Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 red ben senle hiç pati fc de maç yaptığımı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 fifa 10da toplasan 3-5 kere oynamışımdır ondan hatırlamıosundur.acaip bencil oynayanlar vardı.yada bana öyle denk geldi o ara.çok baymıştım. fifa 11 de de ztn genelde pati nicklerini hatırlamıyorum hatorikenji buraxla falan bikaç maç yaptım güzel maçlardı.bide bi peçten sonra club maçlarına giremez oldum sürekli con lost yemeye başladım ztn onun harici pati fc fazla toplanmadı 11de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 red ya senin genel olayın mı atıp tutmak acaba? fifa 11 piyasaya çıktıktan sonra 3-4 ay oyaladı burdaki insanları. hatta baya maç da yaptık. senin esamen okunmuyordu o sıralar fifa oynayıp oynamadığından bile şüpheliyim yani. şimdi böyle bir ben en iyiyim şöyle süperim konuşmaları görüyorum sürekli garip geliyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 psn listemde bile yokken nasılda atıp tutuyorsun.psn name imi bile bilmiyorsun muhtemelen.ki bilmek zorunda değilsin. en iyi benim geyiğinede ergen atarı ile girmen muthiş. patide beni 3-0dan 5-3 yenen adamda var.bullette yeniyor mesela beni şansım tutmuyor.darkrider ile berabere kaldıgımız maçlar var tektek sayamıcam en iyi olmak başka iyi oynadıgını idda etmek başka.ben fifa oyunlarını iyi oynuyorum.fifa 09 dan beri.sen nerdeydin acaba o sıralar şurda fifa konularında en aktif adamlardan biriyim.seni niye göremiyoruz.o kadar turnuva yapıldı turnuvalarda göremedim seni(yarım kalan turnuvalar tabi ) virtual pro konusunda da ben ztn proda çok fazla oynamıyorum ki.genelde ranked proda kaleci olmayı sevdim.onun harici ne single ne online oynamıyorum.fifa 10 da da çok oynamadım pati fcde toplam 30 maçım falan vardır sallamış olmiyim belki daha azdır .aktif olarak pro oynayan adamları ztn goruyorum ben psnde.belli başlı adamlar hatori burax ve aklıma gelmiyor isimler ayrıca ben siz pro maç yapmıyorsunuz mu dedim niye heycanlandın ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 pati fcde bir sürü adam var ayrıca mesela ben aikoyla çok oynamadım sanırım 3-5 maç yapmısımdır onla. ama genel olarak denk geldiğim maçlarda hani böyle bayık pas atılmayan maçlarda oynadım.bu arada fifa 10dan bahsediyorum.fifa 11de ben hatorilerle bikaç maç yaptım gayet güzeldi ama onlarda iş güç fazla giremiyorlar snaırım keyifli maçlarda oynadım ama genel böyleydi.hatta burda muabbetide dönmüştü bzn pro ranked oynarken bile öyle adamlar denk geliyorki sanki aynı oda da oynuyorsunuz gibi.ama arada tabi genel olarak ergenlerin koştura koştura gitmesinden başka bişi yok pati fcde oynamamnın sebebide hani bilinçli oynayalım takım oyunu falan yansıtalım diye.bu yuzden abidik maçlara denk gelince sogudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Red yalan söylüyo, misal ben her yaptığımız maçta en az 2-3 tane koyuyom bu yüzden umumiyetle çekinir benden, abi der ceketini ilikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 tatar bilmiyor ya şut atmak için x e basıyor şunuda ekliyim oyunun ilk cıktıgında gazıyla 3-5 maç yapıp biz çok oynadık deme mascio oyun ekimden ekime cıkıyor ekimde alıp aralığa kadar full oynuyor mmillet pro mro vs ondan sonra 9 ay 2 tane adam bulamıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Red vs Mascio ... .. . KICK OFF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Gamescom da 1 2 saat oynadım ilk başta alışması zaman alıyor. Tek dikkatimi çeken şey, kanatlara atılan pasta defanslar mala bağlamıyor insan gibi kademeye giriyorlar. Onun dışında alışmak lazım ama zaman yoktu pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://www.eafootballworld.com/en_GB/clubs/631A0001/817/overview red 300 küsür maç yapmışız sadece 9 maçta oynamışsın. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 oha lan ben 30 maçta oynamısım gozukuyo sadece. bi hata var bence. ben çoğu maçta oynadım ya. 30 çok az. ztn bi gece 7 8 maç yapıoduk nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 merdiven altı maçlardı onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 abi işte bu fifa 11 de diyorumya 15 maç falan con lost yedim.hatta skypedeydik işte boorock falan biliyor. onları saymıyor demek sdfds bana laf eden arkadaşta 17 maç oynamış ahahah ben az oynadıgımı söyledim ztn fifa 11 de 9 maç fifa 10da 20 maç oynamışım 30 işte conlostlarla beraber 40 falan işte liste yanlış degilmiş ben fifa 11 ve 10 toplam sandım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 17 maç oynayanın ben olduğumu nereden anladın yahu merakımdan sordum ismim falan mı yazıyo bi yerde acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 kolay oldu sen öyle laf edince bu adam listemde mi diye aramaya mascio psn yazdım mrtsgslm diye cıktı. sonuç olarak senden daha fazla proda oynamışım bu kadar az oynamama ragmen haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 shopto da 130 kaat gamer market te 150 tl bıde yanında adidas marka tshirt bu fiyatlar çok yaaa dağılın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 pff spota kaldık yine neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HYeTQNCJCWI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 yine cok begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 geçen seneki daha iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 abi çok iyi bence? gaz oldum ayrıca, gazımı alıcak var mı psn: opnyreyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 super lig olucak mı bu arada oyunda? en son tff oyun şirketleriyle anlaşmaları kuluplere bırakmıştı. dahil olucak ligler yada takımlar listesi tarzı bişi açıklandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 süper lig yok, FIDIRISYON ne gerek var diyip iptal etti anlaşmayı, Beşiktaş, GS ve TS kesin olur ama Rest of World'de, FB'de en son bizi düşürün Rest of World'den de diye başvurmuş FIFA'ya, cevap bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ulan beş senedir alışmıştık ne güzel ya, yine rest of the world'den mi toparlayacagız takımlarımızı of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 tff ye laflar hazırladım.. niye böyle işler yapmışlar aklım almıyor ya.. ayrıyeten; genel random tarzı bi uygulamamız var arkadaşlar arasında herkesin 5 hakkı oluyor.. ülkedeyken random yaparak ingiltere 2.liginden bile bi takım çıkabiliyor ve çok keyifli maçlar yapılıyor tavsiye ederim.. geçen gün yaptığımız birkaç maç : swansea city-manisaspor , classic XI-polonya, lens-dortmund bazen tek yıldız kore ligi avusturalya ligi takımları gelebiliyor, işte o zaman iman gücü ve ayı gibi bir istek gerekiyor. keyiften ölüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar