Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

taktik olayına biraz daha ayrıntı lzm ya

ben böyle bu konuda harbi rahatsızım.taktik denemek ugraşmak çok hoşuma gidiyor.adamları farklı farklı mevkilerde denemek fln

misal şu defensive balanced offensive falan biraz daha ayırntı olsa

oyun için formation degiştirme rahat olsa.illa durdurup team manage. kasmasak
Sosyal ağlarda paylaş

koca yıl fifa 11'i bir tane özel hareket yapmadan bitirdim,sadece önüm boşken topu açabiliyorum o kadar.bütün fifa topiclerine yazdım bir insanda yardımcı olmadı yazıklar olsun.

o yüzden bu skill moves filan bana hitap etmiyor yeni paslaşmalar filan var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

abi arenada bol bol gez ya

ben her oyunu açtıgımda arenaya hep dalıyorum.salak salak öyle hareketler y apıp şut atıyorum dakkalarca

hatta fifa 10 da sanırım achi vermişti.ulan halamı mı practice yapıosun diye sdfs

arenada hareketlerin hanhi kombinasyon ile oldugunu anlayınca çözersin.yönünü ayarlamayı bide.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ben her oyunu açtıgımda arenaya hep dalıyorum.salak salak öyle hareketler y apıp şut atıyorum dakkalarca

hatta fifa 10 da sanırım achi vermişti.ulan halamı mı practice yapıosun diye sdfs

arenada hareketlerin hanhi kombinasyon ile oldugunu anlayınca çözersin.yönünü ayarlamayı bide.

fifa 10'daki arena trophy'leri ne güzeldi ya sadfsda

5 kere direğe vurdurdum diye trophy vermişti falan, TEY TEY
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

koca yıl fifa 11'i bir tane özel hareket yapmadan bitirdim,sadece önüm boşken topu açabiliyorum o kadar.bütün fifa topiclerine yazdım bir insanda yardımcı olmadı yazıklar olsun.

o yüzden bu skill moves filan bana hitap etmiyor yeni paslaşmalar filan var mı ?

var. havadan ters fasolu paslar yerden s çizen paslar varmış anlatıyim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

arenada boş boş gezerek öğrenemezsinki skill moves'ları. arenada kamera oyuncunun arkasında. maç yaparken o kamerayı kullanmıyosundur heralde. tuşlar değişiyor haliyle öyle olunca.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

S-H said:

var. havadan ters fasolu paslar yerden s çizen paslar varmış anlatıyim mi?

ben geldim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi cpt barizlik yaptın aiko

arenada hareketleri sola ve sağa dogru giderken yaparsan sahadakiyle aynı oluyor yani sdfsdf

dumduz yapıcaksın diye birşey yok

ben öyle yapıodum

hareketin nasıl oldugunu bildikten sonra maçta yönünü ayarlamak en kolayı sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...