bilgilerimi yazdım. user: yourmotherfucker pass: yourdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 http://pete.com/files/photos/password-not-long-enough.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Snake said: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFfffffffffffffffffffffuuuuuUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar