Bronx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Arkadaşlar, her 2sn de bi açılan yeni freeshardların reklam threadleri yüzünden uo emulatör bölümünün işlevselliğinin düştüğünü, bu bölümün hatta giderek kullanılmaz hale geldiğini düşünüyorum. Emulatör bölümünün "UO FreeShard" veya benzeri bir isimle reklam amaçlı bir alt bölüme sahip olmasını diliyor ve talep ediyorum. Böylece Emulatör bölümünde bilgi alışverişi devam edebilir, FreeShard bölümünde insanlar shardlarını tanıtırken, oynamak için yeni yerler arayan insanlarda o bölüme göz gözdirebilir. Destek verenler konuyla ilgili görüşlerini belirtirlerse sevinirim. Mümkünatı varsa kedi veya başka bir ilgili bize imkan sunacaktır sanırım.[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 oFfffff varya ne kadar haklısın Cidden cok haklısın bence yapılmalı +5456184845[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bu cok guzel olur, boylece gunde 10'larca acilan shard reklamlari bu yardim ve haberlesme icin kullanilan bolumu kirletmemis olur.[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the Name, Play the Game. -Math- [Bu mesaj Math- tarafından 08 Eylül 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 aslında bunu herkes söylüyor baya zamandır ama bir konu altında toplarsak daha iyi olur kanaatindeyim.[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 çok güzel olur artık yenimi freeshards diye bir tepki kalmaz burası gerçek amaçına ulaşır +1[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Freeshard'ların kendini bu sekilde tanıtmaları oyuncular üzerinde olumsuz bir etki bırakıyor bence. Yani : eternal uo shard acılmıştır.Ph acıktır. www.eternal.cjb.net sayfamız budur. İyi oyunlar. Demek yerine.Güzel bir newbie veya tanıtım guide hazırlanır. Shard ın bu konusuyla ilgilenen görevlisi gelip burda tanıtıcı ve çekici sekilde Shardını tanıtır. Freeshard bölümüne gerek olucagını zannetmiyorum.Çünkü yukarda Baggio'nun actıgı topicte free serverların adresleri belirtilmiş.Bence ownerlar buraya gelmek yerine shardlarının güzel bir guide'ını(sunum) hazırlayıp playerlara dogrudan kendi adreslerini göstermeleri daha uygun olucaktır..[signature][hline]we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 08 Eylül 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 belli kriterle konulsun.bi topicte bunlar belırtılsın ve sticky yapılsın o topic (uo emülatörlerinde). eger ordaki kriterlere uygun degılse tanıtım topici direk silinsin? kriter derkende duzgun bır domain e sahip ,yenılıkleri olan,baglantı hakkında bilgi hede bi özet bıcımde demek ıstedım.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ben tamamen katılıyorum Bronx , bir alt bölüm çok iyi olurdu[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 alt bölüm olmasın, olursa garbage gibi kullanılır...[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bence Uo emülatörlerin içine static olarak Reklamlar diye bir konu açılabilir ve tum reklamlar buraya yapılır boylelikle server arayan adam gider oraya bakar bakmayanda normal forumlarda dolasır..[signature][hline]Tikla bakim Neon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 brnx+1[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 öyLe oLursada dk ba$ı yeni shard portu geLir free shard böLümü ya adı.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Belli şartlar koyulmali ama anlamayan adam gene yazıcak bide onları silmek veya kitlemek gerekicek.Uzun iş gibi..[signature][hline]Jesus, it never ends, it works it's way inside If the pain goes on, I'm not gonna make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Katiliyorum, yakinda da hayata geciririz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bronx +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 güzel bi yaklaşım ama bence alt bölüm fln deilde guide olayı mantıklı... günde onlarca freeshard açıldığı gibi onlarcasıda kapanıyo buna göre ztn uzun süre açık kalıcak ve ilgi görücek bi shard hiç bir türlü eziyetden kaçınmadan bi guide oluşturabilir.öteki türlü bilmem ne shard açılmıtır adresi şudur gibi reklam amaclı topicler reklamlıkdan çıkıp geyik moduna dönüyo ve kitleniyo.geyiğin dibine vurdukdan sonrada kim hatırlar shard ismini web sitesini...[signature][hline]Buff Arqas Hedere Hödörösü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSerial Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bronx +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathwave Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Baggio ; gayet mantıklı ve dogru bir dusunce. en azından postlardaki kirlilik biraz daha azalıcaktır :)[signature][hline]Be master of mind rather than mastered by mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dread_Dance Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Guzel olur Bronx arkandayim siz yapin biz kullanalim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ek olarak her yeni üye hemencecik bu bölüme msj atamasa şöle 1 hafta beklese oda güsel olur burası için netekim biri biyere bok atma topici açıyor ya kendi yeni acc alıyor yada arklarına soyluyorhepsi destek veriyorus havalarında spam yapıyor bölümünde bilgi alışverişi mantalitesi kaybolup sokak kavgası bölümü haline gelmesine sebep oluyor burasının bataklık olmaktan kurtulup adam gibi biryer haline gelmesi açısından bronx'un fikrine +1[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Bronx, 08 Eylül 2004 21:22 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar, her 2sn de bi açılan yeni freeshardların reklam threadleri yüzünden uo emulatör bölümünün işlevselliğinin düştüğünü, bu bölümün hatta giderek kullanılmaz hale geldiğini düşünüyorum. Emulatör bölümünün "UO FreeShard" veya benzeri bir isimle reklam amaçlı bir alt bölüme sahip olmasını diliyor ve talep ediyorum. Böylece Emulatör bölümünde bilgi alışverişi devam edebilir, FreeShard bölümünde insanlar shardlarını tanıtırken, oynamak için yeni yerler arayan insanlarda o bölüme göz gözdirebilir. Destek verenler konuyla ilgili görüşlerini belirtirlerse sevinirim. Mümkünatı varsa kedi veya başka bir ilgili bize imkan sunacaktır sanırım. Katiliyorum... Çok hakli.. Mevcut bir reklam bölgesi bulunmadigindan herkes (ben dahil) burada ariyoruz... Bu yönden böle bir alanin açilmasi konularin anlasililgi yönünden gerekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Katılıyorum, Enazından burada yaşanan seviyesizlikler,atışmalar gereksiz polemikler "sen nah guran o sörvırı,sıhripleri benden çaldıydı" gibi sapırsaçma şeylerde oraya taşınmış olur böylece. Allahtan oranın mod'larına sabır diliyorum :D Baggio ve diğerleride biraz rahatlamış olur enazından. [signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 09 Eylül 2004 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 +1[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l30n_j4d3 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ben cevap yazmisdim ama silinmis olsun yine yazabilirim sorun deyil... Ben diyorumki 3 aydir bosda duran domain ve host'umu freeshard'lar icin kullanalim onlar icin yeni bir freeshard portali kuralim orda tartisma ve reklam yapilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 +1 Umarım lafta kalmaz yada yanlış yola sapmaz bu da..[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar