Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

almanyayı içten fethetme buluşması

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

11 Ağustos'a kadar Stuttgart'tayım halen. Sonra Stuttgart'ın Schlossgarten'ı, bir daha gelirsem domaltın beni.

nasi oldu is hakkaten. almanya bürokrasi hedelerinde cok feci, kan aglatiyolar adama*. bi de köpek muamelesi cekiyolar essolessekler.

*almanciligim tuttu, cümle kuramiyom
Mesaj tarihi:
Hallettik te, bir de bana sor nasıl hallettik. Bosch'tan adamlar araya girdi, stajı zorunlu gösterttik, bilmemnaaptık, 82 sayfa belgeyle gittim, aldım fiktionsbeşaynigung'u, çıktım. Bürokrasi falan değil ibnelik bu yani, maksat zorluk olsun.
Mesaj tarihi:
Herifler çok çok yardım etti ya, bir sürü adam soktular araya bi dünya belge hazırladılar falan. En son proje yöneticisi istersen yanına bizden birini verelim falan dedi hatta vize görüşmesi için. 82 sayfa belge vardı, 4 sayfa falan kontrol etti hatun verdi sonra. Üzücü.
Mesaj tarihi:
taaa 8 sene önce falan, ortaokuldaydim almanyaya gelcez. aile birlesim vizesi ile mi ne.
hayvan kari belgeleri unutmus, iplememis. 6 ay onun yüzünden beklemek zorunda kalmistik.
Mesaj tarihi:
Yalnız gariptir, randevu aldığım menapoz karı ne kadar şirretse, vizeyi veren hatun o derece tatlıydı. Niye burada kalacaksınız dedi o kadar lan, başka hiç bir şey sormadı. Madem bu kadar kolay niye stres yaptırıyorsunuz eykey diyecektim.

Sen alman vatandaşı diil misin kızım? ne birleşimi kine bu?
Mesaj tarihi:
öle zaten yani, iyisi de var kötüsü de var, kötüsüne denk geldin mi siciyosun bildigin.
ve bütün kompleksli elemanlar bu bransta calistigi icin genelde almanyada, böle ego datmin ediyolar. polislerde oldugu gibi sdf.
''bauer'' tam. ''dorfscheriff'' gibi bazisi dfdf

ya ben kücükken olabilirdim ama annemin bok yemesi. babamin da katkisi var tabi.
simdi 18 i gectikten sonra olamiyosun öle kolay.
8 sene almanyada yasayip gelir sahibi olunca ya da ögrenci olunca, kisacasi vasifli bi insansan 1 sene icinde alirsin yine alman vatandasligini. benim de yeni doldu sayilir o süre, basvurcam en kisa zamanda.
Mesaj tarihi:
Hiç milliyetçilik yapmayın valla ahah niederlassungerlaubnis ile bi yere kadar yani. Türk pasaportu bir boka yaramıyor açık söyleyeyim. Türk konsolosluğunda bile adam yerine koymuyorlar yani ötesi yoktur sanırım.
  • Yeni Oluştur...