Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

fifa 10da toplasan 3-5 kere oynamışımdır ondan hatırlamıosundur.acaip bencil oynayanlar vardı.yada bana öyle denk geldi o ara.çok baymıştım.

fifa 11 de de ztn genelde pati nicklerini hatırlamıyorum hatorikenji buraxla falan bikaç maç yaptım güzel maçlardı.bide bi peçten sonra club maçlarına giremez oldum sürekli con lost yemeye başladım

ztn onun harici pati fc fazla toplanmadı 11de
Sosyal ağlarda paylaş

red ya senin genel olayın mı atıp tutmak acaba?

fifa 11 piyasaya çıktıktan sonra 3-4 ay oyaladı burdaki insanları. hatta baya maç da yaptık. senin esamen okunmuyordu o sıralar fifa oynayıp oynamadığından bile şüpheliyim yani. şimdi böyle bir ben en iyiyim şöyle süperim konuşmaları görüyorum sürekli garip geliyor yani
Sosyal ağlarda paylaş

psn listemde bile yokken nasılda atıp tutuyorsun.psn name imi bile bilmiyorsun muhtemelen.ki bilmek zorunda değilsin.

en iyi benim geyiğinede ergen atarı ile girmen muthiş.

patide beni 3-0dan 5-3 yenen adamda var.bullette yeniyor mesela beni şansım tutmuyor.darkrider ile berabere kaldıgımız maçlar var tektek sayamıcam

en iyi olmak başka iyi oynadıgını idda etmek başka.ben fifa oyunlarını iyi oynuyorum.fifa 09 dan beri.sen nerdeydin acaba o sıralar

şurda fifa konularında en aktif adamlardan biriyim.seni niye göremiyoruz.o kadar turnuva yapıldı turnuvalarda göremedim seni(yarım kalan turnuvalar tabi )

virtual pro konusunda da ben ztn proda çok fazla oynamıyorum ki.genelde ranked proda kaleci olmayı sevdim.onun harici ne single ne online oynamıyorum.fifa 10 da da çok oynamadım

pati fcde toplam 30 maçım falan vardır sallamış olmiyim belki daha azdır .aktif olarak pro oynayan adamları ztn goruyorum ben psnde.belli başlı adamlar hatori burax ve aklıma gelmiyor isimler

ayrıca ben siz pro maç yapmıyorsunuz mu dedim niye heycanlandın ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

pati fcde bir sürü adam var ayrıca

mesela ben aikoyla çok oynamadım sanırım 3-5 maç yapmısımdır onla.

ama genel olarak denk geldiğim maçlarda hani böyle bayık pas atılmayan maçlarda oynadım.bu arada fifa 10dan bahsediyorum.fifa 11de ben hatorilerle bikaç maç yaptım gayet güzeldi ama onlarda iş güç fazla giremiyorlar snaırım

keyifli maçlarda oynadım ama genel böyleydi.hatta burda muabbetide dönmüştü

bzn pro ranked oynarken bile öyle adamlar denk geliyorki sanki aynı oda da oynuyorsunuz gibi.ama arada tabi genel olarak ergenlerin koştura koştura gitmesinden başka bişi yok

pati fcde oynamamnın sebebide hani bilinçli oynayalım takım oyunu falan yansıtalım diye.bu yuzden abidik maçlara denk gelince sogudum
Sosyal ağlarda paylaş

tatar bilmiyor ya

şut atmak için x e basıyor

şunuda ekliyim

oyunun ilk cıktıgında gazıyla 3-5 maç yapıp biz çok oynadık deme mascio

oyun ekimden ekime cıkıyor

ekimde alıp aralığa kadar full oynuyor mmillet pro mro vs

ondan sonra 9 ay 2 tane adam bulamıosun
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte bu fifa 11 de diyorumya 15 maç falan con lost yedim.hatta skypedeydik işte boorock falan biliyor.

onları saymıyor demek sdfds

bana laf eden arkadaşta 17 maç oynamış ahahah

ben az oynadıgımı söyledim ztn

fifa 11 de 9 maç

fifa 10da 20 maç oynamışım 30 işte

conlostlarla beraber 40 falan işte

liste yanlış degilmiş ben fifa 11 ve 10 toplam sandım sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

tff ye laflar hazırladım.. niye böyle işler yapmışlar aklım almıyor ya..

ayrıyeten;

genel random tarzı bi uygulamamız var arkadaşlar arasında

herkesin 5 hakkı oluyor.. ülkedeyken random yaparak ingiltere 2.liginden bile bi takım çıkabiliyor ve çok keyifli maçlar yapılıyor tavsiye ederim..

geçen gün yaptığımız birkaç maç : swansea city-manisaspor , classic XI-polonya, lens-dortmund

bazen tek yıldız kore ligi avusturalya ligi takımları gelebiliyor, işte o zaman iman gücü ve ayı gibi bir istek gerekiyor. keyiften ölüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...