Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level 15. Yıl Özel Sayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senko said:

adamlar 15yil boyunca oyun oynaip yazdilar mi

ne bos is, simdi dusununce...

bide zamanidna imrenirdim bunlara, tey tey

parası iyiyse (ki cogunun degildir) her türlü gideri olan bir iş hala soylerım bunu boş eglenceli dertsiz tasasız gibi geliyor bana :D oyun oynayıp para kazanmak kitap okuyup para kazanmak hani millet bişi başarsın bende onu yorumliim bundan para kazaniim daha keyif iş var mı :D
Mesaj tarihi:
sanitarium için alırım, uzun yıllar sonra level alacam
o değil de 98'den 2007ye kadar falan 7-8 yıl nasıl para verdim oyun dergisine abv benim, neyseki çoğunu liseli bi elemana sattım da zarardan azda olsa kurtardım sdfs
Mesaj tarihi:
Mithat said:

senko said:

adamlar 15yil boyunca oyun oynaip yazdilar mi

ne bos is, simdi dusununce...

bide zamanidna imrenirdim bunlara, tey tey

parası iyiyse (ki cogunun degildir)

şunu hep merak etmişimdir...
Mesaj tarihi:
Bende alıcam Sanitarium için. Ertesi ayda "çok sattık, bu kadar kişiye sattık, 1. dergi biziz" derlerse siteye girip "ben sanitarium'a para verdim, dergiye değil." diye konu açıcam.
Mesaj tarihi:
sanitarium için düşman kesildiğiniz dergiyi alıyorsanız hiç almayın.
gog'da var sanitarium zaten. ordan alın, drm'siz bir şekilde oynayın.

hatta:
http://www.gog.com/en/gamecard/sanitarium
Mesaj tarihi:
Kadıköy'de iskelede gazete alayım dedim zaman geçer, bakınıyorum ne var ne yok derken tanıdık bir göz bana bakıyor oradan... Gittim baktım valla sanitarium. Hemen kaptım bir tane, konusunu açayım dedim, baktım açılmışı varmış :D
Mesaj tarihi:
Bone said:

sanitarium için düşman kesildiğiniz dergiyi alıyorsanız hiç almayın.
gog'da var sanitarium zaten. ordan alın, drm'siz bir şekilde oynayın.

hatta:
http://www.gog.com/en/gamecard/sanitarium

Ne gerek var ya, adamlar dediğini desin ben ettiğim kar oranına bakarım :)
Mesaj tarihi:
ahah ortaokulda SANITARIUMU BİTİRMELİYİZ diye sabahladığımızda arkadaşların her takıldığı yeri gs tam çözümünden gizlice bakıp söylemem ve ABİİİ OLDU VALLA demeleri aklıma geldi

gameshow güzel dergiydi evet
Mesaj tarihi:
level'a 1 yıllık abone olana (80tl) crysis 2 veriyorlarmış hediye, crysis 2 zaten 65tl alsam mı diye cidden düşünüyorum, arada 2-3 tane de orj oyun verseler kafama göre kardayım zaten. sadece yeni yazar veletleri hiç okumayacağım için kağıda ve doğaya yazık olmuş olacak.
  • Yeni Oluştur...