Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu sezon şampiyonluk adayım Gaziantep

xxbar

Öne çıkan mesajlar

İşte dayanağım antepin fener deplasmanı,fenerin çöküşü orda başlayabilir.Orda alacağı galibiyet ve olası trabzonun o haftadaki puan kaybı ile yukarısı karışır.Trabzonu da yenerlerse ki çok uzak ihtimal değil ,kayseri zaten cepte.Geri kalan maçlarını alabileceğini düşünüyorum.Bişey kullanmıyorum ayrıca,olur olmaz bilmiyorum ama imkansız da değil sizlerin belirttiği gibi.Trabzon malesef cadı kazanı gibi,sorun olmasa iç çatışma yaratıyorlar kendi içlerinde,fenerin serisi de son bulacaktır mutlaka.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

Rewendor said:

TD)Pentagram said:

benim şampiyonluk adayımda Sakaryaspor ama şuan 2.lig de.10 yıllık bir bir plan benimkiside.

http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=83910

kardeş o da birşeymi.Ben sakaryasporu Şampiyonlar ligi şampiyonu yaptım. AL SANA İSPATI

HAHAHAHAHAHAHHAHH

forvet cangele mi?

oyunu yapan firmanin adresi var mi elinde? herhangi bir dokuman falan?
Sosyal ağlarda paylaş

xxbar said:

İşte dayanağım antepin fener deplasmanı,fenerin çöküşü orda başlayabilir.Orda alacağı galibiyet ve olası trabzonun o haftadaki puan kaybı ile yukarısı karışır.Trabzonu da yenerlerse ki çok uzak ihtimal değil ,kayseri zaten cepte.Geri kalan maçlarını alabileceğini düşünüyorum.Bişey kullanmıyorum ayrıca,olur olmaz bilmiyorum ama imkansız da değil sizlerin belirttiği gibi.Trabzon malesef cadı kazanı gibi,sorun olmasa iç çatışma yaratıyorlar kendi içlerinde,fenerin serisi de son bulacaktır mutlaka.

oha ciddi harbi bu :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...