Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi fifa 3 senedir oldu bitti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ya evet aslinda dogru olan o da ben hep seyi merak ederdim futbol gibi fizikten ibaret olan bi oyunda fizik moturunun bu kadar dandik olmasi nedendir acaba diye sonunda adam gibi bisi koyabilmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 işte her seferinde geliştiriyorlar ha ea bu illa bi yerde sıçacak ama ps4 versiyonunda belki pes yine alır bayragı bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Acaba o contain olayı nasıl ayarlanacak onu merak ettim ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Dün hala PES savunan bir adamla karşılaştım, üzüldüm resmen ne kadar önyargılı ve dünyadan kopuk yaşadığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 pes cafe abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 türkiyede ps/ps2 dönemi oluşan pes cafe zihniyeti zor silinir ya. adam en son fifayı 2005 de falan oynamış. bilmiyorum bile yeni jenerasyondaki ezişini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 resmi video geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 abi çok iyi olmus bu sistem. fifa 11de adamın ayağından sokuyodun direk topu. kaymadıkça, yada omuz omuza olmadıkça 2li mucadele olmuyodu resmen. bide kesinlikle değiştirilmesi gereken sadece 1 oyuncunun kafa topuna çıkması olayı. yandaki adamlar havadan gelen topa vurabilicekken topun atıldığı adam ve onu tutan rakibi sadece kafa topuna çıkıyo. ne ortalar, ne kornerler boşa gidio şu yuzden. ne goller yeniyo kornerden falan adam mal mal bakarken topa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Şu oyunla futbol oyunlarına geri döneceğim sanırım. Çok beğendim yeni sistemi. Yalnız umarım ayarı iyi tuttururlar, her olayda takla atan adam gameplay'i bozabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 FİFA 12 GAMEPLAY (beta SANIRIM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Johnmarston Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ya daha çok bu video da bu yeni geliştirdikleri sistem üzerinde durmuşlar ,adamların aratoplarda kaçması falan çook başarılı olmuş bence fifa owning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 arapça spiker olucakmış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Oyunda impact dan baska yenilik yok sanırım dediğim gibi ısıtıp ısıtıp koyuyorlar önümüze ama yinede oynicam tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ahaha olsun arapca spiker güzel olur. bu amca anlatsın http://www.youtube.com/watch?v=i5FQ2owY80g&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 japonca spiker olsun. eski pes stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wY2YcCk37Mg&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ya bunları anlatıp anlatıp duruyorlarda, FIFA 11'deki geliştirmelerden sonra oyun bildiğin körlemesine oynanır hale gelmişti. No-lifer diyebileceğimiz adamları yenmek neredeyse imkansız hale gelmişti bir süre sonra, şimdi bu yeni gelen olayların oyuna nasıl adapte edileceği soru olmalı, FIFA11'deki gibi körlemesine oynamaya itmez bizi umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 o adamları yenemezsin abi ztn ben 1 senede 500 maç yapıyorum adamlar ilk 1 haftada 1000 maç yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 abi zaten biri geliyorsa ve bana direk saçma sapan ufak bir takım seçiyorsa hemen çıkıyorum, çıkmadığımda da üzülüyorum. Geçen elemanın biri New York Red Bulls ile koydu ya, herif nasıl ezberlemiş hatları falan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ahahah banada coca cola liginden bi takımla 4 sallamıştı bi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 yenilmiyorum abi ben. 1 aydır oynuyorum netten gunde 4 5 maç ortalama. ya çok iyiyim yada iyi oynayanlara denk gelmiyorum puanımdan dolayı 5200 puanım var 7000 8000 puanlı adamlara quit attıyırorum 75. dakikadan sonra. sadece 2 yada 3 kere sağlam elemana denk geldim onlarada yenildim zaten. arasıra ea baglantım kopuyor öyle yeniliyorum yoksa hiç yenilmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 boş bir zamanda ögretebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 seninle maç yaptıgımı hatırlıyorum red.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 fifa 10 da yapmıştık sanırım en son.ama ben hatırlamıyorum lig maçıydı ztn sanırım.onun harici maç yapmadık.skorları hatırlamıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar