Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'Kadınlar ilgi çekmek için intihara kalkışıyor'

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Zonguldak Emniyet Müdür Yardımcısı'ndan çok tartışılacak sözler... Kentte artan intihar olaylarını araştırdıklarını söyleyen Boztepe, "Kadınların biyolojik yapıları biraz daha farklı; ilgi çekmek için intihara kalkışıyorlar" dedi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25197544/

http://paradoxdgn.com/junk/avatars/trollface.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de bu tamamen bir gerçek..

kadın intihar ölüm oranlarına bakın, erkek intihar ölüm oranlarına bakın.. kadınların intihar denemesi erkeklerinkinden fazla, ama erkek ölümleri daha fazla kadınlardan.

erkek intiharlarında haber verme olmaz, kadın intiharları haber verip "ben ölüyorum, gel yarıdm et!!" üstüne kuruludur.

adam %100 haklı
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

kadın intihar ölüm oranlarına bakın, erkek intihar ölüm oranlarına bakın.. kadınların intihar denemesi erkeklerinkinden fazla, ama erkek ölümleri daha fazla kadınlardan.

erkek intiharlarında haber verme olmaz, kadın intiharları haber verip "ben ölüyorum, gel yarıdm et!!" üstüne kuruludur.

adam %100 haklı

peki bir emniyet müdürünün bu şekilde açıklama yapması ne kadar normal?
Sosyal ağlarda paylaş

erkeklerde de haber veren var

intihar edeni direk zayıf nsan olarak kabul edersek kadını erkeği diye ayırmak saçma

şahsen bizim bi arkadaş intihar edip abla intihr ettim beni kurtarın diye aramıslıgı var.görsen tam erkek tipli intihar ettiğine inanmazsın ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

adam %100 haklı

yine, yeniden,

adam haklı.

Sayısal veriler konuşuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

intihar edeni direk zayıf nsan olarak kabul edersek kadını erkeği diye ayırmak saçma

şahsen bizim bi arkadaş intihar edip abla intihr ettim beni kurtarın diye aramıslıgı var.görsen tam erkek tipli intihar ettiğine inanmazsın ahaha

e daha az olsa da var tabii erkeklerde de, zaten intiharın büyük kısmı ilgi çekme amaçlı, ama kadınlar bu yönde gözle görülür ölçüde daha baskınlar.

Ha emniyet müdürünün bunu dillendirip tamamen buna yorması tatsız bi durum da, adamın dediği doğru yani.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

peki bir emniyet müdürünün bu şekilde açıklama yapması ne kadar normal?

intihar gibi olaylarda polisler devreye giriyorsa ellerinde veri vardır.. ellerindeki veriyi değerlendirmeleri son derece normal. değerlendirmezse hatalı..

bu arada caponyada intihar/istatistik, ve hatta lokal radyasyon ölçümleri işlerini polisler yapıyor mesela..

adam haklı, vardığı sonuç doğru..

dileyenin suratına rakamları çıkartıp vurabilirim..
ama intihar etmesin sakın
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

oran... arkadaşın 1000000kişilik bi erkek mi?

medyan var, istatistik var diyorum "arkadaşım" diyorsun.. 100000arkadaşın olsun ve hepsiintihar etsin de haber versin öle gel bence
Sosyal ağlarda paylaş

eski kız arkadaşım vardı 8 10 kere intihar ediyorum diye mesaj attı ozamanlar yaşı 17 falandı galiba.hatta bir ara yeni hat açtırıp sözde arkadaşı ağzıyla konuşup işte xxx bileklerini kesmiş koş diye mesaj falan atmıştı. bu derece yazıyordu yani. nedense bende hep yiyordum

buda böyle bir anımdır
Sosyal ağlarda paylaş

kadınlar erkeklerden 3kat daha fazla intihara teşebbüs ediyor.

100erkek intihara kalkışıyorsa 300kadın intihar etmeye kalkışıyor. ama ölüm oranlarına bakınca erkekler 4kat öndeler o_O

kadınların intiharı haber verme istatistikleri %65 olması lazım.

20-27yaş arasında intihar ediyorlar..

ve ben sizin yerinizde olsam çatıya, yüksek bi yere çıkana falan intihar edicek diye beklemem..

deneme oranları çok düşüktü o gibi yüksek yerlerin. ilgi çekme durumu sadece.

intiharı erkekler kapalı yerlerde tek başlarına yapıyorlar ve sonuca ulaşacak şekilde yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...