Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Ben Pes 12'de daha cok eglendim , cok hardcore bi oyuncu degilim beni demoda tackling olayi darladi fifa 12nin. Pes de daha akici guzel geldi ara paslar , AI oyuncularin hamleleri vs.

Pes de online random insanlarla mac yapiliyor mu yada lig falan ? Yoksa inatla fifa 12 al zorla otur sisteme alis mi diyosunuz. 1 saate dukkandan alicam birinden birini :)
Sosyal ağlarda paylaş

Pes bu sene baya toparladı yalnız, online master lig geçen sene çok iyi bir online mod olarak geldi, bu sene de oynayış iyileşmiş baya. Kendi takımını kurup, oyuncularını falan seçmek sarıyor. Tabi fifada da ultimate team var ama pek zevk vermiyor, millet gold pack falan alıp yıldız kadro kuruyor 1.5 dkda.
Sosyal ağlarda paylaş

ultimate team böyle çocukluğumuzdaki kart oyunları gibi diyeyim,

bronz, gümüş, altın paketler var işte, açıyorsun topundan stadyumuna, oyuncusuna teknik direktörüne kartlar çıkıyor.

Onlarla bir nevi kendi kulübünü kurup oynuyorsun işte,

gold packte herşeyin en iyisi, pahalılar ki maç yaparak ulaşmak aşırı zor onlara böyle yenilmemen falan gerek çok çok uzun süre,

fifa 11'de mesela para verip alıyordun ea store'dan, burada 12sini zamanla da olsa almak hoş birşey asdf
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi bana hediye edersen mutluluktan ölebilirim aehau

ateşkes teklif ediyorum yeter nasıl olsa oynicaz oyunu yeri gelicek takım kurucaz aynı saflarda yer alıcaz birbirimizi kırmayalım gerek yok

gücendirdiğim trollediğim kişilerden özür diliyorum ama kabul edin oyun çok iyi. hatta en iyi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...