Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrton Senna: Beyond the Speed of Sound


mokoko

Öne çıkan mesajlar

http://www.imagedisk.net/images/ynhr2yapuzzcwbsfa41.jpg

malum yerlere gelmiş ama filmin çok fazla yeri portekizce ve daha ingilizce altyazı bile çıkmamış. baya zamandır merakla bekliodum. umarım bir an once çıkar altyazısı. top gear'da ki anma bolumu bile muhteşemdi, onun film hali cok cok daha iyidir kesinlikle. alain prost, nelson piquet falanda varmış filmde.

http://www.imdb.com/title/tt1424432/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

belgesel 2 saat 40 dk. yaklasik 3 saattir bogazimda bi yumru, gozlerim kan canagi, aglamaktan sis. En son yine top gear, tribute to senna da benzer hisleri yasamistim. Bana her seferinde keske biraz daha erken dogsaydim da, dunya gozuyle gorseydim dedirten insan senna. huzur icinde yatsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrannus said:

alain prosta girmesi çok manlymiş
respect


Süperdi lan o olay eheh, belgeselde anlatmışlardır heralde detayını, izleyemedim ben daha. Hatırladığım kadarıyla bunlar ilk viraj konusunda anlaşıyorlar, start tekrar edilince anlaşma bozuluyor :p O sezon onların takımının kazanmadığı tek yarış o olmalı hatta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Arka tekerler tutunamıyor, spin atmamak için kontra verince de virajın dışına doğru yönleniyor.
Ama baştan neden arabayı limitlerinin dışında zorluyor onu sormak lazım, ya araba stabil değil, ya da Senna hata yapıyor.
Tabi kopan tekerleğin kafasına çarpması -hatta sanırım tekerleğin ucundaki rot kaskını delip kafatasını kırmış- şansızlık mı dersiniz, kader mi bilmem ama çok vahim tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...