LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 13'te geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 o dahada iyiymiş ozmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yeni fifa cıkmaya yakın eskisi dandik geliyor hep sdfsd bugun 2 maç atim dedim sıkıldım ayrıca şu fifada yerinde yapılan special moves un verdiği keyfi başka oyun vermiyor ya fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ben bayadır oynamıorm fifa11'i. bide son maçlarda artık cheaterlar coşmuştu. 3 maçtan 1inde adamlar uçuyodu falan. bıraktım gibi bişi şimdilik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bah post edilmiş zaten video. bergkamp flick i koymalari cok iyi olmus bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 skill moves gereksiz dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Aiko said: skill moves gereksiz dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 FIFA 12'nin ilk inceleme puanı gelmiş beylers alın oynayın diyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 yapmayı beceremediğinden ona öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 taktik olayına biraz daha ayrıntı lzm ya ben böyle bu konuda harbi rahatsızım.taktik denemek ugraşmak çok hoşuma gidiyor.adamları farklı farklı mevkilerde denemek fln misal şu defensive balanced offensive falan biraz daha ayırntı olsa oyun için formation degiştirme rahat olsa.illa durdurup team manage. kasmasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 koca yıl fifa 11'i bir tane özel hareket yapmadan bitirdim,sadece önüm boşken topu açabiliyorum o kadar.bütün fifa topiclerine yazdım bir insanda yardımcı olmadı yazıklar olsun. o yüzden bu skill moves filan bana hitap etmiyor yeni paslaşmalar filan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 anlamadım abi nasıl yapamadın.tuşları mı bilmiyosun yoksa olmıuyor mu problem nedir bu arada special movesları pes bebeleri devamlı yapmay kasıyor ben oyun için unutuyorum genelde.zorda kaldıgımda yapıyorum dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 tuşları bilmiyorum öyle bir iki bişey denemiştim galiba olmadı sanırım ikisi birden yani. öyle hızlı adam yoksa çalım filan atamıyorum öyle yanından koşup geçiyorum olursa oluyor olmazsa pasa devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 abi arenada bol bol gez ya ben her oyunu açtıgımda arenaya hep dalıyorum.salak salak öyle hareketler y apıp şut atıyorum dakkalarca hatta fifa 10 da sanırım achi vermişti.ulan halamı mı practice yapıosun diye sdfs arenada hareketlerin hanhi kombinasyon ile oldugunu anlayınca çözersin.yönünü ayarlamayı bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 komboları bilmiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 abi işte r2 ye basılı tutarak dene düzgün düzgün mesela 2 ileri yap.sonra 1 sağ 1 sol gibi hareketleri tanı.sonra ztn elin alışıyor misal 1 geri 2 ileri yapınca ilhan mansız hareketi yapıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Red said: abi arenada bol bol gez ya ben her oyunu açtıgımda arenaya hep dalıyorum.salak salak öyle hareketler y apıp şut atıyorum dakkalarca hatta fifa 10 da sanırım achi vermişti.ulan halamı mı practice yapıosun diye sdfs arenada hareketlerin hanhi kombinasyon ile oldugunu anlayınca çözersin.yönünü ayarlamayı bide. fifa 10'daki arena trophy'leri ne güzeldi ya sadfsda 5 kere direğe vurdurdum diye trophy vermişti falan, TEY TEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 S-H said: koca yıl fifa 11'i bir tane özel hareket yapmadan bitirdim,sadece önüm boşken topu açabiliyorum o kadar.bütün fifa topiclerine yazdım bir insanda yardımcı olmadı yazıklar olsun. o yüzden bu skill moves filan bana hitap etmiyor yeni paslaşmalar filan var mı ? var. havadan ters fasolu paslar yerden s çizen paslar varmış anlatıyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Red said: abi arenada bol bol gez ya ben her oyunu açtıgımda arenaya hep dalıyorum.salak salak öyle hareketler y apıp şut atıyorum dakkalarca hatta fifa 10 da sanırım achi vermişti.ulan halamı mı practice yapıosun diye sdfs arenada hareketlerin hanhi kombinasyon ile oldugunu anlayınca çözersin.yönünü ayarlamayı bide. arenada boş boş gezerek öğrenemezsinki skill moves'ları. arenada kamera oyuncunun arkasında. maç yaparken o kamerayı kullanmıyosundur heralde. tuşlar değişiyor haliyle öyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Aiko said: S-H said: koca yıl fifa 11'i bir tane özel hareket yapmadan bitirdim,sadece önüm boşken topu açabiliyorum o kadar.bütün fifa topiclerine yazdım bir insanda yardımcı olmadı yazıklar olsun. o yüzden bu skill moves filan bana hitap etmiyor yeni paslaşmalar filan var mı ? var. havadan ters fasolu paslar yerden s çizen paslar varmış anlatıyim mi? ben geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 abi cpt barizlik yaptın aiko arenada hareketleri sola ve sağa dogru giderken yaparsan sahadakiyle aynı oluyor yani sdfsdf dumduz yapıcaksın diye birşey yok ben öyle yapıodum hareketin nasıl oldugunu bildikten sonra maçta yönünü ayarlamak en kolayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 hakkaten öle bende öle alıştıydım onlara. bide be a pro modu oynayın bi. gerçekten fifanın ne denir bilmiyorumda mikro diyim ona alışıyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 beta pzt çıkıyor mu şimdi,11 den çok baydım.istiyorum betayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 eet yarın geliyor.yine adamlar yapmış dicez sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 haxball daha iyi lan fifa ve pesten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar