Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

abi çok iyi olmus bu sistem. fifa 11de adamın ayağından sokuyodun direk topu. kaymadıkça, yada omuz omuza olmadıkça 2li mucadele olmuyodu resmen. bide kesinlikle değiştirilmesi gereken sadece 1 oyuncunun kafa topuna çıkması olayı. yandaki adamlar havadan gelen topa vurabilicekken topun atıldığı adam ve onu tutan rakibi sadece kafa topuna çıkıyo. ne ortalar, ne kornerler boşa gidio şu yuzden. ne goller yeniyo kornerden falan adam mal mal bakarken topa.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ya bunları anlatıp anlatıp duruyorlarda, FIFA 11'deki geliştirmelerden sonra oyun bildiğin körlemesine oynanır hale gelmişti. No-lifer diyebileceğimiz adamları yenmek neredeyse imkansız hale gelmişti bir süre sonra,

şimdi bu yeni gelen olayların oyuna nasıl adapte edileceği soru olmalı, FIFA11'deki gibi körlemesine oynamaya itmez bizi umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

yenilmiyorum abi ben. 1 aydır oynuyorum netten gunde 4 5 maç ortalama. ya çok iyiyim yada iyi oynayanlara denk gelmiyorum puanımdan dolayı 5200 puanım var 7000 8000 puanlı adamlara quit attıyırorum 75. dakikadan sonra. sadece 2 yada 3 kere sağlam elemana denk geldim onlarada yenildim zaten. arasıra ea baglantım kopuyor öyle yeniliyorum yoksa hiç yenilmicem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...