razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 öle boş boş bakıyordum, sanitarium görünce ufak bi hareketlenme oldu. sonra, machinarium'u da bitirmemiştim zaten dedim. http://i56.tinypic.com/j5v66b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bi de muhabbet gitmeden bitireyim; gameshow ne dergiydi lan, o siyah kapaklı sayısı..bla..bla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 telefonumun şarjı 3 saatte bitmeye başladı bi de şişmiş ortasından patlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 windows 7'de falan calisir mi ki sanitarium? sorunsuz calisiyorsa sirf onun icin alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 hemen alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ben de alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 2 oyunda cok ii..filmde idare eder.. nefret ederim leveldan ama ben bile dusundum yani.. ayrıca Gameshow efsaneydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 son zamanlarda kapakları iyiydi de, bu kapağı beğenmedim. o değil de 15 yıl oldu mu, vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 DoruK said: telefonumun şarjı 3 saatte bitmeye başladı bi de şişmiş ortasından patlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 DoruK said: telefonumun şarjı 3 saatte bitmeye başladı bi de şişmiş ortasından patlar mı? Yok patlamiyor, ben kullandım 1 yıl o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 elifin bikinili resmini bekliyen liseliler buyuk husrana ugradi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 adamlar 15yil boyunca oyun oynaip yazdilar mi ne bos is, simdi dusununce... bide zamanidna imrenirdim bunlara, tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 senko said: adamlar 15yil boyunca oyun oynaip yazdilar mi ne bos is, simdi dusununce... bide zamanidna imrenirdim bunlara, tey tey parası iyiyse (ki cogunun degildir) her türlü gideri olan bir iş hala soylerım bunu boş eglenceli dertsiz tasasız gibi geliyor bana :D oyun oynayıp para kazanmak kitap okuyup para kazanmak hani millet bişi başarsın bende onu yorumliim bundan para kazaniim daha keyif iş var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 sanitarium için alırım, uzun yıllar sonra level alacam o değil de 98'den 2007ye kadar falan 7-8 yıl nasıl para verdim oyun dergisine abv benim, neyseki çoğunu liseli bi elemana sattım da zarardan azda olsa kurtardım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mithat said: senko said: adamlar 15yil boyunca oyun oynaip yazdilar mi ne bos is, simdi dusununce... bide zamanidna imrenirdim bunlara, tey tey parası iyiyse (ki cogunun degildir) şunu hep merak etmişimdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Bende alıcam Sanitarium için. Ertesi ayda "çok sattık, bu kadar kişiye sattık, 1. dergi biziz" derlerse siteye girip "ben sanitarium'a para verdim, dergiye değil." diye konu açıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 sanitarium için düşman kesildiğiniz dergiyi alıyorsanız hiç almayın. gog'da var sanitarium zaten. ordan alın, drm'siz bir şekilde oynayın. hatta: http://www.gog.com/en/gamecard/sanitarium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 64bit win7'de çalışıyor mu sanitarium? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 sanitarium için ruhumu satarım ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Kadıköy'de iskelede gazete alayım dedim zaman geçer, bakınıyorum ne var ne yok derken tanıdık bir göz bana bakıyor oradan... Gittim baktım valla sanitarium. Hemen kaptım bir tane, konusunu açayım dedim, baktım açılmışı varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 2 farklı Sanitarium indirmeme rağmen Win7-64x'de grafik sorunu yaşıyorum bunu denesem çalışırmı acaba, deneyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Bone said: sanitarium için düşman kesildiğiniz dergiyi alıyorsanız hiç almayın. gog'da var sanitarium zaten. ordan alın, drm'siz bir şekilde oynayın. hatta: http://www.gog.com/en/gamecard/sanitarium Ne gerek var ya, adamlar dediğini desin ben ettiğim kar oranına bakarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ahah ortaokulda SANITARIUMU BİTİRMELİYİZ diye sabahladığımızda arkadaşların her takıldığı yeri gs tam çözümünden gizlice bakıp söylemem ve ABİİİ OLDU VALLA demeleri aklıma geldi gameshow güzel dergiydi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 level'a 1 yıllık abone olana (80tl) crysis 2 veriyorlarmış hediye, crysis 2 zaten 65tl alsam mı diye cidden düşünüyorum, arada 2-3 tane de orj oyun verseler kafama göre kardayım zaten. sadece yeni yazar veletleri hiç okumayacağım için kağıda ve doğaya yazık olmuş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 hemen yolluyorlar mi oyunu? bir de elektronik ortamda okuma sansi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar