mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 başlıgı kötü o yüzden sieg fail olmuş o bizimkinin başlıgı süper sieg hail olcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 aslinda Bodensee'ye gidesim var cok pis, yakin sayilir hem. yazlari süper oluyo orasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 mulgear6 said: da işte ordakinde roket ve ben yokuz o yüzden öyle olmuştur Ben de oturdum 9 sayfa okudum ben var mıyım diye. O zamanlar almancı değildik biz, yeni yeni ismayil yk oluyoruz yani. Bu arada lunaparka yokum abi ben, ölüyorum korkudan en boktan oyuncaklarda bile. Bunlara binsem kalp krizi geçiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 selam toprahlarım. ünilerin ortak tatili var 22-25 nisan arası. ablama gidicektim ingiltereye yalan oldu o iş çünkü ablam portekize gidicek ordan da macaristan. madem öyle gidip bi topic açayım yine fail olsun diye hırslanıp buluşma bölümüne geldim bir de ne göreyim... buluşah bende para çok atlar gelirim leipzigden berline gelirseniz tabi çok şükela olur gideceimiz yerin önemi yok en boktan şehir içi yer de olur yeter ki baklava ve kfc olsun ok kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Okuyo olsam sorun yok ta staj yapıyorum ben, o yüzden haftasonu görüşebiliriz anca ve bi günlük de berline gid gel yapamam. Onçün BdW rulez diyorum, Stuttgrt'ta ısrarcıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 selam up bulusalım 16sı gibi ben türkiyeye gidicem tekrar ondan sonraki hafta çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_Gv6bDAyWi8&feature=player_embedded huaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 herr pezevenk ban'ı tadacaktır fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Almancı baslıgı burası nasılsa sunu goren bılen kullanan var mı ? http://www.turkcell.de/konusma_mesajlasma Turkcell numaran ile mi Almanyada takiliyorsun bunla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bilmiyorum, alman vodafone'undan memnunum ben. interneti falan da iyi, süper. buluşmayı unutmayalım, ara ara hatırlatalım. düzenleme: numara değişiyormuş: http://www.turkcell.de/aktivasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 said: . Bu tekliften yararlanabilmeniz için, Turkcell Europe GmbH ile 24 aylık asgari sözleşme süresiyle Standart Tarife'de bir cep telefonu aboneliği sözleşmesi yapmanız yeterli. sözlesme yapmadan vermiolar yani, tirtmis. bari o2'daki gibi telefon da verseler yanina =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 faturasız alın 9 sente türkiyedeki her hedeyi arıyosunuz http://www.turkcell.de/konusma_mesajlasma_faturasiz_standart ki bariz geçerim acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 vodafone turkıye opsıyonu kullanıyorum bende ama kapattırıcam cunku o2 global friends ve airbag diye birsey cikardi faturan istesende 50 euroyu gecmiyor. Ilk ciktiginda 40 euroydu hatta simdi 50 olmus. Tum dunyadan da 4 tane numara belirliyorsun onlarla da sinirsiz konusma, airbagi gecemiyorsun istesende. Bu numaralari da internetten degistirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 vodafone türkiye nasıl kullanıyorsun abi? benim yanımda da vodafone tr hep var acil durumlar için falan da, e alman arkadaşların nasıl ulaşıyor sana? ek alman hattın falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 vodafone almanyada 2 sene once kampanya vardi , VODAFONE Turkei Option diye. 25 euroya vodafone flat, sabit hatlar flat, almanya icinde 60 dk her yone ve tum turkiye vodafonelarina 500 dkam var. Ama bu kampanya artik olmayabilir. Subat ayinda kapattiricam hatti gerci o2 airbag a gecicem. Alman vodafoneu turkiye tarifesi var icinde. Tr ye gidincede ayni tarifeyi kullanabiliyorsun sadece acma kapamada 75 cent giydiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 haa o hala var, gördümdü geçen türkiye özel tarifesini. de 25 euro vermem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 O2 airbage gecicem bende sozlesme bitince http://www.vodafone.de/privat/tarife/superflat-tuerkei-vorteil.html Evet varmis hala, zamanina gore karli bir tarifeydi simdi airbag falan cikinca pek yetemiyor. Tarifeli hat alicaksan zaten en azi 20 eurodan basliyor, cok konusmuyorsan verme tabi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Gençler cuma-cumartesi-pazar-pazartesi ostern var, tehlikenin farkında mısınız. Baden Wüttenberg ve Bayern'de işyerleri falan tatil olduğu gibi yüksek sesli müzik yayını da yasakmış. Bu hafta sonunu ideal bir nerd buluşması haline getirdi der, kenara çekilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mayıs olmuş, hade buluşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 mayis mi demisim, tamam temmuz uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 evet bayan ve baylar son teklifim 25inde almanyaya gelcem 28inde konser var 30unda auslanderbehördede işim var o günler dışında 5 hazirana kadar filan buluşabiliriz hadi artık halledelim nil git bi yer düşün almansın sen bilirsin hadi ! vurucam yoksa agzınıza (nil hariç döver o beni :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 dönercide filan denk gelmiyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 barnacle, ayri sehirlerdeyiz. Berk, yea haziran olabilir. ben cok pis stresteyim bu aralar. haziran basi olabilir ama 4'ü c.tesi'ye denk geliyo. münih ya da stuttgarttan baska bi yer yok zaten yakin olarak. bulusup alamanci diskosuna gidelim bence dfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ekimde buluşalım bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuştuk ya olm. Herkes duysun yane. 2 si ile 5 i seçeneğimiz var. İkisinden birinde kesin buluşuyoruz. En kötü ihtimal malciyır ile roket adam orada olacak. Vanille satıyor sürekli. Başka kim vardı ses edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar