Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Laptopla wow oynamak için olabilecek en minimum ayarlar lazım. Makine eski laptopumdan çok daha hzılı ama orda 40 mandeki FPSden daha dusuk FPS alıyorum delircem. Evet oyun grafikleri falan arttı ama genede daha iyi performans alabilyor olmam lazım. Driverlarım laptopvideo2go daki son sürümler. Wowdaki goruntu ayarları herşey minimumda ve res 800x600 Nvidiada hangi ayarları yaparsam FPS olarak max kazanç sağlarım? Altta girilebilecek nvidia değerleri. Desktop çözünürlüğüm 1440x900 bunu oynayacakken düşüemem falan işe yararmı veya oyunu fullscreen windowed mu fullscreenmi oynıyımm ne yapayım bi yardım plz. Ekran kartım nvidia quadro nvs 135m. Adı heybetli ama işlem gücü olarak oyunlardan ziyade işle alakalı bir kart yani kartın suyunu çıkarıp max fps alabilemme lazım quality falan lazmı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 en guncel driver en iyi fps'yi vermez, nvidia icin bilmiyorum da mesela ati icin 10.2 yeni cikan kartlar disindan en performansli driver.. nvidia icin google'dan bir bak driver review'i yapan siteler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Arıyorum ama bulamıyorum hiçbiryerde bu kartın max performance driverını. Yani bunu alan adamlar genelde oyunla alakalıolmayan insanlar o yüzden çok fazla gaming yorumu yok nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Bi site vardı bu sistemle bu oyunu oynayabilin veya oynayaman diyen netdi adresi hatırlayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 http://www.mmo-champion.com/threads/723296-Sticky-Index-Check-Here-First Şuraları kontrol et abi genel olarak faydalı bilgiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ayrıca sorduğun site bu heralde http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 http://www.notebookcheck.com Edit: Kocaman desktop yazıyomuş ya, neyse bu da dursun, hangi laptop ekran kartı hangi oyunu kaç fps ile oynatır falan var. Edit2: Aslında laptop konusuymuş sanki bu konu, anlamadım hala sdfs Neyse kafa durmuş benim gaçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 System req labsdan aldıgım sonuc bu ama gel görki gercek hayatta fail :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Abi o minimum recommended da fail olmuşun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Yok ya minimumla recommended barlarının arasındayım. Recommended da aslında sadece ekran kartında düşük kalıyorum geri kalan hepsinde pass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Cataclysm ile baya arttı, normal o değerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Abi ekran kartına baktımda baya kötü duruyor özellikleri büyük bir ihtimal o yani video ayar kısmındaki multisampling texturefiltering shadows falan kapat bunları 1x e çek vs minimum tut öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Wowdaki video ayarlarındami nvidia desktopdaki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Wowdan yapcaksın nvidiadanda program/oyuna ver grafik yetkilerini o karışmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Hatta ss aldığın nvidia panelindeki logonun altındaki ilk radio button bahs ettiğim varsa başka yerde böyle seçenek onuda aynen applicationa ata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Benim laptopta hardware T and L yok, minimum'da bile FAIL yazıyor eşşek kadar ama water effects ve gölgeler kapalıyken 30fps üstü 25m'de tüm content'i bitirdim üstüne raid dışı da 60 fps alıyorum Orgrimmar hariç her yerde. Gerçi benim ekran kartı hariç her şeyi 3le çarpıyor oradaki recommendedları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Ya kesin oynarken bişileri bozdum yoksa oynayabilmesi lazım laptopun minimum req.larda. Şimdi o dirver bu driver derkene 8 fpsyi aldım elime kara kara düşünüyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Senin bir arada çözünürlük problemin yokmuydu ? karıştırıyor olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bEN HER TURLU PROBLEM MEVCUT :P bAYA ESKİ Bİ DRİVER KURDUM ŞİMDİ 5MANLERİ RAHAT 10 MANLERİDE BAYAAA KASARAK YAPABİLİYORUM AMA ARADA 2-3 FPSYİ GÖRDÜĞÜM OLUYOR GENELDE 6-7 PFS :p hay caps gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bide ben ekliim du bakim wow u bulamadım age of conan la test ettim gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 laptop la oyun oynanmaz bunu bilir bunu söylerim :D typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Absolut said: hay caps gibi adam capse küfür etmiş ama editlemek falan hak getire ehü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar