Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 said: PS3'ün kırılması sonucu korkulan oldu ve orjinal oyun satış rakamları düşüş göstermeye başladı. Sony Türkiye yetkililerinden Özgür Kirazcı'nın dün twitterında yaptığı açıklama bunu doğrular şekilde. Killzone 3 Türkiye satış rakamlarının henüz 10 bin adete geldiğini belirten Kirazcı bu rakamın hedeflenenden çok düşük olduğunu belirtti. Hatırlanacağı üzere God of War III ve Gran Turismo 5 aynı süre zarfında Türkiyede 30 bin adet kopya satma başarısına ulaşmıştı. Rakamlar sadece Türkiye'de bu durumda değil. Dünya üzerinde de henüz 1 milyon rakamı göremeyen Killzone 3 Sony'i hayal kırıklığına uğrattı. Satış rakamlarının düşüklüğü hızla yayılan jailbreak ile korsan kullanıma bağlandı. Sony'nin jailbreak ile amansız savaşı tüm hızıyla sürüyor. Bakalım bu yarıştan hangi taraf galip ayrılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 sukretsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 valla turkiyedeki satislarin dusuklugunu once aralin sacma sapalak fiyat politikasina baglasin gidip god of war insan gibi fiyattan geldi, aldi millet bugun shogun 2 iste, turkiyeden alinca disaridan ucuza gelio kac tanidgim varsa gitti orjinal aldi oyunu 65tl olunca 32 poundluk oyunu 170 liradan kakalamaya kasip satmayinca QQ yaparsan kimse adam yerine koymaz bide killzone 3 ole cok super beklenen bi oyun degildi, bizimkilerin mod nation turkiyede satmadi diye sasirmalarina benzemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 daha bu ne ki önlem alamazlarsa orjinal satılmaz zaten.alanı döverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bi de bağlantı kurabilsem iki cümle arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 killzone 3 için reklam filmleri falan dönmemişti di mi tr'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 yok, aşırı şiddet var diye sadece belirli yerlerde, az reklam yapabiliyoruz demişti özgür kirazcı. Hani Killzone'un satmasına şaşırmadım. Ne God of War gibi artistik bir oyun, ne de harika ve herkesin bildiği bir serinin devam oyunu, Ha diğer tarafta Microsoft'un Halo'su her şekilde satılınca Killzone'un satmaması koyar adama, çünkü Killzone 3 gerçekten bütün halo oyunlarından da, kendi serisinin oyunlarından da güzel, Ama satış rakamlarının altta kalmasından ziyade Sony'nin oyunu iyi tanıtamamasına ve Killzone 2'nin başta oynanış olarak kötü anılar bırakmış olmasına bağlıyorum ben, Jailbreak satışları etkiliyor olsa diğer oyunlarda da etkilenirdi, onlarda niye birşey yok asdfads Jailbreak övme haberi olmuş, ya da haberi ilginç kılma çalışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 halo'nun ve xbox'ın çok fena reklamları dönüyor us'de. hangi diziyi ya da filmi açsan bebeler xbox, hatta halo falan oynuyorlar. playstation'ı el konsolu olarak görüyoruz sadece (tv'de). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Halo'nun başarısı sadece reklam değil. Oyunun renk paleti bile daha cezbedici. Gameplay'de Killzone 3 bariz daha iyi, grafiklerde de "detay" olarak Killzone 3'ü tercih ederim fakat halo dünyası bana daha çekici geliyor dünya olarak. Karakterler olarak demiyorum, Halo 1'de gördüğüm dünya olarak konuşuyorum. Daha temiz, daha çekici bir dinamiğe dayalı Halo, Killzone ise daha karanlık, mekanlar birbirine benziyor, renksiz. Killzone 3'ün demoyu oynarken hiç sarmadı beni hikaye. İlk iki oyunu oynamadım tabi. Ama satmamasının nedeni jailbreak değildir diye düşünüyorum. Sonuçta satışları baltalayan unsurlardan biride takas. 1 oyunu 10'larca kişi oynuyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 killzone 1 ve 2 berbat oyun oldugundan 10000 satmis olabilir mi aceba ayrica takas war shopto war kim gidip 199 liraya alir ki 70 liraya 80 liraya shoptodan alicama oynu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ps3 de acilen bi steame ihtiyac var sorun iste hd boyutlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Portal 2 ile steam'i entegre ediyorlar PS3'e ama nasıl bir entegre olacağını göreceğiz. Valve steam'i ps3'e getirme çabalarında o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Oyyy steam ps3e gelirse yalniz alirim ben ps3üyaaaa odemeler de var bu aralar... Offff:// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Yeni nesil konsollarda olur steam olayı anca ya. God of War indirsen 30 kusur GB arkadaş auhau. PS4'de olur 2TB falan hdd o zaman mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 valla playstationa steam mantıksız geliyor ne bilim. konsolun olayı zaten kolaylıgı değil mi.bide indir yükleyle mi ugraşıcaz 40 yılda bi kutulu orj oyun almaya başlamışız :).sonra alete bişi olcak tekrar hepsini yükle ugraş steam pcde kalsın bulaşmasın hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 30 gb oyunlar icin olmaz zaten ps3 shop cok yetersiz onun yerine iste steamle anlassin sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 kz3 ün türkiye fiyatı 110 liraydı. çıktığında shopto dan almaya çalışsanız daha pahalıya geliyordu şimdi ne oldu shopto fiyatı bilmiyorum.buna + olarak evinizden çıkıp oyununuzu alıp dönme keyfi de var.türkiyede ps3 exc oyunlarıda ki gelişmeler çok olumlu yönde.multiplatform oyunlarıda sony türkiye getirmiyo yapabilecekleri birşey yok.türkiyede ps3 exc oyunlarındaki gelişmeler çok olumlu ve sevindirici. jb de türkiyede çok yaygınlaştı kullanımı aşırı derecede kolay hatta en kolayı.. 432432 gb ı kim indirecek diyenler fail oldu multiplatform oyunların nerdeyse hepsi xbox-pc den daha küçük boyutlu.ps kopya oyun konsoludur olgusu 4 yıllık dönemde bile değişmediğinden bütün tahtakale/kadıköy konsol esnafı deli gibi para kazanıyor. kz3 ün satışı hakkında offical birşey söylenmedi yazılanlar sallamasyon. zaten kz2 gibi max 2.5m satıcak oyun deli gibi reklam ypasalar anca gears kadar satar bunuda sony hiç bir zaman yapmıyor. yine kz2 kadar satar oyun. jb oyun satışını düşürmezde konsol satışını arttırır.jb den sonrada ps3 satışları uçtu gitti.konsol basınmız :) bunları yazmıyor anca şok şok şok kaynağımız yok ama kz3 1 milyon sattı derler. halo ile marka değeri olarak karşılaştırılacak oyun değil kz.sadece reach in reklam maliyetinden 4-5 tane kz3 yapıyor :)sony de bu saatten sonra sattığı konsol bakar zaten.çünkü ps3 ün ömrü bitti dediklerinde kz3 de 2m civarı sattı :( çok üzüldük :( demiyecekler ps3 ümüz yine 100+ milyon sattı abileri gibi diyecekler :) türkiyede aşırı yaygınlaştı jb olayı da inşallah sony türkiyenin girişimlerini etkilemez bu olaylar.düblajlı oyunu tercih etmesemde türkiye için sevindirici gelişmelerdi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Şöyle bir kaynak var satış rakamları ile ilgili. http://gamrreview.vgchartz.com/sales/33543/killzone-3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 en cok satanlara baktımda, nekötü la konsol oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ahah gelmis gecmis satislara baktimda, wii sports u gecin zaten her wii alana hediye ediolar zaten satti oalrak gosteriolar onu ilk mario 40m pokemon ilk jenerasyon 31m tetris 30m cok iyi ya, milyon dolarlar harciyor adamlar oyun gelsitirmeye, reklama vs ve hala marionun 40 milyon satisina yaklasan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 pokemon tetrisi gecince baya olay olmuştu. fantastik bi durum gercekten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Yalnız ilk çıkan pokemon (gameboy) efsane bişeydi, günlerimi harcamıştım resmen. Sonra çıkan versiyonlar ne kadar başarılı bilmiyorum ama o zamanlar çizgifilmi yoktu, yeni patlamıştı. Oyun sayesinde olmuştu zaten diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 He ya, o Pokemon ilk jenerasyon oyunlarından biz apartmanda her arkadaş birer tane almıştık. Böyle link cablelarla falan Pokemon takasları, o zamanlar söylentiler vardı 150 pokemona da sahip olunca yeni bir ada açılıyor, oraya gidiyorsun Mew yakalıyorsun falan diye asdfads becerememiştik ama hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 mario'da deli oynandi ben ilkokuldayken tenefuslerde fln herkes gameboylari cikarir mario oynardik, millet boyle yeni buldugu secret yerleri, trickleri fln soylerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 mario bizden biriydi ama pokemon falan hep karşıydım elimi sürmedim.insanlar nasıl sevdi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar