Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hobileriniz

Fistan

Öne çıkan mesajlar

2-3 senedir scuba
Hayli uzunca bi zamandir non-static model araba/ucak yapimi-tamiri (oynamayi sevmiyorum)
Fotografcilik
Paragliding (1 senedir aktif degilim )
Xc cycling
Onun disinda hicbirini yapamiyorsam spor salonunda yuzme kosma lamerlikleri falan

Sezonuna gore degisiyor tabi ama modelcilik disinda hepsi ekipman ve cogu zaman seyahat gerektirdiginden paramin buyuk kismini gomuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

model araba, I.T. (ki aynı zamanda işim), elektronik vs. uğraşıları, koşu, davul, çizim hobilerim.

oldu mu?

edit:
aslında davul yanında "müzik" de ekleyebilirim. baya araştırırım, incik cıncık didiklerim, farklı bişeyler bulmaya çalışırım; seversem tüm parçalarını toplarım, arşivlerim.
Sosyal ağlarda paylaş

en buyuk hobim tarih sanirim.
tarih - felsefe okuyorum bol bol galiba.
bide embedded design, programming seviyorum, circuit mircuit ogrenemden mezun olcam ona uzuluom mesela. alengirli bi ikis sey alaydik elektronikten bilgisayardan keske.

bide gitar var, umutsuzca paul gilbert coverlari yapmaya fln calisiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ya avcılık konusunda böyle kurs ve daha sonrada etkinlik olayı nasıl ve nerde var

hani hep istedim ama hiç bilmiyorum işin prosedürünü.

öyle bi ortamımda olmadı hiç.ne bilim çiflik dağ evi bilmemne.arkdaş ortamında da karı kız avlanmaktan ötesini bilene rastalamadım
Sosyal ağlarda paylaş

minyatür boyamak gibi manyaklık var bi süredir. işte flames of war modelleri olsun , warhammer modelleri olsun onları toplayıp kurcalayıp boyuyorum işte. baya zaman/para götüren bi olay da eğlenceli. başka da hobi olarak yemek yapmak diyebilirim. bazen yeni gördüğüm bulduğum öğrendiğim şeylerin malzemelerini alıp yapmak hoş oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

tam anlamıyla aktif olarak ilgilendiğim iki tane var amatör astronomi ve rc model uçak. ikisine de belli bir süre sonra çuvalla para gerekiyor ve bende yok. çok feci şekilde bir meade 16" schmidt–cassegrain istiyorum parayı vurunca alıcam eve ufak bir kubbe yaptırıcam planlarım bu. bir de en az 120" edge 540 uçağım olsun istiyorum. valla lan bak şu iki şey beni dünyanın en mutlu insanı yapacak. bence bu hobiler uyuşturucu gibi bir şey onlarla birlikteyken dünyalar senin oluyor, dertlerini falan unutuyorsun ve sürekli daha çok, daha büyük olsun istiyorsun. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Fotoğraf en çok vakit ayırdığım hobim.
Onun dışında boş vaktim olduğuna inanırsam gemi, uçak gibi klasik şeyler, ya da vinç, iş makinesi gibi (eöö garip biraz evet) ilgimi çeken makinelerin modellerini yapmaya çalışırım. Ama pek vakit ayıramıyorum son 2-3 senedir o işe.
Hobi elektroniğine de ilgim var, ama yine vakit yok son dönemde pek.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ya avcılık konusunda böyle kurs ve daha sonrada etkinlik olayı nasıl ve nerde var

hani hep istedim ama hiç bilmiyorum işin prosedürünü.

öyle bi ortamımda olmadı hiç.ne bilim çiflik dağ evi bilmemne.arkdaş ortamında da karı kız avlanmaktan ötesini bilene rastalamadım

ben tek başıma avlanıyorum mesela çadırda falan kalıyorum.1-2 hafta kendimi doğaya bırakıyorum resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...