NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Abdullah Gül açıklamalar yeterli yatın zıbarın demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ahmedinejad said: algoritma uyuyor hepsine 1 kitapçık için çalışması bile yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 benim indirdiğimde bir kaç tane tutuyor 20 soruda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tinu o değil. şu mod medyan mıdır nedir o tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ne ki o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 27mb pdf mi olur yahu kaç sf bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 abi hayranlıkla izliyorum olanları. hele bu sınavdan önceki iki günlük süre zarfında türkiye bölgesi için tavan yapan "mod-medyan" google trendine ağzım açık kalmış durumda. bu kadar olur yani. hayır mod medyan yoksa bile, nasıl bir "ağ" var adamlarda ki google da en çok arananlara giriyor tüm ülkede birden, tüm dershanelerine nasıl iletiliyor bu aynı anda ve bu istihbarata bu herifler nasıl ulaşıyor lan. valla olacak şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Esnaf said: çok ilginç lan.avrupada böyle bir olay ortaya çıksa o hükümeti çoktan indirmişlerdi.bu 1 değil 2 değil.her sınavdan sonra aynı şey aynı tartışmalar.buna rağmen kıçını kaldırmaktan aciz insanlar.bu kadarmı aciziz ya. bu sefer gündemi değiştirmek için ne yapıcaklar çok merak ediyorum. örgütlenmiş bir liderlikte götünü kaldırsan ya o götü keserler yada bi güzel indirirler.Ne yapabileceksinki kaldırsan bile yani? yapamıyorsun hiçbirşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 YGS_2011_248 kodlu kitapçığa baktım 4soru vallahi tutuyo billahi tutuyo.Olm boşuna okuyormuşuz lan!Hemen cemaat kpss kurslarına yazılam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bu ösym dekiler cidden gerizekalı çok fena sövcemde hiç gerek yok. ben başbakan olcam ösym başkanı nı kamudan atar davalar açar süründüürüm böyle rezillikmi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Bir ösym başkanı gider ötekisi gelir ne fark edecek?Kafalar ağlar örgütler çökertilmesi lazım önce.Kpss sınavında çalınan sorular micro kulaklıklar neler neler.Çivisi çıktı bu ülkenin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ahahaha abi işin boku çıktı resmen :D şu konuyu okuyun bi baştan sona mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=47781253&p=1#47781550 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 abi bizim baba anne jenerasyonunu alıp bi güzel atacaksın siyasetten herşeyden.Leş ya bildigin leş gibi mantıkları var hepsinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mal said: ahahaha abi işin boku çıktı resmen :D şu konuyu okuyun bi baştan sona mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=47781253&p=1#47781550 ahahahaha rezerved. buraya reklam alınır. selamlar savcı bey (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 NolaxThensbane said: Bir ösym başkanı gider ötekisi gelir ne fark edecek?Kafalar ağlar örgütler çökertilmesi lazım önce.Kpss sınavında çalınan sorular micro kulaklıklar neler neler.Çivisi çıktı bu ülkenin artık. +1 ruhlarda var fahişelik.Kural mural tanımıyorki insanlar.O istifa etsin ötekisi gelsin ne farketcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ösym şu durumdan ancak basın açıklamsını melih gökçeğe yaptırarak kurtulabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bence bi sorusturma yapsalar detaylı, cok rahat işin ucunu bulurlar. birileri illa ki, o yazılımın içine bu kuralları implement edio. ordaki adam da basına buyruk böle bi deisiklik zaten yapamaz. OSYM baskanının acıklaması da şaka gibi zaten. Kalkmıs bunca seyin üzerine halen milleti aptal yerine koymaya calısıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 soruşturmayı kim yapcak başbakan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 film gibi izliyorum ben gene ya O_o ösym başkanının verdiği açıklamadan ülkede tek tatmin olan kişi kim bilin bakalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 :o http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=bir+ygs+2011+itiraf%C4%B1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ahah 2 dk önce ona baktım bende.cool story dedim kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 said: ösym başkanının verdiği açıklamadan ülkede tek tatmin olan kişi kim bilin bakalım? yetkili ve güçlü birisi.. diğerlerinin düşünceleri çok önemli değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Red said: ahah 2 dk önce ona baktım bende.cool story dedim kapadımben okumadan önce linklemiştim biraz daha inandırıcı olabilirmiş yaa :D sdf hakkaten geceleri uyanık olan insanların görmüş olması lazım dersanelerde toplanmalar olduysa yani yer altında toplanmadılarsa eğer. Pek inanmıyorum o kısma ben. ama acaba diyorum tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 yav said: :o http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=bir+ygs+2011+itiraf%C4%B1 bu herif trol yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 yav said: :o http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=bir+ygs+2011+itiraf%C4%B1 kötü yazılmış hikaye hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar