Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

abi asisted oynayanlar bebedir olayını nerden cıkardınız

ben sadece genel olarak oynayan bebelerden bahsettim

bende assited oynuyorum.arada semi oynuyorum.manual bikaç maç yaptım çok keyifli oluyor fakat manual oyun kurunca kimse girmiyor

yani keşke asisted değilde semi ve manual olsa sadece.

oyun suanki haliylede gayet güzel ztn.hemen drama yapmışınız.hani resmen benim ergen bebe dediğim kitleden sanıp kendinizi alınmışınız sdfs

ben fifa 09dan beri oynuyorum.ve pes kitlesi var hani 10 tanede atsan futbolu keyif vermiyor

bende senelerce pes oynadım o ayrı.ama öyle bi pesçi kitlesi var fifada
Sosyal ağlarda paylaş

farklı bayağı da semi oynamaya alışınca otomatik olarak assisted oyununu da etkiliyorsun,

şöyle ki ben üst üste 1 ay kadar aralıksız semi oynadım, ardından tekrar quick h2h yapmaya başladım. Hani üst üste galibiyet serileri, yaklaşık 1000 puan arttırma falan,

lakin 2 aydır düzenli oynayamayınca bayağı kötü performans, daha doğrusu puan yükseldikçe sıradanlaşmaya başladı. Çok yenilgi aldım falan, tekrar semiye geçecem bir ara asf
Sosyal ağlarda paylaş

abi onu bende düşünüyorum ciddi ciddi asdfsdas

ya 2 metre geriden çıktığım pozisyona offside verdiler kaç defa ... hani lagdan falan diyecem, değil sdafas

ne bilim gole gidiyorum. Adam durdurmak için kırmızıyı göze alıp kayıyor arkadan düşüyorum. Adam sakatlık falan geçiriyor +'sı VURGULU çıkıyor ekrana ama oyun devam ediyor falan

sıkıntı büyük
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Mahmut Özgener’in görevi bırakmasının ardından 29 Haziran’da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı’na seçilen Mehmet Ali Aydınlar’ın ilk icraatının, futbol oyun lisanslarını düzenlemekten vazgeçmek olduğu ortaya çıktı. TFF’nin 64. başkanı olarak göreve başladığı ilk haftasında futbolda şike soruşturması ile karşı karşıya kalan Aydınlar yönetiminin attığı ilk adımın, konsol ve bilgisayar ortamında oynanan FIFA ve PES gibi futbol oyunları için söz konusu oyunların uluslararası üretici firmaları EA Sports ve Konami gibi şirketlerle anlaşma yapmamak olduğu öğrenildi.

http://ekonomi.milliyet.com.tr/peki-onlar-ne-yapacak-/ekonomi/ekonomidetay/08.07.2011/1411852/default.htm
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...