Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 nolax seni sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 çok kötü haxball oynuosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 2gün oldu başlıyalı, acemilere toleransınız yok mu sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ahah escape 1 senedir oynuyor mesela yeni ögrendi abi olur öyle bide konsol düşmanısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Kendi kaleme attığım kadar karşıyada atıyorum o da bir başarı. Konsol düşmanıyım evet http://media.giantbomb.com/uploads/0/6075/1217664-gloriouspcgamingrace_super.jpg SIEG HEIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 yok abi yıkadınız ztn beynimi.en yakın zamanda satıyorum ps3ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Kaça satıyon bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Red said: en yakın zamanda satıyorum ps3ü. 27 sayfada yazdıklarımızdan sadece şunu çıkardıysan hiç bir şey anlamamışsın. you dirty console peasant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 dostum para kazandırmiyim ki sizin oyunlarınızın grafikleri güzel olsun konsollar bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0908/ps3-grill-demotivational-poster-1251410849.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 http://i43.tinypic.com/x51g9i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Koca gün 16gb GTA4 indirdi PC şimdi saçma sapan hatalar verip açılmıyor. Driver güncellemeler, son patch indirmeler, abuk subuk regedit ayarları ile uğraşma. Birkez daha konsoldaki konforun değerini anladım arkadaş. Paranla rezil olmak budur. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 kanepene uzanıp kablosuz gamepad ile rahat rahat takılmak güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 haha hala aynı yerde misiniz rezalet ya. merak etme aynı şeyi pc'de de yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 aynı yer falan değil hahah. 1 saat uğraştıktan sonra pes ettim ben gta 4 konusunda. forumlarında 10 topicten 9 u isyan doğru düzgün cevap yok, birisi için çalışan fixing sende çalışmıyor falan daralıp konsolumu açtım dünya varmış dedim. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 görüntü kalitesinde fark var bi kerem sfdg ha bi de, gta4ü korsan kullanıcan ya, hiç sorunsuz tıkır tıkır sfdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Valla aynı oyunu bende oynadım zamanında hiç sorunla karşılaşmadan yükledim bitirdim. Ayrıca kopya oyundaki hatalar neden PC'nin sorunu gibi algılanıyor ki :) Şahsen yıllarca PC oyuncusu olunca koltuğa oturup konsolda oyun oynamak hiç rahat gelmiyor benim açımdan. En başından "uzak" hissini aşamıyorsun. Zati gamepad bazı oyunlar hariç hamallık gibi geliyor. Birde harbi harbi konsol oyunlarda yapay zeka "çok yapay " geliyor be hocam :) Zati PC kullanıcıların bir şikayetide bu. Eskiden ayarlanırdı yapay zeka olayı şimid konsol portu oyunlar yüzünden "bu ne lan" demekten kendini alamıyorsun. Ha PC oyunculuğu ölmez öle bir yalan yokta. Bu oyun dünyasında ki "kalitesizlik" ne kadar sürer orası belli değil. Yıllar boyunca kat kat çıkan pastayı baya bir kemirdiler ama bakalım nereye kadar. Birde 18 yıldır oyun oynuyorum ama özellikle son 5 yıldır oyun dünyası sanki reset atmış gibi geliyor bana. Hani belli bir dönemdeki oyunların yükseltiği çıta yokmuş gibi sayılıp daha yeni bulunmuş havasında çıkıyor oyunlar. Hani bilemedim tam belkide bana öyle geliyordur (Evet yeni hayali arkadaşlarım var bu aralar asdkjasdklaj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 kopya oyundaki hatadan bahsetmiyor adam, orjinal oyunda yaşadığı sorundan bahsediyor, ben de korsanı sorunsuz diyorum dsfljkdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Masquerade said: aynı yer falan değil hahah. 1 saat uğraştıktan sonra pes ettim ben gta 4 konusunda. forumlarında 10 topicten 9 u isyan doğru düzgün cevap yok, birisi için çalışan fixing sende çalışmıyor falan daralıp konsolumu açtım dünya varmış dedim. true story. sana değil snake'e dedim. gerçi seninkisi de ayrı beceriksizlik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 valla bone böyle saçma sapan bir durumla hiç karşılaşmamıştım haha. bilmiyorum ama driver güncelledim regedit ayarlarını bızakladım olmadı bıraktım. steam forumlarında da bir dünya çalışmıyor fix it plx topici var. bilemedim şimdi. @Wolfsoul Oyun orjinal, steam'den. Korsanını daha ilk yüklemede tıkır tıkır çalıştırmıştı bu oyunun PC geçen sene. Saçma sapan koruma mekanikleri yüzünden parasıyla alan adam rezil oluyor. Artık nasıl iğreniyor bu yapımcılar PC Gaming'den ortada ehuea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Bone said: haha hala aynı yerde misiniz rezalet ya. merak etme aynı şeyi pc'de de yapabiliyorsun. pcde zevk aldığım oyunlar gamepadle oynanmıyor. edit: yeni nesil konsolum bile yok ama ps2de iken daha çok zevk alıyorum pcye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Masquerade said: valla bone böyle saçma sapan bir durumla hiç karşılaşmamıştım haha. bilmiyorum ama driver güncelledim regedit ayarlarını bızakladım olmadı bıraktım. steam forumlarında da bir dünya çalışmıyor fix it plx topici var. bilemedim şimdi. @Wolfsoul Oyun orjinal, steam'den. Korsanını daha ilk yüklemede tıkır tıkır çalıştırmıştı bu oyunun PC geçen sene. Saçma sapan koruma mekanikleri yüzünden parasıyla alan adam rezil oluyor. Artık nasıl iğreniyor bu yapımcılar PC Gaming'den ortada ehuea. pardon benim hatam yanlış anlamışım :) Koruma programlarında haklısınız çok saçmaladı bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 gta 4 un PC versiyon uzaten korsani tanitip insanlara benimsetmek icin cikarilmsi diye dusunuyorum paranla rezil oluyorsun direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar