barnacle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben parayla adam tuttum benim yerime yürüyolar. omuz atıyolar.
saturn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ne gereksiz bir araştırma. yolda öküzlerle uğraşmamak için makas atıp geçmek eziklik mi oldu şimdi. adam 500 kilo yol mu bekleyeyim. adamın benim ne yapacağımı anlayasıya 100 sene geçeceği için hiç kasamam ve kimsenin iğrenç nefeini çekemem.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 sosyal "bilimler" kapatilmali gercekten.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 En ayar daracık yerde 5kişi kol kola girip gezmeleri.Bodozlama giriyorum ortalarına.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben bazen el ele tutusmus ciftlerin arasini hedef aliyorum. http://images.encyclopediadramatica.com/images/0/0e/Forever_Alone.png
balon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 karşıdaki şerefsiz ve üstüme yürüse dahi yol veririm.
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 uzun saçlı ise üstüne yürürüm, kirli sakallı ise çekilirim.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ucunda ölüm olsa bile kendimi ezdirmem öleceğimi bilsem bile küfür ederim ve yol vermem
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Feyk veririm sağa gider gibi sonra sola giderim bi ambole durumu oluşur böyle ortada kalıveririz ikimizde "hı hı" diye sağa sola yönelim göstererek.Sonra hehe der geçerim yanından giderim.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 artist artist yol vermeden yürüyen yada tipi gıcık gelen biri varsa ben de vermem de, normalde veririm yol. zaten ben de hızlı yürüyenlerdenim dümdüz yürürsem sorun çıkar.
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 küheylan said: uzun saçlı ise üstüne yürürüm, kirli sakallı ise çekilirim. sadfsd. uzun sacli ve emanetliyse napican?
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dünya üzerinde ki tek uzun saçlı emanet taşıyan adam benim. bir ikincisi olamaz.
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 genelde hızlı yürüdüğüm için yan yan yürüdüğüm çok oluyor. hele istiklal caddesinde, mümkün değil ki zaten düz yürümek?
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 gününe göre değişiyor ya, bazen dikkat edip çekiliyorum bazen de millet çekiliyor falan ama önemli bi konu olduğunu düşünmüyorum yani. ama en gıcık olan, iki kişinin de çekilmeye çalışıp, illa ki sonunda pişti olması, ibiş gibi birbirlerine bakıp sonra yollarına devam etmesi.
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 baska yere bakiyomus gibi yaparim karsidaki ister istemez cekilir.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 abi 2 metre bilmemkaç santim ve yüzbilmemkaç kiloyum, şekilden şekile girmeyip yolda birilerine çarpsam seri katil diye içeri alırlar ne eziği
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 aquila said: yolda yururken en zevk aldigim sey lan milletin etrafinda slalom yapmak, bi an hizlanip yanlarindan onlerine gecmek filan. +1. Memlekette yol verme diye bişi yok zaten. Birde market arabasıyla üstüne üstüne gelen tipler var, bazen şalter atıyor gram kıpırdamıyorum, şekilden şekile giriyor arkadaşlar:))
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 çarpanıda, çarpılanıda iplemem şıkkı niye yok.
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 tüh lan kendime güvenim yokmuş. ben hep yer veririm, saygıdan diye biliyodum meğer güvenim yokmuş lan
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 gelen insan tam karşımdayken gözle kontak kurar sonra yere tükürrüm, kızlara sarkar laf atarım.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 kalin altin zincir takarim, yakami bagrimi acarim. yakisir bana.
Öne çıkan mesajlar