lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 var mı başaran, nedir ne değildir, koşulları nelerdir, nereler tavsiye edilir, bilgisi olan arkadaşlar paylaşalım gayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ahahahahah her erasmusçunun ilk aydaki kararı. "abi kesin kalıyorum ya of içki çok ucuz kızlar güzel a memoo" modu. okuluna bağlı usta. okul seni kabul edicek, türkiyedeki derslerini sayacak, sonra kalırsın tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 var başaran ama ben değilim. okulla iletişime geçip sorman çok daha sağlıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ahahaahahhaha beyin bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 erasmusla gidip, izmir marsiyle donenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 evet hayir miydi o? :D free mover olarak mi kaliniyor erasmus sonrasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 erasmus ile gidip, er-veli olarak vatani goreve donuyosn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 fransada mümkün olabilir ama 4. sınıfta gitmen lazım. oranın son sınıf derslerini alıp geçersen direk orda bam diye mastera başlayabilme ihtimalin var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 herkesin fransız olduğu bi yerde gidip kalmak bi süre sonra korkunç olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 varda şu şekilde. Son sınıfta gidersen ilk dönem ikinci dönemede kalma imkanın var genelde bu kisilere hibe cikmiyor kendi parasiyla okuyor 1 donem daha. Derslerini de saydırabilirsen okuluna kalıyorsun ve ardeth in dedigi gibi master a falan basvurabiliyorsun. yani burda soz konusu olan erasmus u son sınıfta yapmak ve derslerini saydırıp mezun olabilmek sonrası kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 insanlarin o kari kiz alkol felan olayinda yanildigi sey alman ogrenciler surekli ole takiliyo saniyolr alakasi yok ot gibi takiliyolar eramus ortami guzel almaada felan okumak deil yoksa normal okul bildigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 slovenyaya gitti arkadaş kalacam dedi gayet kabul ettiler vizede sorun çıktı düzeltmeye geldi trye uğraşırken vize işleriyle eeh ulen gitmiyorum dedi yoksa okul kabul etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ya zaten o tarz bi yer sanırım kabul eder, polonya mesela, yada budapeşte de olabilir mi acaba. benim olayım çok fazla alkol takılma olmayacak, gittiysem illaki bişeyler kapma peşindeym. eger başarabilirsem, ve kafama da yatarsa kalmak da istiyorum. alan güzel sanatlar o yüzden biraz daha farklı tabi diğer üni lerden. sınıf 3 te gitmiş olacaım, son sınıfta olmuyo çünkü bizim mezuniyet biraz farklı, olsa bile illa son finalleri sunumları kendi okulunda vermen gerekiyor. direk kalmış olanların ayrıntılı tecrübelerine açığım, yada bir tanıdığınız falan varsa görüştürüseniz çok makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 arkadaş hortlatıyorum belçika-brüksele gidiyorum yeni bilgisi olan yada başlıktaki durumu yapmış olanlardan tekrardan yardım talep ediyorum bide şunu duydum, dersleri saydırma olayını çok kasmazsan yani bi iki sene geriden başlarsan orda kalma şansın daha yüksek oluyomuş doğrumudur bu arada okul lacambre, güzel sanatlar - resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 arkadaşım gitti slovenyaya okulla konuştu etti ayarladı aldı kaydını oraya. diğer ülkeleri bilmem ama slovenyada pek bi kolay ayarladı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 dönüş biletini bir kaç ay önceden alırsan ucuza gelir, yoksa yaza doğru fiyatlar artıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Ayda 600 700 euro harcamayı ve okulun harcını vermeyi göze alırsan kalırsın, sıkıntı yok. Hiç olmadı hocalarla tanış, ödevlerini aksatma; master programlarına falan kabul alırsın muhtemelen. Yalnız erasmus ortamına kanıp da oha lan süper keyifli, eğlenceli kafasına girme. Çok alakasız o okulda okumakla erasmus öğrencisi olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Gerçektende öyle erasmus öğrencisi ile regular öğrenci olmak çok çok farklı. Ayrıca kalmak istiyorsanız gerçekten iyi ünilerse kalın. Polonya da slovenya da abuk gubuk ünilerde karı kız ortamı için kalmak isteyen adamlar var delirtiyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 erasmus bildiğin turistik gezi valla. kafayı bozup okuyayım derken bence de iki kere düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Çoğu ünilerde öyle özellikle polonya,slovenya,macaristan a gitmişse adam bil ki dibine dibine vurmuş eğlencenin okula bile uğramamıştır. Ama avusturya,almanya, belçika da regular öğrenciden farkın kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ya belçika işte, brüksel güzel sanatlar http://www.lacambre.be/ valla kalmak istiyoruz bi ark daha var para anlamında sıkıntı yok, yani yukarda belirtilen rakamları göze aldıki erasmus parası kesilince yardırmak üzere, bizzat brüksel tecrübesi olan var ise forumda, orda yaşamak anlamında, dinlemek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 mail attm hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 replied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazoster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Merhaba abilerim ablalarım yaklaşık 9 yıl önce bu konuyu konuşmuşsunuz tabi bu yazdığımı görür müsünüz veya ne zaman görürsünüz bilemem dileğim bir an önce görmeniz dileğiyle öncelikle bir kaç sorum olacak üninin kaçıncı yılında gitmek daha mantıklı erasmusa ve bir sorum daha var üniye geçerken ingilizce kursuna gittim yani ingilizcem güzel avrupa vatandaşlığım(çifte vatandaşlık) da var erasmusla gitmişken orda kalmak hayatımın geri kalanını orda geçirmek istiyorum bana verebilceğiniz bir tavsiyeniz var mı ne olursa olsun en önemsiz cevapla bile bana çok fazla yardımcı olursunuz.Şimdiden teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 vatandasligin varsa okulu orada okuyabilirsin? maddi durumunu bilmiyorum ama turkiye'den erasmus kasacagina direkt avrupa universitesinden mezun olman daha faydali olabilir is acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar