Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FreeShard Reklamları..

Bronx

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, her 2sn de bi açılan yeni freeshardların reklam threadleri yüzünden uo emulatör bölümünün işlevselliğinin düştüğünü, bu bölümün hatta giderek kullanılmaz hale geldiğini düşünüyorum.

Emulatör bölümünün "UO FreeShard" veya benzeri bir isimle reklam amaçlı bir alt bölüme sahip olmasını diliyor ve talep ediyorum. Böylece Emulatör bölümünde bilgi alışverişi devam edebilir, FreeShard bölümünde insanlar shardlarını tanıtırken, oynamak için yeni yerler arayan insanlarda o bölüme göz gözdirebilir.

Destek verenler konuyla ilgili görüşlerini belirtirlerse sevinirim. Mümkünatı varsa kedi veya başka bir ilgili bize imkan sunacaktır sanırım.[signature][hline]*2Corbeau
guess you don't like my shit, eh? sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

oFfffff varya ne kadar haklısın Cidden cok haklısın bence yapılmalı +5456184845[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken
Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina
Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye
Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye
Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine

Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker
Sosyal ağlarda paylaş

Freeshard'ların kendini bu sekilde tanıtmaları oyuncular üzerinde olumsuz bir etki bırakıyor bence.

Yani :

eternal uo shard acılmıştır.Ph acıktır.
www.eternal.cjb.net sayfamız budur.
İyi oyunlar.

Demek yerine.Güzel bir newbie veya tanıtım guide hazırlanır.
Shard ın bu konusuyla ilgilenen görevlisi gelip burda tanıtıcı ve çekici sekilde Shardını tanıtır.

Freeshard bölümüne gerek olucagını zannetmiyorum.Çünkü yukarda Baggio'nun actıgı topicte free serverların adresleri belirtilmiş.Bence ownerlar buraya gelmek yerine shardlarının güzel bir guide'ını(sunum) hazırlayıp playerlara dogrudan kendi adreslerini göstermeleri daha uygun olucaktır..[signature][hline]we modify worlds

[Bu mesaj Eternal tarafından 08 Eylül 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

belli kriterle konulsun.bi topicte bunlar belırtılsın ve sticky yapılsın o topic (uo emülatörlerinde). eger ordaki kriterlere uygun degılse tanıtım topici direk silinsin?
kriter derkende duzgun bır domain e sahip ,yenılıkleri olan,baglantı hakkında bilgi hede bi özet bıcımde demek ıstedım.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bi yaklaşım ama bence alt bölüm fln deilde guide olayı mantıklı...
günde onlarca freeshard açıldığı gibi onlarcasıda kapanıyo buna göre ztn uzun süre açık kalıcak ve ilgi görücek bi shard hiç bir türlü eziyetden kaçınmadan bi guide oluşturabilir.öteki türlü bilmem ne shard açılmıtır adresi şudur gibi reklam amaclı topicler reklamlıkdan çıkıp geyik moduna dönüyo ve kitleniyo.geyiğin dibine vurdukdan sonrada kim hatırlar shard ismini web sitesini...[signature][hline]Buff
Arqas Hedere Hödörösü
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ek olarak her yeni üye hemencecik bu bölüme msj atamasa şöle 1 hafta beklese oda güsel olur burası için
netekim biri biyere bok atma topici açıyor ya kendi yeni acc alıyor yada arklarına soyluyorhepsi destek veriyorus havalarında spam yapıyor

bölümünde bilgi alışverişi mantalitesi kaybolup sokak kavgası bölümü haline gelmesine sebep oluyor

burasının bataklık olmaktan kurtulup adam gibi biryer haline gelmesi açısından bronx'un fikrine +1[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bronx, 08 Eylül 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar, her 2sn de bi açılan yeni freeshardların reklam threadleri yüzünden uo emulatör bölümünün işlevselliğinin düştüğünü, bu bölümün hatta giderek kullanılmaz hale geldiğini düşünüyorum.

Emulatör bölümünün "UO FreeShard" veya benzeri bir isimle reklam amaçlı bir alt bölüme sahip olmasını diliyor ve talep ediyorum. Böylece Emulatör bölümünde bilgi alışverişi devam edebilir, FreeShard bölümünde insanlar shardlarını tanıtırken, oynamak için yeni yerler arayan insanlarda o bölüme göz gözdirebilir.

Destek verenler konuyla ilgili görüşlerini belirtirlerse sevinirim. Mümkünatı varsa kedi veya başka bir ilgili bize imkan sunacaktır sanırım.

Katiliyorum... Çok hakli.. Mevcut bir reklam bölgesi bulunmadigindan herkes (ben dahil) burada ariyoruz... Bu yönden böle bir alanin açilmasi konularin anlasililgi yönünden gerekli...
Sosyal ağlarda paylaş

Katılıyorum,
Enazından burada yaşanan seviyesizlikler,atışmalar gereksiz polemikler "sen nah guran o sörvırı,sıhripleri benden çaldıydı" gibi sapırsaçma şeylerde oraya taşınmış olur böylece.

Allahtan oranın mod'larına sabır diliyorum :D
Baggio ve diğerleride biraz rahatlamış olur enazından.
[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..