mascio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 manuel neden oynayayım online maçlar manuel oynanmazken pardon da? red haklısın, ben zaten fifa 12'nin piyasaya sürülen son versiyonunun oldukça iyi olacağından eminim. bneim için bu haliyle de pek sıkıntı yok da defansı başaramayanlar hemen ağlamaya başlamış. bence ağlayanlar da oynamaya devam ettikçe alışacaklar direkt olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 assisted oynayıp,puyol ile yapıştıryorum diye gelmicen o zaman. 'karşımda ki rakip assisted oynuyor' bahane değil,bünye meselesi sdfsd manual yemiyorsa,en azından semi oynayın.oyunun hakkını verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Vay delikanli, cok hasin Fifa oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TCedA6k8fG4 buda böyle bir anım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 knox oyunu manuel oynamak çok geresiz.semi ideal bence ayrıca oyun çıksın bi gol manyagı yapalım seni hahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 of knox ya muhtemelen ezile ezile şu hale gelmişsin. gören de manuelle çılgın atıyor zannedecek. bir oyun hakkında bu denli atarlı konuşan biri varsa emin ol ki yetemediğinden konuşuyordur. oyun çıktığında oynarız, görürüz manuel takılmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 mascio, 3 yıldır barcelona'yı destekliyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ahahaha dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ama bu liseli rage'i olmadı şimdi sdsfe oyun spotçulara gelmiş sanırım netten ilanlar açılmış 125 lira.fiyat iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 PS3 versiyonu gelmiş spotçulara evet. Ama ben PC alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 daha gelmemiş ya 27'sinde deniyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 nerde nereye gelmiş 125e hemen alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 o 120 lik ilana güvenmedim ama 130 a satan saglam gibi ggden bi %10 indirim geldiğinde alırım 120 ye temiz sds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi gg'deki ilanlara baktım da hepsi aynı adamın galiba ve hepsinde diyor ki "müşterilerimize sırayla gönderiyoruz" bu adam şiparişleri şimdiden alıp ilk postayı gönderdik, gelecek postayı bekleyin diye insanları oyalandırıp 27'sinde falan herkesin eline geçtiğinde oyunları yollayabilir. Önce satıyoruz diye de müşterileri çalacak başkalarından, yine başkalarının sattığı şartlardan oyunu alacaksın vs. hani bütün büyük spotçular 27sinde gelecek derken bu adam erken satıyorsa vardır bir iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 feza yarin dedi aradim sordum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 adamların sitelerinde 27 yazıyor, yarın geliyorsa iyi ya ya da üstte yazdığım şeyin aynısını da yapmasın feza http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ7cHAnsw9FQ4iNYNxlhHRg6YRt8D4hKyAuJNdtV6NBp_Z5WTpUCFdb0fER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 gidip kumda oynayın pls de fezaya uğradım ben bugün, yarın gelecek dedi. kadıköyde 2 yere sordum onlar da yarın gelir dedi. yarın bakıcam. geldi gelmedi haber ederim akşama doğru anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 ps3 ve xbox360 düşmüş malum yerlere pcde akşama geliyomuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Aldim ben (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 spota dusmus mu? kac kurus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Feza kesin tarih vermiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 gemi,gümrükte takılmış sdfse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Belli kişilere gelmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 ben almak için biraz beklicem gibi dün yine 1-2 saat demo oynadımda contain olayı çok sıktı beni.her maç konsantre olmak lazım defansa o shieldımsı hareket çok baltalıyor işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar