Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

HAHAHAH, cidden öyle oldu.

Yalnız dikkat ederseniz son 2 yılda AAA title kalitesi büyük ilerleme gösterdi. Teknoloji, ses, görsellik, soundtrack gibi konularda çok kaliteli işler görüyoruz. Acaip memnunum bu mainstream oyunların ilerlediği yönden.

Bakıyorum sonbahar dönemine: Battlefield 3, AC: Revelations, FIFA12, DOTA2, Deus Ex, MW3, Rage gibi oyunlar var. Hepside milletin sisteminde maximum süre yüklü kalacağa benziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

fifa 11de de proya çok iyi başlamıştık hatta bi ara ligde kendi bölgemizde 1.liğe fln çıkmıştık. aralığa kadar yeterince oynadık. sonra kuzenle ben askere gidince heralde takım doğru düzgün toplanamamış bi daha. askerden sonra tekrar denedik ama pek bi tad alamadık bizde bıraktık. fifa 12de takım illaki kurulur.
Sosyal ağlarda paylaş

valla nil

takımda ön liberomuzdan tut kalecimize kadar vardı yani öyle herkes forvet olmak istiyordu diye bir olayımız hiç yoktu. ben bu sefer orta sahada box to box karakter açıcam muhtemelen ona göre isteyen forvet isteyen kanat olsun yeter ki adam gibi oynasın her boka maydonoz olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

pati fc bi ara çok kötüydü abi.overallı 90 olan pas atmadan koşuyordu

ben böyle takım oyunu tribi sağ bek falan oynuyordum.yada cm.

hani böyle sağ bek iken bindirmek falan acaip zevkli.ama forvet hastalıgı var evet.hereks gol atmak istiyor.git golünü h2h de at işte şurda keyif alalım :)

fifa 12 de de bi cacık oolmaz.o yuzden donanımdan ekşiden adam bulup lig yapalım.en azından bi lig bitsin

cunku psnde cogu online oluyor ama fifa oynamıyordu misal.msg atıosun cevap vermez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...