paspatur Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Acaba sınava türbanla girmeye çalışan bir erkek olsa, ne yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Daesu said: bence gelsin bu abi össye girebilsin ülkede kendisi her ne kadar çagdışı bir aborjin köylüsü olsada. misal yedigi hayvana teşekkür ediyor flan dogaya baya cahil çagdışı sıg zihinli köylü baya böle ama girsin össye buda, ayşede girsin türbanla http://www.dunyadinleri.com/aborjin2b.jpg abi herkez girsin eyvallahda mevzuy o değil burda. tüğrbanlı'ya izin cıkınca lakota'Lı kafasında kartal tüyüyle, üstünde bizon derisi etekle giremiycek sınava keza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Gayet normal birşey çıkartılması çocugun. Kızın girmesinin yasa dışı olması da saçma sapan. Çünkü protesto edilecek platform ÖSS değildir yani insanların kaderi var orada, kimsenin zerre bir tarafında olmaz senin siyasi ideallerin. Ve ne var, bana çok gerzekçe gelmesine ragmen anlayamıyorum ben başörtüsünü protesto etmeyi. Çocuk ne kadar soyundu buna bakarım ben, teşhire girdiyse toplum asayışını bozmaktan dava falan edilir o kadar. Büyümez mesele yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 BonePART said: yasak olmamasi sacma zaten ben nasil kafamda darth vader maskesiyle giremiyosam oda girmicek arkadas darth vader maskesini çarşaftan daha beter bişi ama çarşaf giyip peçe taktığında gözler gözüküyo maskede hiçbişi. ne bilecek adamlar sen olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Kadın çorabı oluyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yok olmaz güvenlik zaafiyeti oluşturacak dini objeler yokmuş. oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ciddi yazasın geldi çocuğa bişey demiyorum. zaten liseli ne yapsa yeridir türban kafa kapatıyor, dini vecibe, yüzü gözükmüyo bilmemne olayı mı o. yapmayın artık şunları. ülke nereye gidiyosa ona göre şekilleniyo işte toplum. ona laf edicenize gelip o türbanı takan laf ediyosunuz. yazdıklarımı bir benzetmeyle noktalamak istiyorum. gözünüze aynadan ışık yansıyor diye aynayı kırmaya çalışıyosunuz, gidin ışığı kapatın. zıhıhıhıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ABI NE TURBANI NE DINI VECIBESI LAN UYDU SAKLANIR TURBANIN ICINE tobe tobe kulaklik olur diye saclarini toplatiyolar insanlarin turbanin icine hersey saklanir abi sacma misiniz sicmisim dinine vecibesine isteyen istiyosa sirtinda isanin haciyla girsin ilgilendirmez beni ellerinden civili felan ama kulaginda kulaklik oladigini ne bilicem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 http://vardenfell.files.wordpress.com/2007/07/altair.jpg?w=400&h=378 sole giricem bende bak yuzum acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 cidden abi bu güvenlik olayını nasıl sağlayacaklar baksana arkasına http://www.zeynepsever.com/images/turban3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 BonePART said: sicmisim dinine vecibesine yavaş genç yavaş neyse ben şikayet ediyim de seni gerekeni yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 fede said: gözünüze aynadan ışık yansıyor diye aynayı kırmaya çalışıyosunuz, gidin ışığı kapatın. zıhıhıhıı aynayı kırmak da sorunu çözüyor ama zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Kaede said: BonePART said: sicmisim dinine vecibesine yavaş genç yavaş neyse ben şikayet ediyim de seni gerekeni yapsınlar kaede.. el kaide!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Loxias said: cidden abi bu güvenlik olayını nasıl sağlayacaklar baksana arkasına http://www.zeynepsever.com/images/turban3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Şu tip bağlayanları itici buluyorum alışmışım normal baş örtüsüne sultan kavuğu gibi diktiklerini görünce tiksinç geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Regalya said: Şu tip bağlayanları itici buluyorum alışmışım normal baş örtüsüne sultan kavuğu gibi diktiklerini görünce tiksinç geliyor. Ayrıca alien benzetmesi süper olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Napolyonn said: türban karşıtlığı malesef milliyetçiliğin bi sorunu kafa yapınızı değiştirin genşler. milliyetçilikle pek alakası yok karıştırmışın sen. çocuğu da tahminen sınav düzenini ihlal ettiği gerekçesiyle çıkarmışlardır. gerçekten ne oldu bilmiyorum ama eğer ki çocuk orda türbanı eleştirmek için gerçekten etrafın sessizliğini ve düzenini bozduysa sınava türbanla girenden daha büyük hıyarlık etmiş. ha ben türban takan biri olsaydı geleceğimin riske girmemesi için o gün türbanımı çıkarır giderdim. kafa derine sanki türban yapışmış gibi salak hareketlere gerek yok. sınava türbanla girilip girilememesi mevzusuna değinmedim fark ettiyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 karıştırmadım gayet bilinen bişey bu. türban karşıtlığı, kürt karşıtlığı, özelleştirme karşıtlığı bu gibi fikirler genel olarak benzer noktalardan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 özelleştirme karşıtlığını ayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 başı kapamanın bi şekli var zaten..hiç hazetmem zaten. Edit: Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Napolyonn said: karıştırmadım gayet bilinen bişey bu. türban karşıtlığı, kürt karşıtlığı, özelleştirme karşıtlığı bu gibi fikirler genel olarak benzer noktalardan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 zaman kadar gereksiz bi gazete yok yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 milliyetçiliği bırakın ki napolyonun pensilvanyalı iş ortakları gelsin cargill falan kursun burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 laik,ataist,dinsiz pespaye soysuz köpekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Başörtüsü takıldığında bunların hepsin kurtarıyormusunda soysuz felan yazmışsın? Ayrıca nenelerimizden annelerimizden gördüğümüz adam gibi başörtüsü varken bu boru gibi bağlama durumu nedir Allah aşkına alien'in müslümanımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar