roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Anket çok net bir anket. Dinlemedeyim merkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 hmsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 SeaGle said: hmsf BU SES.. BU SES BANA NEFES ALMA GİBİ GELDİ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 önemli olan nasıl baktığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 BEYLER DÜNYANIN EN GÜZEL GÖZÜ EŞŞEKLERDE VARMIŞ BUNU BİLİYOMUYDUNUZ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 nefes alsın yeter tabi ama genelde gönlümü siyah gözlülere kaptırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yeşil,pek severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Yeşil olsun, ela olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Renkli göz her kula yakışmaz. Bazıları var gözler boncuk gibi mavi, mükemmel. Ama sadece gözler. Komple ele aldığında bok gibi duruyor gözlerim maviliği. Bazılarının gözler mükemmel bi yeşil tona sahip. Ama bütüne baktığında çok itici duruyor. Ama bazıları var ki... TOOYO TOYOOTA, diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 göz ne ya, göze gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bi yeşil gözlü olaraktan oyumu renkli göze verdim. else nefes alsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 kız arkadaşımın gözleri ela olduğundan renkli göze yatırıyorum oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 kız dediğin ela gözlü olacak.bakınca aşık olacaksın misal tuba büyüküstününki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Yeşil olcak gözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 olmasa da olur ama olursa ekstra motivasyon, cok severim renkli goz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Kılı olmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 dedemin acayip bi mavi gözleri var fakat ne kuzende ne bende ne diğer kardeşlerde yok renkli göz anlamadım ki sütçüden miyiz neyiz ah o gözler bende olcaktı :( renkli göz muhabbeti olunca hep aklıma geliyor ondan şeyettim çok sinirliyim genlerime çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Annem masmavi abi benim senin yine dede sdf Ben ela gözlüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 GÜNEŞTE DEĞİŞİYO RENKLİ ASLINDA BENİMKİGLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 renkli gozun varsa soyle bi tipin olcak veya boyle ki combo cakabilesin karsi tarafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 "roket adam" said: GÜNEŞTE DEĞİŞİYO RENKLİ ASLINDA BENİMKİGLER ajaajahajah bunu diyen okadar çok tribal varki, korkutucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 renksiz göz nasıl oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 hani siyah ve beyaz renk olarak kabul edilmiyor ya. ondan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 "roket adam" said: GÜNEŞTE DEĞİŞİYO RENKLİ ASLINDA BENİMKİGLER benimki yeşil ama mavi zannedenler oluyor bazen sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 YALNIZCA 5 DAKİKADIR NEFES ALMIYORSA O DA KABULÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar