Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 dava açılmış zaten red kararı çıkınca dava açılmış kadın dedi normal yoldan halletmek istedim ama olmadı davalığız şimdi dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 adamın bedduaya bak ya. hasta mısın nesin? yetemiyosan yetersizsin. salak nerde dedim hatırlamıyorum, farkında degilim, varsa ozur. bazı seyleri anlayabilmek icin yasamak gerekmiyor. su olaydan sonra gereken yapılmıs. belki 50 kere tekrar ediyorum ama evet yapılmıs. ev ve para istemek de cingenelikten, durumdan faydalanmaktan baska bisey degil. cocugunun saglıgını kullanarak boyle seylere alet olan anne babalara da yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yaptıkları sigorta cocugun temmuzda olacagı önemli ameliyatı karşılamıyormuş. ayrıca benim savundugum şey çok mantıksız birşey değil.aileye para yığılmalı porşlar hediye hedilmeli gibi saçma şeyler söyleseydim troll ve yetersiz hatta salak olabilirdim fakat apaçık fakir bir aileye hali hazırda eğitim ve sağlık DIŞINDA yardımlar yapılabilir.ve ailenin bunu istemesi gayet normal koskoca kadının ahmet çakar dedi diye yüzde yüz yalan söyleğicene inanmıyorum.cocugu yanındaydı kafasındaki yarıkta mı yalan. o bedduayıda sen direk kişisele girdiğin için ettim bi sıkıntı yok sen aile çıkarcı dedin fakat ben şahsen o düşünceye inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bana da aile bundan resmen fayda saglamaya calısıyor gibi geldi. saglık sorunu varsa cocugun masraflarını karsılarsın, egitimini saglarsın. bir de teselli olsun diye forma, kombine falan hediye edersin moral icin. ev ne alaka? para ne alaka? cocugun eski saglıgına kavusamadıktan sonra bunların bir onemi var mı? ailesi icin varmıs demek ki. benim oglum beyninden ameliyat olacak, saglıgına kavusamama riski olacak, ben de televizyona cıkıp o onun bunun cocuklarının reytingine alet olup paranın, evin, davanın pesinde kosucam. delilik yahu bu. ayrıca allah korusun eger saglıgına ulasamazsa cocugun ihtiyacı olan seyler ev mi, para mı? ki daha olayın ertesi gunu kafasında bandajla gazetede reportajı vardı, hic oyle abartılacak bir durumu yoktu. petr cech'in durumuna benzer bisi olmus sanırım. emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 olayda gs klubu kesin suçlu, o şişenin o stadda atılması, görevi bunları engellemek olan klubun, stadın sorumluluğunda ama istekler de aşırı saçma geldi bana. ev ne alaka bir kere? okula gönderemiyoruz çocuğu bi sarsıntı, bi itiş kakış, bişi olursa daha kötü olur diyor kadın, sonra da gs nin özel okulları var, oralarda okutsunlar çocuğumu diyor, fakir çocuğu itiyor kakıyor da, zengin çocuğu itmeyecek mi, çocuk bunlar ya hepsi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Pazar gecesi Kanaltürk TV kanalında yayınlanan "Telegol" programında, programı hazırlayan ve sunanların Galatasaray Camiası'na, Galatasaray Spor Kulübü'ne, Galatasaray futbolcularına karşı bilinen ön yargılı tutumları bir kez daha açığa çıkarılarak, rating uğruna bir yayıncılık skandalına yol açılmıştır. Galatasaray-Eskişehirspor karşılaşması sırasında misafir tribünlerinden atılan bir cisimle yaralanan küçük taraftarımız Batuhan Sağır'ın üzerinden duygusal bir oyun perdelenerek, Camiamıza, kulübümüze ve kaptanımıza ağır ithamlar yapılmıştır. Eğer sözkonusu olan nesnel ve tarafsız bir gazetecilik olsaydı, bu tek taraflı, gerçeklerden bihaber yayıncılık komedisi gerçekleştirilmeyecekti. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi açısından bugüne kadar Kulübümüz tarafından açıklanmasına gerek duyulmamış olan bazı gerçeklerin artık bilinmesi gerekmektedir. Küçük taraftarımız Batuhan Sağır'ın yaşanan olay sonrası sağlık ve hastane süreci kulübümüz ve sağlık ekibimiz tarafından yakından takip edilmiştir. Batuhan'ın ameliyatı sonrasında Medical Park hastanelerinde tedavisinin ve kontrollerinin devam ettirilmesi önerilerimiz Aile tarafından “kulübümüze dava açma ihtimalleri bulunduğu” açıkça ifade edilerek reddedilmiştir. Buna rağmen, Batuhan Sağır’ın bundan sonraki yaşamında kullanabileceği sağlık sigortası derhal hazırlanmış, gerekli temaslar yapılarak bundan sonraki bütün eğitim masraflarının Şişli Belediyesi tarafından karşılanacağı aileye bildirilmiştir. Ancak Batuhan Sağır'ın ailesi, Batuhan'ın sağlık süreci hastane koşullarında devam ederken küçük taraftarımızı uzmanların itirazlarına rağmen hastaneden 1 gün önceden taburcu ettirmiş, bir süre sonra da Kulübümüze bir ev satın alınması ve nakit para verilmesi taleplerini Kulübümüz Avukatına bildirmişlerdir. Kulübümüz, başından itibaren her türlü katkıyı yapmış, yaşanan olayın faillerinin bulunması için kamera kayıtları güvenlik birimlerine teslim edilmiş, Batuhan Sağır'ın geleceğine ilişkin gerekli işlemleri de yapmış olmasına rağmen, Aile tarafından iletilen adeta şantaj niteliğindeki bu aşırı talepler, gelecekte sadece Galatasaray Spor Kulübü'nün değil, bütün spor kulüplerinin de önünde bir şantaj nesnesi olarak kullanılabileceği müteaalası ile reddedilmiştir. Nitekim, bu kararımızda ne kadar haklı olduğumuz, Pazar gecesi televizyon kanalında yaşanan adeta danışıklı döğüş niteliğindeki yayın ile ortaya çıkmıştır. Galatasaray Spor Kulübü, camiası, oyuncusu ve sevenleri ile birlikte, bir talihsiz olayı fırsat bilerek kullanmaya çalışanları da, bunu rating için, kulübümüze ve oyuncumuza saldırmak için bir fırsat kabul ederek sömürenleri de farkında olarak izlemektedir. Bu yayın, yayında kullanılan ağır hakaretler ve ithamlar ile ilgili hukuki çalışmalar derhal başlatılacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunulur. Galatasaray Spor Kulübü Bilmeden sallamamak lazım. Stad Galatasaray'ın evet, hatta olay sırasında stat bile Galatasaray'ın değil sevgili devlet büyükleri çok meraklı bi şekilde söylüyorlar bunu. Atan taraftar Eskişehirspor'lu, stadın güvenliğini sağlayan polis de Galatasaray'lı değil... Çocuğun eğitim masrafları karşılanmış, hastane masrafları karşılanmış e ama işte çakal olmayagörsün insan bi anda paranın kokusunu alınca didiklemeye çalışıyorlar başka bişey değil. Bok attığınız Arda hakkında biraz araştırma yapın hangi sosyal projelerde yer alıyor, ne kadar yardım yapıyor çevresine ayda kaç kez lösemili çocukları ziyaret ettiğini,cerrahpaşaya uğrayıp hastalara moral verdiğini bi öğrenin. Adamın futboluna bok attınız, sevgilisiyle olan ilişkisine bok attınız neyse ama insanlığına laf atmayın Arda'nın ayıptır... Ayrıca, bugüne kadar neler yaşandı statta ölen oldu kalanlar oldu daha geçenlerde beşiktaş-bursa maçı öncesinde bi kızın yüzü ömür boyu hasarlı kalıcak şekilde parçalandı Beşiktaş yönetimi yaptırdı mı o kızın estetik ameliyatını? Ev aldı mı o kıza altına Araba çekti mi? Bunlarla başedemezsiniz bu kadar çakalın şerefsizin olduğu ülkede millet kendini parçalamaya başlar statlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 iblameadmins çok doğru söylemiş. Tatsız bir olay, ölümle bile sonuçlanabilirdi, bir kepazelik. Buna kimsenin itirazı yok. GS'nin sorumluluğunda olduğundan dolaylı yoldan GS de suçlu bu da doğru. Ancak atan taraf eskişehir tribünü, sokan taraf da emniyet güçleri. Bunu da unutmamak lazım. Bunlar GS'nin de sorumluluğu olduğunu yalanlamıyor ama önemli etkenler. Yönetim elinden geleni yapmış. Tedavi ettirmiş, hastanede tutulsun demiş, özür amacıyla eğitim masraflarını üstlenmiş, ilerisi için sigorta hazırlatmış. Bilmiyorum, belki el altından biraz para da vermiştir tazminat niyetine. Kısaca her şekilde iyimser davranmış yönetim ve elinden geleni ardına koymamış. Ama kusra bakmayın "bize ev alsınlar" ne demek be? Bu leş kargalığıdır, bu fırsat avcılığıdır, bir aile çocuğunun başına gelen bir felaketi böyle fırsata dönüştürmeye kalkar mı? Çocuğu üzerinden şantaj yapıp ev alsınlar para versinler der mi? İnsan önce kendi çocuğundan utanır. Terbiyesizliğin en son raddesidir bu. Ha gidip, "bakın böyle bi durum var, yaptırdığınız şeyler için teşekkürler ancak tazminat olarak da bir miktar para hakediyoruz, zaten mahkemeye gitsek hakkımız bu. Çocuğun şöyle şöyle fiziki ya da psikolojik kayıpları oldu" deseler hak verilir. Ama ev alın nedir? (ki öyle bi tazminat verecek mahkeme bulamazsın zaten) Küfrü yememişlerse iyi. GS yönetimi tamamen haklı, aile de iğrençliğin doruklarında. Kimse kusra bakmasın. Arda'ya gelince. Adam aldığı paranın bayağı ciddi miktarını her sene yardım ve sağlık derneklerine dağıtıyor, bugüne kadar onlarca sosyal sorumluluk projesinde yer aldı, annem babam doktor, onlardan biliyorum hastaneleri ziyaret ediyor, hasta, lösemili çocuklara moral veriyor, hediyeler getiriyor adam. Yapabileceği her şeyi yapıyor zaten. Haberi olsa zaten ziyaret ederdi. Ya haberi olmamıştır bile, ya önemli bir şey vardır, ya da yönetim "aman davalığız ziyaret etme" demiştir. Red said: yaptıkları sigorta cocugun temmuzda olacagı önemli ameliyatı karşılamıyormuş. ayrıca benim savundugum şey çok mantıksız birşey değil.aileye para yığılmalı porşlar hediye hedilmeli gibi saçma şeyler söyleseydim troll ve yetersiz hatta salak olabilirdim fakat apaçık fakir bir aileye hali hazırda eğitim ve sağlık DIŞINDA yardımlar yapılabilir.ve ailenin bunu istemesi gayet normal bu kadar emek verdikten sonra o ameliyatı da zaten kapsatırlar, bir şekilde yapılır o iş. aileye gelince, fakir olabilir. Ama GS de bir spor kulübü, yardım derneği değil. Kazadan gelen tüm giderleri karşılamış, üstüne özür dileyip bir de fazladan sigorta vb yapmış. Evet aileye başka yardımlar yapabilir, ama yapması da (hele hele ev almak gibi büyük meblağlar) abartı kaçar. Ve son olarak hayır, ailenin bunu istemesini normal bulmuyorum, fırsat avcılığı olarak görüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 hayır kadını ben dinledim televizyonda.hani absurd bir uslubu bana ev alacaklar tarzı bi söylemi yoktu ayrıca kadın yaptıkları sigortanın temmuzda olacagı ameliyatı karşılamadıgını söyledi.ve eğitimide karşılamadıklarını söyledi. hatta daha sonra gs kongre üyesi adam bağlandı ve isterlerse eğitimini karşılıcagını söyledi beşiktaş maçında yüzü çizilen kadın gerizekalıydı cunku.canı sagolsun beşiktaş sagolsun falan dedi.hayatı boyunca taşıcak o yarayı.bu durumlarda el altından yardımlar yapılıyordur zaten bence batuhan olayı galatasaray yönetiminin bu olayı idare edememiş olması yoksa olaydan 2 ay sonra telegol istedi diye televizyona cıkıp drama yapcaklarını sanmıyorum ailenin.aileyle anlaşma sağlanabilirdi ha ayrıca ısrarla aileye fırsatçı desenizde ben normal buluyorum şahsen.evet belki fırsatçılık gibi gozukuyor ama o durumdaki bir aile için haklı istekler.klup istese cok rahat eli yüzü düzgün bi ev bağlayabilirdi aileye.aile zaten çok iyi bi yerde oturmuyor.aileye baglıcagı ev maksimum 200 bin tllik bir evdi sağlığını karşıladılar tamamda çocuk hayatı boyunca bu eksiklikle yaşıcak.temmuzdaki ameliyatı iyi geçmeyip durumu kötü olursa ne olacak. ayrıca suçluların tespit edilememesi aileyi bu isteklerde daha da haklı kılıyor acıkcası.hem emniyet hem klup hatalı.40 bin kişinin ortasında onlarca kameranın ortasında faili mechul cinayet işlenicekti.suçlular cezalandırılsa ailede rahatlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 200k dediğin az para mı? bu kulüp kendi oyuncusunun 200klık alacağını ödeyebiliyo mu ki dışarı yardıma versin? ailenin ihtiyacı olabilir, ama çocukları üzerinden "fırsat bu fırsat" diye istemeleri bayağı ayıp ve fırsatçılık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 aile kendi istemedi sonuçta cocugumuz ölüm riski yaşasın hayatı tehlikede olsunda gs yönetimi bize ev alsın para ödesin diye sonuçta bu olay oldu birkere.galatasaray büyük bir klup ve baya baya zengin adamlardan oluşan yöneticiler kongre üyeleri var bu tarz bi olayda biri yada birileri için bu aileye yardım etmek cidi anlamda büyük birşey değil yani mebla bizim içni büyük olabilir. ben aileye ev alınmadanda uzlaşılabilceğini düşünüyordum.ev yada para farketmez birşekilde ortak bir şeyde anlaşmaları lazımdı.öyle yada böyle telegole kadar gelmemeliydi bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 stancuya 5 milyon euro ver, misimoviçe bilmem kaç milyon. yıllardan beri parayı saç. kendi ihtiyacı olan taraftarına sigorta yaptım ya diye bik bik et. ayıp be. aziz yıldırım olsa şunlar duyulmazdı bile, çocuğa neler yapılırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 büyük kulupsen o cocugun ailesini ve cocugun maduriyetini hiç tv ye düşmeden polemiğe sokmadan karşılayacaksın, resmi siteden açıklama yapmayacaksın.gönül alacaksın, para harcayacaksın. ama yetersiz galatasaray ne zaman dogru bişey yapmış ki şimdi yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 toggie said: yapılması gereken yapılmıs. o maddeyi atan adamlar eskisehirspor taraftarıydı. verildi mi eskisehirspor'a ceza? atan taraftar tespit edildi mi? verdil mi cezası? yuhlayan adamları tek tek toplayan stada almayan artisler bunun icin kıllarını kıpırdattılar mı? esas bunları konusmamız lazım. bence de onu konuşalım. o maddeyi atan adamların eskişehirspor taraftarı olduğunu nerden çıkardın? deplasman tribününe gittin mi bilmiyorum da değil cam şişe, ufak parfüm şişesi bile almıyorlar. emniyet eskişehirspor yönetiminin isteği üzerine görüntüleri onlara gönderdi ve eskişehir tribünlerinden atılan şişe görülmediği 3 taraftan da açıklandı. eskişehirspor taraftarlarının attığı çok fazla plastik bardak oldu ama kafa yarcak cam bardak yoktu o tribünde. muhtemelen locadan atıldı, kimin nesi kimse bilmiyor ama üstü kapandı çok güzel. galatasaraylılardan önce eskişehir yönetimi geçmiş olsuna gitti hastaneye, olayın peşini bırakmicaz diye söz de verdiler. emin olun eskişehirspor taraftarının attığı bir şişe olsaydı kamera kaydını her yerde görürdünüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ilk defa bi fenerliye katilmadan edemicem. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ben de fistan'a ilk kez çok fena katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ahaha bende katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bana çingen bi gs taraftarı gibi geldi gerci su aralar takım daha çingen ama suan kombine verseler almam git bi besiktas kombinesi al daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Olm bu ne lan her gün bi drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 "spor kulübü için 200 bin tl para değil" diye bir mevzu yok. o kulüplerin bütçeleri oylanıyor, kabul ediliyor falan filan. orada binlerce insan söz sahibi. kulüp bütçesi 200 bin tl'yi cebinden çıkarmaz. lefter özel uçakla türkiye'ye getirildi mesela. lefter türkiye'nin ve fenerbahçe'nin hayattaki en büyük sporcularından. hatta bence sporcusu denebilir kendisi için ama, tartışma olmasın diye sporcularından diyorum. bu adamı, fenerbahçe kulübü getirmedi türkiye'ye. niye ? bu adamı getirmek için ambulans uçak kiralamak fenerbahçe'ye koyar mı ? koymaz. ama bütçe böyle yapılmıyor, bunlar borsaya hesap veren şirketler. noldu ? aziz yıldırım cebinden kiraladı uçağı. ha, bu olay kadıköy'de olsaydı ne olurdu ? yine aynı şekilde cebinden karşılardı bütün masrafı aziz yıldırım muhtemelen. ama bu sebeplerden ötürü galatasaray'ı suçlamak "düşene bi tekme"dir, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 xaty said: toggie said: yapılması gereken yapılmıs. o maddeyi atan adamlar eskisehirspor taraftarıydı. verildi mi eskisehirspor'a ceza? atan taraftar tespit edildi mi? verdil mi cezası? yuhlayan adamları tek tek toplayan stada almayan artisler bunun icin kıllarını kıpırdattılar mı? esas bunları konusmamız lazım. bence de onu konuşalım. o maddeyi atan adamların eskişehirspor taraftarı olduğunu nerden çıkardın? deplasman tribününe gittin mi bilmiyorum da değil cam şişe, ufak parfüm şişesi bile almıyorlar. emniyet eskişehirspor yönetiminin isteği üzerine görüntüleri onlara gönderdi ve eskişehir tribünlerinden atılan şişe görülmediği 3 taraftan da açıklandı. eskişehirspor taraftarlarının attığı çok fazla plastik bardak oldu ama kafa yarcak cam bardak yoktu o tribünde. muhtemelen locadan atıldı, kimin nesi kimse bilmiyor ama üstü kapandı çok güzel. galatasaraylılardan önce eskişehir yönetimi geçmiş olsuna gitti hastaneye, olayın peşini bırakmicaz diye söz de verdiler. emin olun eskişehirspor taraftarının attığı bir şişe olsaydı kamera kaydını her yerde görürdünüz.. mactaydım hocam. direk kafada patladıgını anı gordum. bana anlatma istersen olayı, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 tff ye odenen cezalar da butce dahilinde mi profesor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi cebinden yada klubün kasasından mevzusu değil.birileri yapıcaktı yani bunu.adnan polat mı cebinden vericekti başkasımı yoksa herkes ortaya 3-5 mi atıcaktı,alman usulu aileyle yarı yarıya mı yapcaklardı neyse biri yapıcaktı doğal olarak yönetim ve yönetim dolayısı ile gs kötü gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 evet tabi ki de bütçe dahilinde. sonuçta önce bir tahmini bütçe çıkarılıyor sonra sene sonunda o sene ypaılan harcamalar onaylanıyor/reddediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 fizban burada kurumsal olarak galatasaray'a kimse bir şey demiyor zaten. fatura kesip kdv iadesi isteyecek hali yok kulübün. galatasaray camiasının büyük suçu var bu hale gelmesinde. aziz yıldırım yapıyor da diğerleri çok mu fakir? ben arda turan olsam mesela çıkarır bir aylık maaşımı veririm bu çocuğun ailesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Millet önlem bile alınmadan açık bırakılan çukurlara düşüyor, sağda solda açıkta kalmış elektrik kablolarından yağmur yağınca çarpılıyor, sonra devlet onların ailelerine ev falan alıyor mu ? Laf edebilirsiniz onaylamayabilirsiniz tamam da sayfalarca da yok şöyle olsaydı şöyle olurdu şöyle olmalıydı bilmemne diye tartışılır mı ya özellikle trolllemeye çalışanlar var edit:ayrıca yok ÇIKARIR VERİRDİM BEN OLSAM diye ahkam kesenler de unicef'e şu ana kadar ne kadar para bağışlamışlar? Ne alakası var derseniz sizin dahil olduğunuz bir grup yüzünden sömürülüp o hale geliyor ordaki insanlar. Daha çok tartışılır bu konu da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar