Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu sezon şampiyonluk adayım Gaziantep

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kalan fikstüre bak.
Kalan maç 8
29. Hafta Deplasman Fenerbahçe.
31. Hafta Deplasman Trabzonspor.
33. Hafta Deplasman Kayserispor.
34. Hafta Kendi sahasında Beşiktaş.
8 maçın 4ü zor. Bu Antep'te Fökstör avantajı var diyen ne içtiyse bende istiyorum.
Mesaj tarihi:
İşte dayanağım antepin fener deplasmanı,fenerin çöküşü orda başlayabilir.Orda alacağı galibiyet ve olası trabzonun o haftadaki puan kaybı ile yukarısı karışır.Trabzonu da yenerlerse ki çok uzak ihtimal değil ,kayseri zaten cepte.Geri kalan maçlarını alabileceğini düşünüyorum.Bişey kullanmıyorum ayrıca,olur olmaz bilmiyorum ama imkansız da değil sizlerin belirttiği gibi.Trabzon malesef cadı kazanı gibi,sorun olmasa iç çatışma yaratıyorlar kendi içlerinde,fenerin serisi de son bulacaktır mutlaka.
Mesaj tarihi:
2. yarı yaptıkları transferler ile sezona başlamış olsalardı çok daha iyi yerde olurlardı ama şu halde bile potadalar.wagner,popov gerçekten iyi oyuncular.wagner bjk ile anlaşmış zaten.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

TD)Pentagram said:

benim şampiyonluk adayımda Sakaryaspor ama şuan 2.lig de.10 yıllık bir bir plan benimkiside.

http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=83910

kardeş o da birşeymi.Ben sakaryasporu Şampiyonlar ligi şampiyonu yaptım. AL SANA İSPATI

HAHAHAHAHAHAHHAHH
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

Rewendor said:

TD)Pentagram said:

benim şampiyonluk adayımda Sakaryaspor ama şuan 2.lig de.10 yıllık bir bir plan benimkiside.

http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=83910

kardeş o da birşeymi.Ben sakaryasporu Şampiyonlar ligi şampiyonu yaptım. AL SANA İSPATI

HAHAHAHAHAHAHHAHH

forvet cangele mi?

oyunu yapan firmanin adresi var mi elinde? herhangi bir dokuman falan?
Mesaj tarihi:
xxbar said:

İşte dayanağım antepin fener deplasmanı,fenerin çöküşü orda başlayabilir.Orda alacağı galibiyet ve olası trabzonun o haftadaki puan kaybı ile yukarısı karışır.Trabzonu da yenerlerse ki çok uzak ihtimal değil ,kayseri zaten cepte.Geri kalan maçlarını alabileceğini düşünüyorum.Bişey kullanmıyorum ayrıca,olur olmaz bilmiyorum ama imkansız da değil sizlerin belirttiği gibi.Trabzon malesef cadı kazanı gibi,sorun olmasa iç çatışma yaratıyorlar kendi içlerinde,fenerin serisi de son bulacaktır mutlaka.

oha ciddi harbi bu :D
Mesaj tarihi:
xxbar said:

Troller gelmiş buraya,üzüldüm.Adam akıllı yorum yazıyoruz nelerle karşılaşıyoruz.

actıgın baslık troll olsun sonra trollden sikayet et ohh ne güzel dünya
Mesaj tarihi:
Adayımı yazınca troll'mü oluyorum?İçiniz de Antepin futbolunu beğenmeyen var mı?Belki örneği yok bunun ama inanılırsa neden olmasın.
  • Yeni Oluştur...