Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12 Ways Consoles Are Hurting PC Gaming

Sam

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Valla aynı oyunu bende oynadım zamanında hiç sorunla karşılaşmadan yükledim bitirdim. Ayrıca kopya oyundaki hatalar neden PC'nin sorunu gibi algılanıyor ki :)

Şahsen yıllarca PC oyuncusu olunca koltuğa oturup konsolda oyun oynamak hiç rahat gelmiyor benim açımdan. En başından "uzak" hissini aşamıyorsun. Zati gamepad bazı oyunlar hariç hamallık gibi geliyor. Birde harbi harbi konsol oyunlarda yapay zeka "çok yapay " geliyor be hocam :)

Zati PC kullanıcıların bir şikayetide bu. Eskiden ayarlanırdı yapay zeka olayı şimid konsol portu oyunlar yüzünden "bu ne lan" demekten kendini alamıyorsun.

Ha PC oyunculuğu ölmez öle bir yalan yokta. Bu oyun dünyasında ki "kalitesizlik" ne kadar sürer orası belli değil. Yıllar boyunca kat kat çıkan pastayı baya bir kemirdiler ama bakalım nereye kadar.

Birde 18 yıldır oyun oynuyorum ama özellikle son 5 yıldır oyun dünyası sanki reset atmış gibi geliyor bana. Hani belli bir dönemdeki oyunların yükseltiği çıta yokmuş gibi sayılıp daha yeni bulunmuş havasında çıkıyor oyunlar.

Hani bilemedim tam belkide bana öyle geliyordur (Evet yeni hayali arkadaşlarım var bu aralar asdkjasdklaj)
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

aynı yer falan değil hahah. 1 saat uğraştıktan sonra pes ettim ben gta 4 konusunda. forumlarında 10 topicten 9 u isyan doğru düzgün cevap yok, birisi için çalışan fixing sende çalışmıyor falan daralıp konsolumu açtım dünya varmış dedim.

true story.

sana değil snake'e dedim.

gerçi seninkisi de ayrı beceriksizlik :P
Sosyal ağlarda paylaş

valla bone böyle saçma sapan bir durumla hiç karşılaşmamıştım haha. bilmiyorum ama driver güncelledim regedit ayarlarını bızakladım olmadı bıraktım. steam forumlarında da bir dünya çalışmıyor fix it plx topici var. bilemedim şimdi.

@Wolfsoul

Oyun orjinal, steam'den.
Korsanını daha ilk yüklemede tıkır tıkır çalıştırmıştı bu oyunun PC geçen sene. Saçma sapan koruma mekanikleri yüzünden parasıyla alan adam rezil oluyor. Artık nasıl iğreniyor bu yapımcılar PC Gaming'den ortada ehuea.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

valla bone böyle saçma sapan bir durumla hiç karşılaşmamıştım haha. bilmiyorum ama driver güncelledim regedit ayarlarını bızakladım olmadı bıraktım. steam forumlarında da bir dünya çalışmıyor fix it plx topici var. bilemedim şimdi.

@Wolfsoul

Oyun orjinal, steam'den.
Korsanını daha ilk yüklemede tıkır tıkır çalıştırmıştı bu oyunun PC geçen sene. Saçma sapan koruma mekanikleri yüzünden parasıyla alan adam rezil oluyor. Artık nasıl iğreniyor bu yapımcılar PC Gaming'den ortada ehuea.

pardon benim hatam yanlış anlamışım :) Koruma programlarında haklısınız çok saçmaladı bazıları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...