vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Cystein said: abiiiii ahahah ya benim bi arkadaş vardı soyadı çaydamlı. yeni sordum kıza. meğer hikayesi anlatılan adam dayısıymış. kızın dayısını nejat işler oynadı ya asdofpk ee? coole geschichte bruder ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 yurt kızlarından en çirkini çalıştığım kafeye gelip bana asılmıştı. dün filmi izledikten sonra farkettim o kız olduğunu. meğer ünlüymüş............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Cystein said: abiiiii ahahah ya benim bi arkadaş vardı soyadı çaydamlı. yeni sordum kıza. meğer hikayesi anlatılan adam dayısıymış. kızın dayısını nejat işler oynadı ya asdofpk Kız arkadaşın annesinin kızlık soyadını mı kullanıyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 benim arkadaş kaanla yatmış... cuma öğrendim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 kaanla yatan benim. llama yalan söylüyor paticik dışında bağlantımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 kaanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Film baya iyi ya. İlk yarım saat (salonun havalandırmasının bozuk olmasının da etkisiyle) sıkıldım biraz, sonra çok fena sardı. GE-TA said: Cystein said: abiiiii ahahah ya benim bi arkadaş vardı soyadı çaydamlı. yeni sordum kıza. meğer hikayesi anlatılan adam dayısıymış. kızın dayısını nejat işler oynadı ya asdofpk Kız arkadaşın annesinin kızlık soyadını mı kullanıyor yani? Ağır fail olmuş bombacımız. Hatta... http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/1005/fail-face-fail-face-demotivational-poster-1272967601.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 müzikleri dışında bayağı dandikti bir sürü şeyi parça parça yapmaya çalışmış film, hepsi yarım kalmış. olmaya çalıştığı şeylerden birine odaklansa şahane film olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bir radyo programına göre daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 filme konu olan adam, yazarı mı artık neyse benim alt komşuydu. hikayelerin geçtiği mekanda evimin altı.eskiden 6.45 di ismi kapandı devroldu şimdi baska isimli bi yer oldu. 6.45 ken giderdim çok, bi köşe vardı tablo vardı masanın dibinde "kaybedenler kulubü" yazardı.onun altına grupça oturup içmek çok koyardı. Filmi izlemedim ama nası bişi oldugunu tahmin edebiliyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 diğer filmlerden çok başarılı ama bir "fight clubvari" film arayanlar aradığını bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Eskişehir'de ki 6.45 kaan çaydamlı'nınmıymış. Kadıköy'de vardı 6.45 Hera'nın üzerinde hala duruyor mu bilmiyorum. Eskişehir'deki ne güzel mekandı ya barlar sokağının temelini atmıştı neden kapatmışsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eftelyarex Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Filmi izlerken dedim aa dekor bar falan aynı 6.45, aa kaan çaydamlı ismide ne kadar tanıdık diye sonradan Kaan Çaydamlının orjinal fotografını gorunce anladım bizim komsuymuş cidden, bugun baktım hala kredi kartı ekstreleri bizim apartmana geliyor. 6.45 iş yapmıyor battı da ondan kapatıyo diye duymustuk hikayeymiş adam bildigin film çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 GE-TA said: Cystein said: abiiiii ahahah ya benim bi arkadaş vardı soyadı çaydamlı. yeni sordum kıza. meğer hikayesi anlatılan adam dayısıymış. kızın dayısını nejat işler oynadı ya asdofpk Kız arkadaşın annesinin kızlık soyadını mı kullanıyor yani? abbooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 GE-TA said: Cystein said: abiiiii ahahah ya benim bi arkadaş vardı soyadı çaydamlı. yeni sordum kıza. meğer hikayesi anlatılan adam dayısıymış. kızın dayısını nejat işler oynadı ya asdofpk Kız arkadaşın annesinin kızlık soyadını mı kullanıyor yani? AHAHAHHAHAHHAHAHHAHAA FAIL Kız da ulan ne yedim ama ahahahha diye düşünmüştür sdfkjshdlkjflsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 eftelyarex said: Filmi izlerken dedim aa dekor bar falan aynı 6.45, aa kaan çaydamlı ismide ne kadar tanıdık diye sonradan Kaan Çaydamlının orjinal fotografını gorunce anladım bizim komsuymuş cidden, bugun baktım hala kredi kartı ekstreleri bizim apartmana geliyor. 6.45 iş yapmıyor battı da ondan kapatıyo diye duymustuk hikayeymiş adam bildigin film çekmiş iş yapmıyor battı dediler de batmadı, kitap basmadı bir süre durumları iyi değil diye bu ay 2 kitap çıkaracaklardı yanlış hatırlamıyorsam, film biraz yarar belki adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 olm dayısı mı amcası mı ne farkeder kızın adamla soyadı aynı facebookda arkidişler ayrıca yani böyle saçma bir yalan söyleyecek bi kız da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 DarKRideR said: eftelyarex said: Filmi izlerken dedim aa dekor bar falan aynı 6.45, aa kaan çaydamlı ismide ne kadar tanıdık diye sonradan Kaan Çaydamlının orjinal fotografını gorunce anladım bizim komsuymuş cidden, bugun baktım hala kredi kartı ekstreleri bizim apartmana geliyor. 6.45 iş yapmıyor battı da ondan kapatıyo diye duymustuk hikayeymiş adam bildigin film çekmiş iş yapmıyor battı dediler de batmadı, kitap basmadı bir süre durumları iyi değil diye bu ay 2 kitap çıkaracaklardı yanlış hatırlamıyorsam, film biraz yarar belki adamlara ya benim hatırladığım türkiyede silmarillion güç yüzüklerine dair vesaire bu kitapları 6.45 çıkarmıyor muydu? parayı kırmış olmaları lazım ordan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 cok kotuydu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Film çok başarılıydı da sana hitap etmemiş diyelim. Zaten tarzı itibarıyla ya çok beğenilecek, ya hiç beğenilmeyecek bir film, ama bu onu kötü yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bu aksam dinamo fm'de haftalik yayinlarina basliyorlar, saat 23te. bir de radyoda dinleyin. haggaden degilmis dinamo, neyse dogrusunu ogrendim en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 dinamo değil bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Nasıl yani adamalr geri mi dönüyor bu işe? Bir de nasıl dinleyebilirim? Of biramı açıp sigaramı yakıp dinlemem lazım şunları, bir de bunlarla efkar yapalım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 http://www.bineviradyo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?12,5631843 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar