iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Kalan fikstüre bak. Kalan maç 8 29. Hafta Deplasman Fenerbahçe. 31. Hafta Deplasman Trabzonspor. 33. Hafta Deplasman Kayserispor. 34. Hafta Kendi sahasında Beşiktaş. 8 maçın 4ü zor. Bu Antep'te Fökstör avantajı var diyen ne içtiyse bende istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 İşte dayanağım antepin fener deplasmanı,fenerin çöküşü orda başlayabilir.Orda alacağı galibiyet ve olası trabzonun o haftadaki puan kaybı ile yukarısı karışır.Trabzonu da yenerlerse ki çok uzak ihtimal değil ,kayseri zaten cepte.Geri kalan maçlarını alabileceğini düşünüyorum.Bişey kullanmıyorum ayrıca,olur olmaz bilmiyorum ama imkansız da değil sizlerin belirttiği gibi.Trabzon malesef cadı kazanı gibi,sorun olmasa iç çatışma yaratıyorlar kendi içlerinde,fenerin serisi de son bulacaktır mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Antep feneri yenemez. Parası neyse verir alırız maçı. 3-0'dan 3-4'ü hatırlayın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 2-2 miii ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 antepi sampiyon yapmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 2. yarı yaptıkları transferler ile sezona başlamış olsalardı çok daha iyi yerde olurlardı ama şu halde bile potadalar.wagner,popov gerçekten iyi oyuncular.wagner bjk ile anlaşmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 benim şampiyonluk adayımda Sakaryaspor ama şuan 2.lig de.10 yıllık bir bir plan benimkiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Önümüzdeki 10 yılda fenerbahçeden başka takım şampiyon olamaz. Ambargo koyarız lige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 azizin yillardir gizlenen oglu yoksa sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 TD)Pentagram said: benim şampiyonluk adayımda Sakaryaspor ama şuan 2.lig de.10 yıllık bir bir plan benimkiside. http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=83910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Rewendor said: TD)Pentagram said: benim şampiyonluk adayımda Sakaryaspor ama şuan 2.lig de.10 yıllık bir bir plan benimkiside. http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=83910 kardeş o da birşeymi.Ben sakaryasporu Şampiyonlar ligi şampiyonu yaptım. AL SANA İSPATI HAHAHAHAHAHAHHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Troller gelmiş buraya,üzüldüm.Adam akıllı yorum yazıyoruz nelerle karşılaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 xxbar said: Troller gelmiş buraya,üzüldüm.Adam akıllı yorum yazıyoruz nelerle karşılaşıyoruz. :( kıyamams. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 adamlar ligden nasıl koptuysa antepin kadıköyde feneri yenip FENERİN ÇÖKÜŞÜ ORADA BAŞLAYABİLİR!! gibi hayallere kapılmışlar hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 o değilde antep şimdi buradan çıkıp şampiyon oluyormuş, hani bilmiyorum ne düşünürüm ASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 TD)Pentagram said: Rewendor said: TD)Pentagram said: benim şampiyonluk adayımda Sakaryaspor ama şuan 2.lig de.10 yıllık bir bir plan benimkiside. http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=83910 kardeş o da birşeymi.Ben sakaryasporu Şampiyonlar ligi şampiyonu yaptım. AL SANA İSPATI HAHAHAHAHAHAHHAHH forvet cangele mi? oyunu yapan firmanin adresi var mi elinde? herhangi bir dokuman falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 xxbar said: İşte dayanağım antepin fener deplasmanı,fenerin çöküşü orda başlayabilir.Orda alacağı galibiyet ve olası trabzonun o haftadaki puan kaybı ile yukarısı karışır.Trabzonu da yenerlerse ki çok uzak ihtimal değil ,kayseri zaten cepte.Geri kalan maçlarını alabileceğini düşünüyorum.Bişey kullanmıyorum ayrıca,olur olmaz bilmiyorum ama imkansız da değil sizlerin belirttiği gibi.Trabzon malesef cadı kazanı gibi,sorun olmasa iç çatışma yaratıyorlar kendi içlerinde,fenerin serisi de son bulacaktır mutlaka. oha ciddi harbi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 xxbar said: Troller gelmiş buraya,üzüldüm.Adam akıllı yorum yazıyoruz nelerle karşılaşıyoruz. actıgın baslık troll olsun sonra trollden sikayet et ohh ne güzel dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Adayımı yazınca troll'mü oluyorum?İçiniz de Antepin futbolunu beğenmeyen var mı?Belki örneği yok bunun ama inanılırsa neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Ben hala Galatasaray diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Keşke olabilsek ama artık imkansız,yeni sezonda koşturacağız.Avrupa vs gibi ek uğraşlarımız da olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Zaten son yıllarda pek avrupa hikayemiz olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Antep-Karabük maçı ile zurna zart diyecek bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar