fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Linke tiklayinca siir kitabi oldugu gozukuyor ama kimse parayi kiyip almamis galiba.Ben pek siire merakli degilim ama biri okuyup guzel yorum yazarsa sirf patiden biri yazdi diye alir goz atarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 amcamın oğluda eğitimci yazar. ama ben onun kitaplarını da alıp okumadım bir kere bile. sevmediğim şeyi almam okumam abi. katkı yapmak için olsa ona yaparım. tabi benim düşüncem bu. en nihayetinde kazanırsın ve istediğin sonucu alırsın inşallah ona lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Kısa hikayeler ve arasına konmuş şiirlerden oluşan 111 sayfalık bir kitap. Sırf şiirden veya sırf hikayeden oluşmuyor, birbiriyle bağlantılı hikayeler ve şiirler. Kitap şu an Kültür Bakanlığı denetleme kurulunda önümüzdeki Pazartesi günü satışa çıkacak diye bekliyorum. Gelişmeleri de buradan paylaşıyorum elimden geldiği kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 sen ne kadar kazanıyosun bu işten, ya da ne kadar kazanmayı bekliyosun, ya da kazanmayı bekliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 olm cocugun kitabini almiyacaksaniz almicam demeyin bari, ayip yahu. hicbisi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 AthleT said: Kısa hikayeler ve arasına konmuş şiirlerden oluşan 111 sayfalık bir kitap. Sırf şiirden veya sırf hikayeden oluşmuyor, birbiriyle bağlantılı hikayeler ve şiirler. Kitap şu an Kültür Bakanlığı denetleme kurulunda önümüzdeki Pazartesi günü satışa çıkacak diye bekliyorum. Gelişmeleri de buradan paylaşıyorum elimden geldiği kadar. sen aslında en süperi bir şey tutorial'i yazsana, kitap bastırırken takip edilmesi gereken yol nedir? siz onu yazın ben de netten online kitap basım ve dağıtım sitelerini vereyim bi ara -bookmark jungle'ına girip sağ çıkmam gerekecek bunun için- keza basımları çok ucuza geliyor ve 1baskı=şu kadar kitap olarak değil, daha az sayıda basım yapıldığı, bittikçe basıma verildiği için daha uygun oluyor diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 oy kullanak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 @dasaaa; Aslında çok uzun prosedürleri yok kitap yayıncılığının. En önemli olan şey bir yayınevinin "Evet, biz bu kitabı basarız" demesi. Onun dışında yapılan şeyler -tutorial- olacak kadar büyük değil. Sözcük düzeltimi, sayfa planı, önsöz, kapak...vs. Kitap basım ücretleri de yayınevlerine göre değişiyor. Bazı yayınevleri referans dışında kitap basmıyor mesela. Yapıkredi şiir kitabı basmıyor önümüzdeki iki yıl boyunca. O derece doldurmuşlar planlarını. Açıkçası biraz çetrefilli bir iş oluyor bir yerden sonra. Bu konuda tecrübe sahibi oldum, sorularınızı cevaplayabilirim. @senko; Eheh abi "kitap satılsın, köşeyi döneyim" gibi bir amaçla çıkarmadım kitabı. Buraya yazmamın amacı da "ALIN LAYN!" değil. 2003'ten beri Paticik bünyesindeyim. Hemen hemen her sevincimi, her üzüntümü burada paylaştım. Keza yazılarımı da öyle. O yüzden Paticik.com / Karalama Defteri bölümüne bunu yazmak istedim. İnsanlar almayabilir, şiire tukaka diyebilir :9 @fede; Kar amaçlı yapmadım abi, biliyorsun uzun zamandır yazıyordum ve Lexius bilir saçma sapan Emo forumlarında "Dünaydın Sefgilim!!!11" başlıklarıyla yazılarım yayınlanmaya ve tuhaf yorumlar almaya başladı. Fazla sıkıldım bu durumdan e zaten kitap çıkarma fikri de uzun zamandır vardı kafamda birkaç yayınevi ile görüştüm en son bir tanesiyle anlaşıp kitabı çıkardım. Bu Emo forumlarına karşı kazandığım ilk zaferdir =P. SiyahKahve olsun diğer edebiyat siteleri olsun yayınlanan yazılarıma büyük kalemlerden aldığım yorumlar beni daha fazla cesaretlendirdi kitap konusunda. İnsanlar emeği kolaylıkla çalıp başka bir kılıfta gösterime sunabiliyorlar. Daha kitap çıkarmadan bu durum fazlasıyla üzdü beni. Fazla uzadı =) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 biri böyle forumlarda falan "kitabım çıkıyor heyooo" diye yazdığı zaman çok özeniyorum yaa... negzel. umarım kitabına kıymet verecek okuyuculara ulaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 a negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Benim şiir topiclerim kitli. Bu sansürle çıkmaz o kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 fede said: sen ne kadar kazanıyosun bu işten, ya da ne kadar kazanmayı bekliyosun, ya da kazanmayı bekliyo musun? Yeni yazarlar genelde %5 alır kitap başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Tebrikler İrfan bey. Bu arada Paticik'ten hiç esinlenipte kitabınızda yer vermeyi düşündüğünüz oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 %5 ne lan küfür gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ayakbastı parası alıyorlarmış gibi düşüneceksin ya da fabrikaya işçi sokan simsara ilk maaşın kadar para yedirmen gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Vay anasını, konuyu yeni farkettim. Zaten tarzını beğeniyordum Athlet'in, hemen sipariş vereyim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Tebrik ederim, herhalde insanın yazdıklarını yayımlayabilmesi baya güzel bir duygudur. Yıllarca yazıp çizdiklerimin yeterince paylaşılmamış olması ve zaman içerisinde kaybolup gitmeleri üzmüştür beni hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Satışta efenim, hayırlı uğurlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Zarara girmicek kadar kazanırsın minimum umarım maximum ise bill gatesten hallice tek kitapta kazanman elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 tebrikz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tooyun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sipariş ettim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tooyun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 İnce (çok ince ya bir çırpıda bitti) ve farklı kitap, ne şiir ne hikaye kitabı gibi. Ama abi içimi kararttın, polyanna kitabı okuyucam bu kitaptan sonra. Şaka bir yana, beğendim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 fede said: sen ne kadar kazanıyosun bu işten, ya da ne kadar kazanmayı bekliyosun, ya da kazanmayı bekliyo musun? kitapmı yazmayı düşünüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Başarılar kardeşim. Bende kitap yazmayı çok isterdim. Hatta 50 sayfa filan yazımda var fakat düzenleyip daha fazla sayfalar ekleyip büyükçe bir kitap haline getirsem bile basacak yayın evi bulabileceğimi pek sanmıyorum. Emekli işi olmasın sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar