hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 şimdi hacılar pcde baya oyun yüklü ama boş boş ekrana bakıyorum sıkıntıda. hangisini oynasam napsam oyunda vs bi yol gösterin gaz verin haftasonu için. on küsür oyunu eledim direk şunları yazıoyurm: Anno 4 Civ 5 Dow 2 & expler Fallout NV King Arthur Lead and Gold TF 2 Shogun 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 TF 2 Dow 2 retribution(eski exp lerle vakit harcama windows livedan steame geçti maç bulamazsın multide) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 tf2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 fo: nv, shogun 2 derim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Zaybird said: tf2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 tf2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ders calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 eğer hiç oynamadıysan tabii ki de civ 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 4 demişimde 5 aslında pardon. 4'den sonra hiç sarmıyor zaten :D shogun'a devam ediyorum artık yapcak bişi bulamadım ama realm divide olduktan sonra çok kastırıyor oda herkese karşı savaş savaş nereye kadar bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kuruyemiş al çay demle civ4 oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 4 yok hacı ya 5 yanlış yazmışım :( 4'de din olayı ve UN oylamaları falan ayrı bi hava katıyordu 5'de çok eksik bunlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 civ5 iyi o kadar kötü değil ama tatmin için yüksek zorluk oynaman gerekiyor. yüksek zorluklarda da çok fazla pigeonholed. bende hala yüklü oynuyorum ara sıra FNV oynıyabilirsin modlayıp felaket zevkli iğrenç combatı baymazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 neler var ki mod güzel? bide dead money nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 uzun zamandır oynamadım yeni ne vardır bilmiyorum ama ekstra radyo kanalı, gerçekçi aydınlatma, gökyüzünü mavi yapma, bi dünya ui düzeltmesi, akıcı animasyonlar falan vardı. nexusunu biraz karıştır dlc hakkında bir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 tf 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 fo nv (tu) tf2 biticek bir şey değil ve hikayeli olmadığı için ara ara bayabilir. fo'da hikaye fln olunca insanı sarıp, heycanlandırıyor fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 single olarak dow 2 oyna. multisi de iyidir. bol bol last stand kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 NV bitirdiğim için DLC yükleyim dedim ama o da sarmadı. Magicka aldım ama oda pek sarmadı adventure için adam bulamayınca. Bir ara DoW2 retributiona girdim ilk iki campaigni bitirmiştim gayet sarmıştı bunuda sevdim falan ama çıktım sonra. Nedense sarmıyor hiçbir şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tanıdıklarınla multi oyna. ya da akşamları l4d2'ye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 l4d2 düşünüyorum bende ya hep akıyor patiden birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 elediklerini de yazsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tf 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 The Sims Medieval Daha önceki the sims serilerini oynamadım , hitap ettiği oyuncu kitlesini bilmiyorum fakat ortaçağ atmosferinde karakter geliştirme(level atlatıyoruz evet) , RPG falan seviyorsanız deneyin , çok çok farklı bir oyun olmuş. Ama fazla hardcore oyun . Karakterlerin morallerini yüksek tutup gün içerisinde görevleri yerine getirmek çok emek/zaman istiyo... http://www.myeagames.net/simsmedieval/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 eet iyi hatırlattın ya onu oynicam unutyorum 1 haftadır. 1 çıktığından beri oynarım sims. ama şuan civ 4 ve expansionlarını indiriyorum ötesi yok 5 yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 STY said: The Sims Medieval Daha önceki the sims serilerini oynamadım , hitap ettiği oyuncu kitlesini bilmiyorum fakat ortaçağ atmosferinde karakter geliştirme(level atlatıyoruz evet) , RPG falan seviyorsanız deneyin , çok çok farklı bir oyun olmuş. Ama fazla hardcore oyun . Karakterlerin morallerini yüksek tutup gün içerisinde görevleri yerine getirmek çok emek/zaman istiyo... http://www.myeagames.net/simsmedieval/ ben baktım biraz da diğer sims serileri gibi baydı. ya zaten bismillah sarayın throne room unda construction var yapı ustası geliyo "kralım odun, taş fln yok, bi topla gel sana zahmet" diyo, orada öeh dedim. sonra yavaştan baydı. vakit bulunca bir daha dönerim ama herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar