Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özgür Kirazcı Sony'den ayrılıyor

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

said:
Sony Türkiye son dönemde Türkiye oyun sektörüne en çok yatırım yapan firmaların başında geliyor. Yaptıkları reklam çalışmaları ve Türkçe oyunlar ile dikkatleri ülkemiz piyasasına çeken Sony'deki en etkili isimlerden birisi de şüphesiz Özgür Kirazcı.

Bugün The Game'in açılışında da yer alan Özgür Kirazcı, kendi Twitter hesabından oyun severlerin uzun süredir beklediği müjdeyi verdi. Özgür Kirazcı yaptığı açıklama ile Uncharted 3'ün tamamen Türkçe olacağını müjdeledi. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Playstation Türkiye'nin resmi Facebook sayfasında da oyunun Türkçe olacağı belirtilmiş ve bu haberi de sizlerle paylaşmıştık.

Bu sevinçli haberin ardından Özgür Kirazcı'dan beklenmeyen bir açıklama daha geldi. Özgür Kirazcı gene Twitter hesabından yaptığı açıklama ile yarın Sony'den ayrılacağını ve son iş günü olduğunu dile getirdi. Özgür Kirazcı'nın açıklamaları şu şekilde;

"Simdi sirada bu haftanin haberleri var; #1: yarin Sony deki son is gunum, 1 nisan itibariyle gorevimden ayriliyorum. Hepinize bugune kadar gostermis oldugunuz ilgi ve destekten dolayi tesekkur ederim. Kusurumuz olduysa affedin.Sizlere gitmeden son bir hediye vermek istiyorum: Uncharted 3 tamamem Turkce olacak. Simdiden keyifli oyunlar..."

Sony Türkiye'nin oyuncular için son dönemde gösterdiği olumlu gelişmelerin baş kahramanı olan Kirazcı'nın Google'a transfer olduğu öğrenildi. Ayrıca kendisinin oyuncular tarafından sevildiği kadar sektör içinde istenmeyen adam olduğu iddia ediliyor. Özellikle son dönemde Sony oyunlarının dağıtım hakkını Aral'dan alarak daha uygun fiyata Türkçe oyunlar satması kendisini bazı kesimlere antipatik gösterdiği düşünülüyor. Yine bazı Sony yetkilileri, Kirazcı isminin markanın önüne geçmesinden çekindiği sızan haberler arasında.
Sosyal ağlarda paylaş

yazik oldu, sony turkiye sayesinde iyi bi cikis yapti, sifir reklamli ps2 gunlerinden ps3 un bi sekil populer kulturde yer buldugu bu gunlere geldik

istenmeyen adam oldugu dogrudur, calisan didinen bisiler ureten adami sevmez bizim millet, sonyde bile sevilmemeside ondandir zaten

aral ile olan mucadelede biter burda, cidden allah belani versin aral, tiksiniyorum senden
Sosyal ağlarda paylaş

oha yalnız, killzone 3 lansman partisinde özgür kirazcı, burak özboy falan konuşurken gecenin sonuna doğru, ben burak özboy'u bayağı öven bir laf söylemiştim çok ilgilendi, daha önce hiç karşılaşmamıştık bu makamdan biriyle bu kadar ilgili ve cana yakın falan tarzı,

ardından burak özboy, patron olduğumda ilk destekçilerimde belli oldu böylelikle falan demişti özgür kirazcı'ya, gülmüşlerdi falan asdfsda neden olmasın demişti,

Yani bilmiyorum acaba o zamandan beri belli miydi ama Burak Özboy, Özgür Kirazcı'nın yerine gelirse hiçbirşey değişmez Playstation Türkiye'de öyle diyeyim, onun kadar geyik değil ama onun kadar çalışkan ve kaliteli bir insan,

Tabii onun yerine başka biri de gelebilir başkanlığa ama sanmıyorum, Burak Özboy reyiz
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

yazik oldu, sony turkiye sayesinde iyi bi cikis yapti, sifir reklamli ps2 gunlerinden ps3 un bi sekil populer kulturde yer buldugu bu gunlere geldik

istenmeyen adam oldugu dogrudur, calisan didinen bisiler ureten adami sevmez bizim millet, sonyde bile sevilmemeside ondandir zaten

aral ile olan mucadelede biter burda, cidden allah belani versin aral, tiksiniyorum senden
Sosyal ağlarda paylaş

The 5 Stages Of Grief

1- Denial ( Abi 1 nisan şakası ya nasıl inandınız)

2- Anger (Aral allah belanı versin)

3- Bargaining (Özgür bey gitmeyiniz lütfen. daha fazla alıcaz lan orjinal oyun yapma bokunu yiyelim)

4- Depression ( Yok abi bi halt olmaz bizim milletten. Gül gibi adamın başını yediler. Hiç zevki kalmadı bu oyun dünyasının satasım geldi PS3 ü)

5- Acceptance ( Ya nasılsa Uncharted 3 türkçe çıkacakmış bu saatten sonra yerine kim gelse aynı devam eder abi. Adam ortamı hazırladı öyle gidiyor en azından)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...