LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xmUJajHxgjY&feature=player_embedded 6:19 'da ceza sahası içinde olan olay yüzünden şu oyun için acaip heyecanlandım :D. FIFA98-99'dan bu yana bu kadar heyecanlanmadım ya. Zevkli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 sen bu ara baya heyecanlandin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 HAHAHAH, cidden öyle oldu. Yalnız dikkat ederseniz son 2 yılda AAA title kalitesi büyük ilerleme gösterdi. Teknoloji, ses, görsellik, soundtrack gibi konularda çok kaliteli işler görüyoruz. Acaip memnunum bu mainstream oyunların ilerlediği yönden. Bakıyorum sonbahar dönemine: Battlefield 3, AC: Revelations, FIFA12, DOTA2, Deus Ex, MW3, Rage gibi oyunlar var. Hepside milletin sisteminde maximum süre yüklü kalacağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Türkiye ligi olmicakmış :) beşiktaş galatasaray fenerbahçe en azından bunlar olucak :) bsc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 şu bsc cidden çok dangalak bir site ya, 1 ay önceden belli olan birşey için ÖĞRENDİK diye haber yapmaları ... dünyadan bir haber yaşayıp sürekli yanlış haberler ya da kötü çeviriler ile iyice çığrından çıkardılar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 abi 6.19'da ceza sahasında değil top, sonraki olayda da garip bişey yok vole vuruyo direkten dönüyo nesi heyecanlandırdı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Top değil, ceza sahası içinde yerde ki adama takılıp düşüyor diğer defans oyuncusu. Impact Engine... EDIT: 6:19 değilmiş, 5:19muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 :D impact engine falan güzel de 11'de de oluyordu o yerdeki adama takılıp düşmeler, hep de kritik anlarda denk geliyodu bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 mascio said: demo 13 eylülde geliyormuş takımlar da belli olmuş Barcelona Arsenal Man City Marseille Dortmund AC Milan. ee Fenerbahçe niye yok alla alla, olmamış demo olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 lath fifa 11 oynamadın mı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 bazen cidden anca kemal sunal filmlerinde olabilecek çarpışmalar,ayağı takılıp düşmeler falan olabiliyor fifa 11 de çok sinir bozucu çoook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 bu arada biz yine turnuva yapamıcagımız için ekşiye üye olan arkdaşlar ordan adam bulsun ordakiler inançlı bir şekilde ligleri yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 siz bir de fifa 12'nin pre alphasındaki çarpışmaları görseydiniz şu an fifayı yerden yere vuruyor olurdunuz da muhtemelen düzeltilmiştir pre alpha sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bu arada virtual pro takımı kurulacak mı yeniden paticikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 abi 6 kişi turnuva tamamlayamadık, ne virtual prosu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 kurulurda ne kadar surer o muamma; 1 ay mi 2 ay mi surer artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 fifa 10'da ki paticik fc başarımızdan sora fifa 11'de birturlu adam gibi oynayamadık. en son 1 ay kadar falan once bi denedik ama yok olmadı yani nedense. halbuki fifa10'da yine aynı takımla çok başarılı maçlar çıkarıoduk. yazık oldu pati fc'ye. fifa 12'de yine bi deneriz heralde yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 konsol'u olan çok az kişi var adam akıllı fifa oynayan.dh den transfer yapmak lazım(şaka tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Ben gelirim olmazsa pro team'e de sanmıyorum zira defans zaten oynayamam, forvette de baya başarılıyken orta sahada eh işte modundayım yani :D e çoğu kişşi öyledir 8 forvet oynayamayacağımıza göre Arjantin gibi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 fifa 11de de proya çok iyi başlamıştık hatta bi ara ligde kendi bölgemizde 1.liğe fln çıkmıştık. aralığa kadar yeterince oynadık. sonra kuzenle ben askere gidince heralde takım doğru düzgün toplanamamış bi daha. askerden sonra tekrar denedik ama pek bi tad alamadık bizde bıraktık. fifa 12de takım illaki kurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 valla nil takımda ön liberomuzdan tut kalecimize kadar vardı yani öyle herkes forvet olmak istiyordu diye bir olayımız hiç yoktu. ben bu sefer orta sahada box to box karakter açıcam muhtemelen ona göre isteyen forvet isteyen kanat olsun yeter ki adam gibi oynasın her boka maydonoz olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ben çakılı stoperim her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ya ben ya amc ya forvet oynuyorum, çok ihtiyaç olursa kanat da açabilirim ama çok iyi bi performans sözü veremem. Takım oyunum iyidir, kollektif oyunu severim sdfsdf neyse oyun çıksın da konuşuruz gelmek isterim pro takımına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 pati fc bi ara çok kötüydü abi.overallı 90 olan pas atmadan koşuyordu ben böyle takım oyunu tribi sağ bek falan oynuyordum.yada cm. hani böyle sağ bek iken bindirmek falan acaip zevkli.ama forvet hastalıgı var evet.hereks gol atmak istiyor.git golünü h2h de at işte şurda keyif alalım :) fifa 12 de de bi cacık oolmaz.o yuzden donanımdan ekşiden adam bulup lig yapalım.en azından bi lig bitsin cunku psnde cogu online oluyor ama fifa oynamıyordu misal.msg atıosun cevap vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar