mascio Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 oyunda süper lig var ne alakası var nerenizden uyduruyorsunuz yahu? gayet oynadım süper lig de var diğer liglerde var. o tff anlaşmayı iptal etti reröreleri bildiğin yalan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 hailandkill said: shopto da 130 kaat gamer market te 150 tl bıde yanında adidas marka tshirt bu fiyatlar çok yaaa dağılın :) spotta 90tl ile 100tl arası değişen fiyatlarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-12-league-team-list/ tr den bi tek gs var diyo burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 e kimi koycaklardı başka, samsunsporu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yok ben mascio nun TR ligi var demesinin ustune soylemistim yoksa TR de galatasaraydan baska takim mi var zaten?sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 unK said: tff ye laflar hazırladım.. niye böyle işler yapmışlar aklım almıyor ya.. ayrıyeten; genel random tarzı bi uygulamamız var arkadaşlar arasında herkesin 5 hakkı oluyor.. ülkedeyken random yaparak ingiltere 2.liginden bile bi takım çıkabiliyor ve çok keyifli maçlar yapılıyor tavsiye ederim.. geçen gün yaptığımız birkaç maç : swansea city-manisaspor , classic XI-polonya, lens-dortmund bazen tek yıldız kore ligi avusturalya ligi takımları gelebiliyor, işte o zaman iman gücü ve ayı gibi bir istek gerekiyor. keyiften ölüyoruz. güzel demişin abi ama adam toplayabilsek bizde yapabilsek keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ben gelcem oyun çıksın count me in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Beşiktaş :( oysa ki tanıtım filmlerinde hep görmüştük adam gibi modellenmiş almeida, quaresma tiplerini ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 alpha versiyonda türkiye ligi duruyordu son transferler ile birlikte. birkaç eksik vardı yalnızca. eğer sonradan bu şike olayları ile birlikte çıkarıldılarsa bilemiyorum. zira yalnızca galatasaray'ın olması demek, şike yapan fenerbahçe ve şike olayına adı karışan beşiktaş ile trabzonspor'un oyundan çıkarıldığı anlamına geliyor. bir tek galatasaray lisans anlaşması yapmış olamaz çünkü. hatta supremeallah'ın verdiği linkte şöyle bir şey yazıyor: So no new additions to Leagues sadly and we seem to have lost the Czech and Turkish leagues possibly due to the recent match fixing scandal. We’re going to get confirmation from EA on this for you, but remember FIFA themselves have to rubber stamp FIFA 12 before it can be released so it’s likely this decision was taken out of EA’s hands. Or it could be as simple as a licensing issue, who knows. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 rezil olduk dünyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 süper ligin olmayacağı taaa 2 hafta önce söylenmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 resmi açıklama yapılmadı şöyle sağda solda atıp tutmayın abi söylenmişti de ben biliyodum da falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 hiç umrumda değil türkiye ligi falan açıkcası hiç ilgilenmiyorum,4 büyükler olsun yeterli benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 tüm takımlarla görüsülmüs sanırım ve sadece gs ile anlaşılmış knox: 4büyüklerde yok malesef gs var birtek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 soyle bi oyunda bulunmamak nası bi salaklıktır anlayamıyorum..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Bu oyunda uzaktan gol atmayı öğrenirim umarım. Fifa 2011 de 5 maçtan 1inde tutturuyorum kaleyi (30metre üzeri) o da ya kaleci ya direk. Bir tane oturtamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 orta sahadan bile attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0-daTH4MWTQ&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 inter pandevi gönderdi.başka transfer falan ypatılar mı bilmiyorum bu sene galatasarayla oynicam full kadromuzda güzel sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 eto'o gitti forlan geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 arkadaslar bu online kod isteyen oyunlarda ornegin online kodu kullanilmis bir oyun alsam psn store dan ona yeni kode alma imkanim varmi? fifa 11 alcam arkadastan ama kodu kullanilmis ona gore hareket edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 olayı zaten storedan kod satmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ajmet said: arkadaslar bu online kod isteyen oyunlarda ornegin online kodu kullanilmis bir oyun alsam psn store dan ona yeni kode alma imkanim varmi? fifa 11 alcam arkadastan ama kodu kullanilmis ona gore hareket edecem. evet alabiliyorsun, 15 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Deli fifa12 oynamak istiyorum şuan. Top fiziğini iyileştirmişler sanırım, son videoda gösteriyordu, herhangi bir özel hareket yaptığımızda her seferinde topun tepkisi başka olacak, yani ayağa yapışık değil. edit, bunun sonunda: http://www.youtube.com/watch?v=XCHOQixfN4Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 15 eylülde demo gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar