Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne oynasam bir gaz verin şu oyunlarla ilgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi hacılar pcde baya oyun yüklü ama boş boş ekrana bakıyorum sıkıntıda. hangisini oynasam napsam oyunda vs bi yol gösterin gaz verin haftasonu için. on küsür oyunu eledim direk şunları yazıoyurm:

Anno 4
Civ 5
Dow 2 & expler
Fallout NV
King Arthur
Lead and Gold
TF 2
Shogun 2
Mesaj tarihi:
4 demişimde 5 aslında pardon. 4'den sonra hiç sarmıyor zaten :D

shogun'a devam ediyorum artık yapcak bişi bulamadım ama realm divide olduktan sonra çok kastırıyor oda herkese karşı savaş savaş nereye kadar bilae
Mesaj tarihi:
civ5 iyi o kadar kötü değil ama tatmin için yüksek zorluk oynaman gerekiyor. yüksek zorluklarda da çok fazla pigeonholed. bende hala yüklü oynuyorum ara sıra

FNV oynıyabilirsin modlayıp felaket zevkli iğrenç combatı baymazsa
Mesaj tarihi:
uzun zamandır oynamadım yeni ne vardır bilmiyorum ama ekstra radyo kanalı, gerçekçi aydınlatma, gökyüzünü mavi yapma, bi dünya ui düzeltmesi, akıcı animasyonlar falan vardı. nexusunu biraz karıştır

dlc hakkında bir fikrim yok
Mesaj tarihi:
NV bitirdiğim için DLC yükleyim dedim ama o da sarmadı. Magicka aldım ama oda pek sarmadı adventure için adam bulamayınca. Bir ara DoW2 retributiona girdim ilk iki campaigni bitirmiştim gayet sarmıştı bunuda sevdim falan ama çıktım sonra. Nedense sarmıyor hiçbir şey ya
Mesaj tarihi:
The Sims Medieval

Daha önceki the sims serilerini oynamadım , hitap ettiği oyuncu kitlesini bilmiyorum fakat ortaçağ atmosferinde karakter geliştirme(level atlatıyoruz evet) , RPG falan seviyorsanız deneyin , çok çok farklı bir oyun olmuş. Ama fazla hardcore oyun . Karakterlerin morallerini yüksek tutup gün içerisinde görevleri yerine getirmek çok emek/zaman istiyo...

http://www.myeagames.net/simsmedieval/
Mesaj tarihi:
STY said:

The Sims Medieval

Daha önceki the sims serilerini oynamadım , hitap ettiği oyuncu kitlesini bilmiyorum fakat ortaçağ atmosferinde karakter geliştirme(level atlatıyoruz evet) , RPG falan seviyorsanız deneyin , çok çok farklı bir oyun olmuş. Ama fazla hardcore oyun . Karakterlerin morallerini yüksek tutup gün içerisinde görevleri yerine getirmek çok emek/zaman istiyo...

http://www.myeagames.net/simsmedieval/

ben baktım biraz da diğer sims serileri gibi baydı. ya zaten bismillah sarayın throne room unda construction var yapı ustası geliyo "kralım odun, taş fln yok, bi topla gel sana zahmet" diyo, orada öeh dedim. sonra yavaştan baydı. vakit bulunca bir daha dönerim ama herhalde.
  • Yeni Oluştur...