goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 işte gerçek demokrasi budur otobüsün rengini bize seçtiriyorlar, daha da bu yönetimleri beğenmeyenin suratına tüküreyim ben. normal olmak gerekirse parlak sarı otobüsün uzaktan vatandaşın anlayacağı göreceği renk olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 olm seçimler yaklaşıyo lan ondandır. bak blogger acıldı youtube acıldı fizy yasağı kalktı imamın ordusu twitterdan yayıldı ama twitter kapatılmadı nedeeeennn kaplumbag deden değil tabiki ehehe seçimler hacı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 seçimler ne zamandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 napae said: Mavi tabi ki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dasaaa said: mavi kareli olanı seçtim ben de böyle seçtim ne kadar çok ortak yönümüz var cayır cayır sevişmeye ne dersin dostum şaka yapıyorum tabiki nisan 1 gafil avladım seni ama gerçekten de mavi ve kareli seçtim orda şaka yoktu, böyle bi konuda asla şaka yapmam LOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mavi kareliler olarak sevişseydik çok ateşli olmaz mıydı ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mavi kareli donumu giyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mor fena durmuor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dusuncelihayvan said: neden istanbul sürekli bir şey seçiyor? çok kalabalığız böyle bişey olunca 10 kişiymişiz hissi veriyo bi iyi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 C3 = racing styla gaybüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mavi kareli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 C3 hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 en kotu oalni sectim mor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 hacı yeşili niye yok yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 istanbul dışındakiler niye seçiyoki? ne bu kıskançlık ve çekememezlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 biz de vatandaş değilmiyiz, mor'a attım oy muhuhuuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Arada sırada gelip otobüslerinize binmek istiyoruz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 düz mor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 sarı 3. otobüse binen fakirlere taksi hissi yaşatır biraz da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mor. Taksiler sarı kalsın. Abi hatta şu sarı renkte olsun da fakirler de taksiden yararlansın mantığıyla ilgili bi şey söylemek istedim. Bu şeye benzemiş bildiğin. İlkokulda lisede çocuklara üniforma giydirirsin, herkes eşit ya zengin-fakir ayırt edilmesin mantığını da düşünerek. Biri dockers pantolun, tommy gömlek lacoste ayakkabı çeker, birinin de ne giydiği bellidir. O muhabbet olmuş. Dip not olarak da şunu söyleceğim, sanırım bu kafa yapısı da değişmez hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 taha ne diyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 DoruK said: beyler en çirkinini oyluyoruz mor dedim ben mor kareli olanı seçtim. istanbula zaten 2 senede bir gidiyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 c3 süper. hiç kasmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 escape said: taha ne diyon ya Off orcan. Napcaz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 mavi 1 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar