mokoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 http://www.imagedisk.net/images/ynhr2yapuzzcwbsfa41.jpg malum yerlere gelmiş ama filmin çok fazla yeri portekizce ve daha ingilizce altyazı bile çıkmamış. baya zamandır merakla bekliodum. umarım bir an once çıkar altyazısı. top gear'da ki anma bolumu bile muhteşemdi, onun film hali cok cok daha iyidir kesinlikle. alain prost, nelson piquet falanda varmış filmde. http://www.imdb.com/title/tt1424432/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 awwwww <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bu gecelik seyir planimdaydi, cat pat italyanca ita sub idare edicez bakalim eng sub cikana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 http://divxplanet.com/sub/s/199411/Senna.html ing altyazı ama sadece ingilizce konuşma dışındaki bolumler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Of çok iyi oldu bu, formula'nın zirve yaptığı zamanları millet görür de anlar umarım, şimdinin ne kadar boş olduğunu, formulanın her sene niye popülerliğini kaybettiğini. Rainman'e saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Deathbladesüper demiş. adam gifted abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 belgesel 2 saat 40 dk. yaklasik 3 saattir bogazimda bi yumru, gozlerim kan canagi, aglamaktan sis. En son yine top gear, tribute to senna da benzer hisleri yasamistim. Bana her seferinde keske biraz daha erken dogsaydim da, dunya gozuyle gorseydim dedirten insan senna. huzur icinde yatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 komple şekilde alt yazı yok mu yaw buna ingilizce falan?alt yazısız anlayamam tam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 KHaRoN said: Bana her seferinde keske biraz daha erken dogsaydim da, dunya gozuyle gorseydim dedirten insan senna. huzur icinde yatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 İzledim şimdi belgesli, harbi muhteşem. Belgeselim kalitesi biraz daha iyi olabilirdi ama. Aryton Senna'yı pek bilmezdim, çok iyi olduğunu biliyordum sadece ama belgeseli izleyince taptım adama. Baştan sona süper adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 alain prosta girmesi çok manlymiş respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ben çocuktum öldüğünde. yalnız o zamanlar ki f1 ile allahı bir şimdiki f1'in.. f1 tamamen öldü zaten schumi'nin gidişi ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 İçim parçalandı resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 filmin sountrackı love supreme olsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 balestre denen adama nasıl kıl oldum ya. adam bildigin tip/mimik/konusma/ve yaptıklarıyla real life villain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 f1 in çok boş bişi oldugunu öğrendim. keşke rallici filan olsaydi senna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Tyrannus said: alain prosta girmesi çok manlymiş respect Süperdi lan o olay eheh, belgeselde anlatmışlardır heralde detayını, izleyemedim ben daha. Hatırladığım kadarıyla bunlar ilk viraj konusunda anlaşıyorlar, start tekrar edilince anlaşma bozuluyor :p O sezon onların takımının kazanmadığı tek yarış o olmalı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Brezilya yarışını kazanınca çığlıkları duydugumda tüylerim diken diken oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 şu filmi neden türkiye'ye getirmiyorlar anlamıyorum ? ben mi yanlış biliyorum yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Videoları varda http://www.youtube.com/watch?v=_jqCgYsaT_A&feature=related Bu viraji neden alamıyor ? Araçta mı sorun olmuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 said: Senna had stated all year prior to his death that he didn't like how the car was handling. He asked for adjustments to be made to his Williams, but they did a terrible job because they didn't want to spend money and didn't have enough time to properly do it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Arka tekerler tutunamıyor, spin atmamak için kontra verince de virajın dışına doğru yönleniyor. Ama baştan neden arabayı limitlerinin dışında zorluyor onu sormak lazım, ya araba stabil değil, ya da Senna hata yapıyor. Tabi kopan tekerleğin kafasına çarpması -hatta sanırım tekerleğin ucundaki rot kaskını delip kafatasını kırmış- şansızlık mı dersiniz, kader mi bilmem ama çok vahim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 alakasi yok bunlarin ,bu belgesel dahil tum kaynaklar direksiyonda mekanik bi arizadan bahsediyor. gayet basit bi apex de , heleki bi f1 arabasinda understeer duzeltmek icin kontra vermekden bahsetmek falan sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar