Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 abi asisted oynayanlar bebedir olayını nerden cıkardınız ben sadece genel olarak oynayan bebelerden bahsettim bende assited oynuyorum.arada semi oynuyorum.manual bikaç maç yaptım çok keyifli oluyor fakat manual oyun kurunca kimse girmiyor yani keşke asisted değilde semi ve manual olsa sadece. oyun suanki haliylede gayet güzel ztn.hemen drama yapmışınız.hani resmen benim ergen bebe dediğim kitleden sanıp kendinizi alınmışınız sdfs ben fifa 09dan beri oynuyorum.ve pes kitlesi var hani 10 tanede atsan futbolu keyif vermiyor bende senelerce pes oynadım o ayrı.ama öyle bi pesçi kitlesi var fifada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 manual oynayanlar birde ne bilim, semi en iyisi aslında da alışamadım ben, assisted oynuyorum bende ama semi açılan maçlar oldu mu da girmekten kaçınmıyorum. Yalnız manuel yok, hiç oynamıyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Normalde semi oynuyorum da quick head to head'de asisted oluyor galiba hep. Gerçi farkı pek anlamıyorum, semide oynamaya alışınca assisted farklı gelmiyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Red said: abi asisted oynayanlar bebedir olayını nerden cıkardınız Red said: keşke oyunu direk manual olacak şekilde yapsalar.hayvan gibi zevkli oluyor oyun ama işte bebelere gelmez o iş :) İMZA FİFA 12 KAYBEDENLER KULÜBÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 farklı bayağı da semi oynamaya alışınca otomatik olarak assisted oyununu da etkiliyorsun, şöyle ki ben üst üste 1 ay kadar aralıksız semi oynadım, ardından tekrar quick h2h yapmaya başladım. Hani üst üste galibiyet serileri, yaklaşık 1000 puan arttırma falan, lakin 2 aydır düzenli oynayamayınca bayağı kötü performans, daha doğrusu puan yükseldikçe sıradanlaşmaya başladı. Çok yenilgi aldım falan, tekrar semiye geçecem bir ara asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 lan ne alaka işte şimdi burda oyun sadece manual olsa oynayamam diyen cıkar mı cıkmaz ama bebeler var x spamcı x kare ezberlemişler.onlara gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 beceremiyorsun assisted oynamayı, ağlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 golda diorum abi sen çekil aradan dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hakemleri standart hale getirsinler lutfen. kufur etmekten sıkıldım aynı pozisyonlarda farkli kararlara. tamam iyi hoş guzel gercekcilik kasiyorlarda olmuyor anacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bence hakem satın alma şifresi var bazen hakkaten fenerli hakeme denk geliyorum ya karşı tarafa faul veriyor devamlı.bana gelincedevam ama böyle daha iyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 abi onu bende düşünüyorum ciddi ciddi asdfsdas ya 2 metre geriden çıktığım pozisyona offside verdiler kaç defa ... hani lagdan falan diyecem, değil sdafas ne bilim gole gidiyorum. Adam durdurmak için kırmızıyı göze alıp kayıyor arkadan düşüyorum. Adam sakatlık falan geçiriyor +'sı VURGULU çıkıyor ekrana ama oyun devam ediyor falan sıkıntı büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 dark bi ara ögretiyim fifa 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/5/yapma-bunu-yapma-bunu_90769.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 goldbären said: knox ağır cevap verememişsin abi derdim o değil ki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 supremeallah said: hakemleri standart hale getirsinler lutfen. kufur etmekten sıkıldım aynı pozisyonlarda farkli kararlara. tamam iyi hoş guzel gercekcilik kasiyorlarda olmuyor anacim. daha pro karakterini korumayı beceremiosun bide fifa 12 mi oynayacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 said: Mahmut Özgener’in görevi bırakmasının ardından 29 Haziran’da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı’na seçilen Mehmet Ali Aydınlar’ın ilk icraatının, futbol oyun lisanslarını düzenlemekten vazgeçmek olduğu ortaya çıktı. TFF’nin 64. başkanı olarak göreve başladığı ilk haftasında futbolda şike soruşturması ile karşı karşıya kalan Aydınlar yönetiminin attığı ilk adımın, konsol ve bilgisayar ortamında oynanan FIFA ve PES gibi futbol oyunları için söz konusu oyunların uluslararası üretici firmaları EA Sports ve Konami gibi şirketlerle anlaşma yapmamak olduğu öğrenildi. http://ekonomi.milliyet.com.tr/peki-onlar-ne-yapacak-/ekonomi/ekonomidetay/08.07.2011/1411852/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 FIFA'da 3 büyükler olur yine gerçi, diğer takımları da seçen yoktu asdfasd zaten diğerlerini geçtik Beşiktaş %100 olur ROW'da, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Trabzonspor PES oyununda olacakmış. Üretici firma lisanslama icin TS ile görüşmeye başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 herifin ayağının tozuyla kalkıştığı işe ba. tam yunanistan olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 manuelmi takılıyoz gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Yıllardan sonra FIFA alıcam diye heyecanlanıyorum. FIFA 98'i 97'yi falan alıp oynayacağım diye okulu ekdiğimiz günlere gönderme yapan nostaljik bir aksiyon düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 fifa 10 ve 11 i almadıgın hataymış 12yi de alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 aynen kötüsün,hep kötü kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 shopto'da special edition'in ön şiparişi açılmış. FIFA 12 Special Edition Pre-order FIFA 12 and receive 18 Gold packs (3 packs per month for 6 months) to build your dream club in FIFA 12 Ultimate Team. içerikte bu işte 2.5 pound mu ne fark ediyor normaliyle, ben special alacam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar