Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Evet arkadaslar. Kisa yazacak kadar vaktim yoktu demisler ya, iste ben de kisa kitaplarin daha guclu bir fikri oldugunu, yazmanin ve sigdirmanin daha cok sanat istedigini dusunuyorum. Ayrica iyi oldugu takdirde daha akilda kalici, carpici ve ilham verici oldugu kanaatindeyim. Bu kitap bir oyku olabilir, opera ya da tiyatro olabilir. Ya da bilmedigim ve sizin tavsiye edeceginiz bir sey. Ancak insani dusunmeye sevkedecek bir eser olmali. Tabii politik ya da tarih icerikli bir sey aramiyorum. Bu arada kitap ince olmali derken epey bir inceden bahsediyorum. Ornegin cok hosuma giden bir kitap Amin Maalouf'un "Uzaktan Ask" iydi. 76 sayfalik bir kitap. Tavsiye edecekleriniz de mumkun mertebe 100 sayfayi gecmesin lutfen. Bu kitap hakkinda ekside yazilan bir yorum da ne tarz bir sey aradigimi ifade edecektir sanirim: "bir çırpıda okunup bitirilse de, hazmedilmesi o kadar kolay olmayan amin maalouf librettosu. hikayede blaye prensi jaufré rudel (aslında kendi kafasında oluşturduğu) uzaktaki sevgilisinin uğruna şiirler yazarak günlerini geçirirken bu mükemmel kadını gördüğünü söyleyen bir gezginin peşine takılarak sonu belli bir yolculuğa çıkar." "incecik bir kitaptır. aslında bu inceliğidir batınca acıtması." Boyle bildiginiz eserler varsa paylasabilirseniz cok mutlu olurum :) Tesekkurler simdiden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_XGizU-t1XRE/S7EG2Oq8R0I/AAAAAAAAABM/2G6ta-sn42g/s1600/cinali_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Long Day's Journey Into Night Türkçesi var ama ne diye çevrildi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://superiormartialarts.com/images25/FIVE%20RINGS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 BonePART said: http://4.bp.blogspot.com/_XGizU-t1XRE/S7EG2Oq8R0I/AAAAAAAAABM/2G6ta-sn42g/s1600/cinali_1.jpg şu figürler bize nasıl normal gelebilmiş yav aklım almadı cidden çok rahatsız edici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 italyan ordusunun zaferleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 pinokyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Hermann Hesse - Doğuya Yolculuk bazı yayın evleri doğu yolculuğu diye de çevirmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 zweig'ın "satranç" ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 martı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 şuu demeye gelmiştim hamsilipilav said: martı bir de turgenyev - ilk aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Hermann Hesse - Doğu Yolculuğu aldım arkadaşlar tavsiyeler için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Satranç - Stefan Zweig Beyaz Geceler - Dostoyevski Güncel Türklerden de Hakan Bıçakçı'nın kitapları değişiktir, seversiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Kafka - Dönüşüm Zaten ince ya, bitince de bunu al okumadıysan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Albert Camus Yabanci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 müthiş bir kitap Gamzecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar