Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-oyun-playstation-3-ps3-fifa-12-online-kodlu-konsol-dunyasindan-satis-da-59706121/detay/?source=promotion_topl& http://urun.gittigidiyor.com/fifa-2012-PS3-OYUNU-CIKTII_W0QQidZZ45332251 Bunlar ne iş ya? sdfsd Edit: Tamam lan spotçuymuş bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ben Pes 12'de daha cok eglendim , cok hardcore bi oyuncu degilim beni demoda tackling olayi darladi fifa 12nin. Pes de daha akici guzel geldi ara paslar , AI oyuncularin hamleleri vs. Pes de online random insanlarla mac yapiliyor mu yada lig falan ? Yoksa inatla fifa 12 al zorla otur sisteme alis mi diyosunuz. 1 saate dukkandan alicam birinden birini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 fifa eleştirdik falan ama pes demeyin yani ahahah baya baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 fifa al tabii pes ne sddfse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 PES Mİ AHAHAHAHAHHAAH PES ARTIK PES ETSİN AHAHAHAH şaka bi yana 3 sene önce fifa için aynısını diyoduk bi tek ben fifa çok güzel diyorum siz hepiniz FİFA MI AHAHAHAH diyodunuz çünkü forumdaki en iyi fifa oyuncusu benim taçtan manuelle 90 a atıyorum topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Vay anasini okadar mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Pes bu sene baya toparladı yalnız, online master lig geçen sene çok iyi bir online mod olarak geldi, bu sene de oynayış iyileşmiş baya. Kendi takımını kurup, oyuncularını falan seçmek sarıyor. Tabi fifada da ultimate team var ama pek zevk vermiyor, millet gold pack falan alıp yıldız kadro kuruyor 1.5 dkda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 abi neresi gelişmiş pesin demoyu oynadım.daha adamlar fizik olayını ögrenememiş.atari koşuşu var hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Fifa iyi guzel de o defansif degisiklik falan nolcak , ona bi ayar yok mu nublar icin ? Yarin oburgun bi arkadas ziyarete gelse 2 mac atalim desek oturup saatlerce her gelene tackling mi calistircaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 eski sisteme döndürebiliyorsun istediğin zaman. bir tek ranked oyunlarda zorunlu o bıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ha oh ya , fifayi alim madem. Dun pes alcam diye verdim parayi ama heralde pre order sayisina gore limitli getirmemistir dukkandaki adamlar. 1 saate sonucu yazarim artik buraya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 special editionında ne war bu oyunun bi turlu algılayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Yogun israr uzerine fifayi aldim zaten pes 1 tane fifa 20-30 tane getirmis adamlar.Dun aldim diye pre order sayilmis fisten bi turnuvaya katilim kodu bi de ayda 4 tane olmak uzere 24 gold pack kodu cikti. napiyoruz bu altin paketi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 onlineda rakip takımı göremiyoruz gibi bişi okumustum doğru mu güzel sistem.fakat aynı takım olayı nası olcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 screwy said: special editionında ne war bu oyunun bi turlu algılayamadım. ultimate team için 12 gold pack veriyor, ama bir anda değil tabii afads belirli dönemlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ultimate team ne , gold ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ultimate team böyle çocukluğumuzdaki kart oyunları gibi diyeyim, bronz, gümüş, altın paketler var işte, açıyorsun topundan stadyumuna, oyuncusuna teknik direktörüne kartlar çıkıyor. Onlarla bir nevi kendi kulübünü kurup oynuyorsun işte, gold packte herşeyin en iyisi, pahalılar ki maç yaparak ulaşmak aşırı zor onlara böyle yenilmemen falan gerek çok çok uzun süre, fifa 11'de mesela para verip alıyordun ea store'dan, burada 12sini zamanla da olsa almak hoş birşey asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Valla oyunu actim 46mb update geldi bakisiyorum ekranla suan isim vaar bi acip oynayamadim :) Ayda 4 gold pack iyimiss. Su turnava olayi neymis 22 ekime kadar kodunu kaydet demisler, herkese verilmeyen bir sey ise iddiali birine hediye edeyim. Ben daha AI'ye cakamiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 mascio'ya et, adam en iyilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 vallahi bana hediye edersen mutluluktan ölebilirim aehau ateşkes teklif ediyorum yeter nasıl olsa oynicaz oyunu yeri gelicek takım kurucaz aynı saflarda yer alıcaz birbirimizi kırmayalım gerek yok gücendirdiğim trollediğim kişilerden özür diliyorum ama kabul edin oyun çok iyi. hatta en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 hacılar fifa ya yatın kalkın dua edin cidden pes 12 hiiiiç olmamış yani üzerine tez yazsam yeri ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 abi analog sprint sadece sol analogla yapılabiliyor. böyle bir gerizekalılık var mı ya??? aldım oyunu taktım ps3e şimdilik hayal kırıklığı , du bakalım. wireless controller settings çok ama çok moralimi bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 sabride speedster var , aha!! turkiye ligi yok sadece galatasaray var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 gercekten o kadar tartisildi ve sen ona mi takildin? Turlu turlu insan var yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yeto demo ve release arasında neler degişmiş onları söylesene.sabri mabri diosun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar