goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 işte gerçek demokrasi budur otobüsün rengini bize seçtiriyorlar, daha da bu yönetimleri beğenmeyenin suratına tüküreyim ben. normal olmak gerekirse parlak sarı otobüsün uzaktan vatandaşın anlayacağı göreceği renk olduğunu düşünüyorum.
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 olm seçimler yaklaşıyo lan ondandır. bak blogger acıldı youtube acıldı fizy yasağı kalktı imamın ordusu twitterdan yayıldı ama twitter kapatılmadı nedeeeennn kaplumbag deden değil tabiki ehehe seçimler hacı..
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dasaaa said: mavi kareli olanı seçtim ben de böyle seçtim ne kadar çok ortak yönümüz var cayır cayır sevişmeye ne dersin dostum şaka yapıyorum tabiki nisan 1 gafil avladım seni ama gerçekten de mavi ve kareli seçtim orda şaka yoktu, böyle bi konuda asla şaka yapmam LOOOOOOOOOOOOOL
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mavi kareliler olarak sevişseydik çok ateşli olmaz mıydı ama!
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dusuncelihayvan said: neden istanbul sürekli bir şey seçiyor? çok kalabalığız böyle bişey olunca 10 kişiymişiz hissi veriyo bi iyi geliyo
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 istanbul dışındakiler niye seçiyoki? ne bu kıskançlık ve çekememezlik
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 biz de vatandaş değilmiyiz, mor'a attım oy muhuhuuh
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Arada sırada gelip otobüslerinize binmek istiyoruz çünkü.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 sarı 3. otobüse binen fakirlere taksi hissi yaşatır biraz da olsa.
balon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mor. Taksiler sarı kalsın. Abi hatta şu sarı renkte olsun da fakirler de taksiden yararlansın mantığıyla ilgili bi şey söylemek istedim. Bu şeye benzemiş bildiğin. İlkokulda lisede çocuklara üniforma giydirirsin, herkes eşit ya zengin-fakir ayırt edilmesin mantığını da düşünerek. Biri dockers pantolun, tommy gömlek lacoste ayakkabı çeker, birinin de ne giydiği bellidir. O muhabbet olmuş. Dip not olarak da şunu söyleceğim, sanırım bu kafa yapısı da değişmez hiç.
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 DoruK said: beyler en çirkinini oyluyoruz mor dedim ben mor kareli olanı seçtim. istanbula zaten 2 senede bir gidiyorum hehe.
balon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 escape said: taha ne diyon ya Off orcan. Napcaz seni
Öne çıkan mesajlar