cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 23.03.2011 14:23 PM Erman Alibeyoğlu Bilkent Üniversitesi | Bankacılık ve Finans http://www.supercekilis.com/yeniuye.aspx?kid=5271 Arkadaşlar merhaba Milli Piyango İdaresi Yönetmenliği Kapmasında tek yayın yapan internet sitesidir. Çekilişlere çok kolay bir şekilde bir sürü ıvır zıvır doldurmadan çok rahat bir şekilde katılabilirsiniz tüm çekilişler ücretsiz. Üstdeki link'den üye olursaniz. Sitenin Ipad çekilişinde bana yardımcı olmuş oluyorsunuz.. Normal üye olursaniz hic bir farkı yok sadece bana yardımcı olmamış olursunuz :) Siteyi kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Sorularınız varsa mesaj atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 İsmini filan neden yazdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ben yazmadim kendi cikmis ama ismim de dursun en azindan kazandınmı kazanmadımmı öğrenmiş olursunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 üye olursanız sevinirim arkdasşar destekleyin beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 madem çekiliş, sana ne konuda yardımcı oluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 mayhem denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 mayhem in fakesi mi simdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 may-hem we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 mayhem kayboldu. fake leri çıktı. cıks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 mayhem ? alakam yok kimse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bilkentlilerin hali içler acısıymış. Bir anda bilkent imajı yerle bir oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 :) insanlarin hayellerinin olmasi güzel bisi satip motosiklet alicaimda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 uye olmustum zamanında, saçma sapan çekilişler var adam akıllı bişi yok. Girip bir bakın isterseniz. Adam akıllı çekiliş dedikleri şeylerde de, sen insanları davet etmeye başla en yüksek 10 içerisinde olursan bak sana bundan veriyoruz diyorlar, yani düzgün şeyler içinde çekiliş yapmıyorlar. Kısaca beğenmedim ben siteyi, girdim 2-3 kere boş içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 üye oldum ama çekilişler rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 %0.0001 olasılıkla dandirik bişi kazancam diye yüzlerce spam maila maruz kalmak + özel bilgilerimi vermek, hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 dostum valla ben 250 lira degerinde oto boya koruma kazandım 150 liraya tai de bir pilota sattim sonra 50 lira hediye ceki kazandım 3 kerede yemek kazandım. Simdide ipad kazanabilirim bir de özel günlerde ücretsiz tv bilgisayar ps3 cekilisleri bile oluyor spam mail de gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Bilkentte okuyupta iPad'i beleşe getirmeye çalışmak büyük ayıp bırakında garibanlar kazansın zengin hep daha da zengin oluyor çok kötü bir düzen bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bilkent muhabbetine cevap vermiyicegim sıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bu bilkent bahçesinde 3 tane ferrarinin çarpıştığı okul değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 evet ama çekilişten aldıkları çarpışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 dostlar son dk'kalarim lütfen yardımcı olunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 olmuyorum uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Yağız naber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar