Fin Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 arada baysada iyiydi ya 6/10 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 df said: karakterlerin başından uçuk bir olay geçsin, millet apışıp kalsın gibi kaygıların olmaması güzeldi. adamların hayatından ufak bir kesit gibiydi. müzikler de güzeldi. film hoşuma gitti. + sarisin kizin memeleri fsdfafagc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 abi hangi loser o kadar seks yapıyo allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bir de hala arıyorum filmdeki müzikleri biri koysun sevabına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 iidi film izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 "nutella yerim" said: bir de hala arıyorum filmdeki müzikleri biri koysun sevabınaAsu Maralman - Bağrı Yanık Dostlara My Woman - Kaybedenler Kulübü bunlar var youtube grubunda.sitelerinede yakında hepsini koycaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bone said: 3d efekt olmasına gerek yok ki, sinemadaki teknikler sadece 3dsmax animasyonundan ibaret değil. abi hayır nasıl bir teknik var ki sırf teknikten 8-9 veriyosun bir filme. sanmıyorum ki şu filmdeki teknik çığır açsın ne bileyim. bir de laf sokmuşsun ya hahah. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 film adı gibi kaybedenlerle ilgili değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 teknik diyince patlama efekti, 3d, omg so cool effect falan mı anlıyosunuz cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 3d diyince ekrandan firalyip azima giricek diye dusunenler var abi, ne bekliyosun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 goldbären said: abi hayır nasıl bir teknik var ki sırf teknikten 8-9 veriyosun bir filme. sanmıyorum ki şu filmdeki teknik çığır açsın ne bileyim. bir de laf sokmuşsun ya hahah. (:D teknikle kastettiğim aktörlerin oyunculuğu, senaristlerin hikaye anlatımı, görüntü yönetmeninin etkisi, müzisyenlerin uygun şarkı seçimi, manzaralar, renklendirme, ışıklandırma vs. çığır açması gerekmiyor; filmde iyi kullanılsın, rahatsız etmesin, izleyiciyi etkilesin felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 "nutella yerim" said: bir de hala arıyorum filmdeki müzikleri biri koysun sevabına filmin soundtrackı yarın çıkıyo. sonra düşer nete. bence hoş bi film olmuş. Kadıköy'de gençliği geçen ve geçmekte olan biri olarak özellikle mekanlar hoşuma gitti. Hele ki filmi Rexx'de izleyip (ki filmin galası bile burada yapıldı), sonra Hera'da birer bira için( Filmin bi çok sahnesi de burada geçiyo) diyeceğim o ki bi kadıköylünün hoşuna gideceği sahneleri barındırıyo. Evet bu kadar seks yapan loserlar yoktur belki ama filmin içinde bi felsefe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Suark said: bir loser olarak sölüorm , kaybedenler klubü güzel film gidin. Zevkle izledim ben; Bone said: "loserları anlatan film" diye tanıtıldığı için merak ettim gidip izleyeyim dedim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 loser dediğin adamın altında motoru kucağında sevgilisi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 öyle loosera can kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ha loser kavramımız "bir halta yaramayan, hayatı ve hedefleri içki-seks döngüsü içinde dolanan, gsmh ye katkısı olmayan fakat karizmatik yatakta güçlü ve karın kaslı bireyler" ise bilemiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Klapaucius said: loser dediğin adamın altında motoru kucağında sevgilisi olmaz abi filme gideyim mi diyordum. fragmanı gördüm.. "ne loser'ı lan bu ahuahauuhauha" dedim.. bunu da duyunca loser değil olm bunlar diyebilirim rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yeaa filmde öyle yansıtılmış ama gerçekteki mete ve kaan öyle karın kaslı bık bık adamlar değil. gerçekte de belki bu kadar sevişgenlerdir onu bilemem ama. sonuçta film güzel. gerçek kaybedenler kulübündeki konuşmalarla aynı olması da ayrı bir hoş olmuş. bence seçilen şarkılar da baya hoş idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 beyler filmi izlemedim ama nejat işler'in oynadığı rol ile benim hayatım aynıymış tüm arkadaşlarım bunu söylüyo, nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 nejat işler gaymiş filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 nomsaR said: beyler filmi izlemedim ama nejat işler'in oynadığı rol ile benim hayatım aynıymış tüm arkadaşlarım bunu söylüyo, nedir olay? hmm buna göre adamın aşırı ballı olması lazım yalnız. e o zaman hiç hiç hiç kaybeden olmamış ki bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 fragmanda nejat isler paso ahuyi $i$liyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 aman film çok yayılmasın da ıssız adam gibi yeni trendler yaratmasın. mesela karşı yakadan kadife sokağa eğlenmeye gelenler ya da böyle iki kitap okuyup boğuk sesle konuşan yağlı saçlı semi-entel tipler falan oyy çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yeni geldim, harika bir film olmuş. Tolga Örnek'e saygım büyüktü, şimdi sonsuzluğa doğru ilerliyor. İyice rutine bağlamaya başlayan ve kalitesizliğe sürüklenen Türk filmlerinin içinde tarzıyla, çekimleriyle, müzikleriyle, oyunculuğuyla her şekilde farklı bir film olmuş. "Seks" tabusunun bu kadar açık bir şekilde aktarılması ise tabuların yıkılması konusunda belki ön ayak olabilir. Umarım Devrim Arabaları gibi gişede patlamaz ve elinde bu tip senaryolar olan ama "İŞ YAPMAZ BU" diye geri çevrilen sinemalacılar, paralı yapımcılar tarafından kollanır. Konuşmak için belki erken ve belki ben duygusal yaklaşıyorum yine ama olursa, bu film Türk sinemasının mihenk taşlarından biri olabilecek seviye de duruyor. Ayrıca Nejat İşler (tu) Adam ayaklı karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 modluktan istifa et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar