Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 temmuzda meşgulüm. imgansız. biz hiç buluşamıcaz nil. çok büyük bir kayıp senin için. bence ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bak adam benim postları yine ignore edip gülücüğe odaklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yok ya ilgileniyorum senle. ajandama bakıcam para durumuna bakıcam ayarlarsam bişiler gelicem. perş cuma cts pazar uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ben avusturyadayım geleyimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Gel ak sen de gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 gel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Bu arada malciyır bu hafta beni 2 kere daha sattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 almanyaya geldim ben gelin beni alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 olum bırak buluşma lan kapıyı zorlamanın alemi yok bi yastık çek kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 lan! tam geliyodum gelme dedin ondan sonra da uykusuz kaldım uyudum ben napıyım uçağım var bugun erken kalkmam gerekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ağustosta krauzberg'e beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Ben geliyorum 1-2 gün alamanyalarda olacam beni de alın sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ahaha topic nasil fail üstüne fail yasamis. gelin nrw ye bulusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 27 ağustos günü 20.21'de kölndeyim ama 49 dakika kalıcam. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 11 Ağustos'a kadar Stuttgart'tayım halen. Sonra Stuttgart'ın Schlossgarten'ı, bir daha gelirsem domaltın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 "roket adam" said: 11 Ağustos'a kadar Stuttgart'tayım halen. Sonra Stuttgart'ın Schlossgarten'ı, bir daha gelirsem domaltın beni. nasi oldu is hakkaten. almanya bürokrasi hedelerinde cok feci, kan aglatiyolar adama*. bi de köpek muamelesi cekiyolar essolessekler. *almanciligim tuttu, cümle kuramiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Hallettik te, bir de bana sor nasıl hallettik. Bosch'tan adamlar araya girdi, stajı zorunlu gösterttik, bilmemnaaptık, 82 sayfa belgeyle gittim, aldım fiktionsbeşaynigung'u, çıktım. Bürokrasi falan değil ibnelik bu yani, maksat zorluk olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ahah iyi bari boschtakiler adam cikmis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Herifler çok çok yardım etti ya, bir sürü adam soktular araya bi dünya belge hazırladılar falan. En son proje yöneticisi istersen yanına bizden birini verelim falan dedi hatta vize görüşmesi için. 82 sayfa belge vardı, 4 sayfa falan kontrol etti hatun verdi sonra. Üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 taaa 8 sene önce falan, ortaokuldaydim almanyaya gelcez. aile birlesim vizesi ile mi ne. hayvan kari belgeleri unutmus, iplememis. 6 ay onun yüzünden beklemek zorunda kalmistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Yalnız gariptir, randevu aldığım menapoz karı ne kadar şirretse, vizeyi veren hatun o derece tatlıydı. Niye burada kalacaksınız dedi o kadar lan, başka hiç bir şey sormadı. Madem bu kadar kolay niye stres yaptırıyorsunuz eykey diyecektim. Sen alman vatandaşı diil misin kızım? ne birleşimi kine bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 öle zaten yani, iyisi de var kötüsü de var, kötüsüne denk geldin mi siciyosun bildigin. ve bütün kompleksli elemanlar bu bransta calistigi icin genelde almanyada, böle ego datmin ediyolar. polislerde oldugu gibi sdf. ''bauer'' tam. ''dorfscheriff'' gibi bazisi dfdf ya ben kücükken olabilirdim ama annemin bok yemesi. babamin da katkisi var tabi. simdi 18 i gectikten sonra olamiyosun öle kolay. 8 sene almanyada yasayip gelir sahibi olunca ya da ögrenci olunca, kisacasi vasifli bi insansan 1 sene icinde alirsin yine alman vatandasligini. benim de yeni doldu sayilir o süre, basvurcam en kisa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Hiç milliyetçilik yapmayın valla ahah niederlassungerlaubnis ile bi yere kadar yani. Türk pasaportu bir boka yaramıyor açık söyleyeyim. Türk konsolosluğunda bile adam yerine koymuyorlar yani ötesi yoktur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar