Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 - İlkbahar Sezonu Animeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynen ilk bölümden sonra azalıyo dram

ben asıl menma nasıl öldü onu merak ediyorum. hepsinin biraz suçu olsa ölümünde, o yüzden hepsi biraz kafayı sıyırmış olsa, bak o zaman dram yerine gelir ^^
Mesaj tarihi:
menma ormanda takılırken ayağı kayıp nehire düşüp ölmüş olma ihtimali yüksek ya,

son bölümde kız da kayio gibi oluo orda da atarlanio ya bizimkisi. seni de kaybetmiim aynı şekilde diye.
Mesaj tarihi:
ascraeus said:

ben asıl menma nasıl öldü onu merak ediyorum. hepsinin biraz suçu olsa ölümünde, o yüzden hepsi biraz kafayı sıyırmış olsa, bak o zaman dram yerine gelir ^^

off nostradamus gibi adamım haa

poppo'nun hayaleti geri yollama ısrarları da gözden kaçmadı, bu da suçlu hissediyo kendini bişeyden dolayı belli ki

tsuruko da jellyrage'e girip menma'yı kayalardan itmiş olabilir lol

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kaede said:

bu gene iyi
toradora zamanı daha beterdik ahah

Çok beterdik ama =) hatırladıkça utanç içinde gülesim geliyor.
Mesaj tarihi:
KenshinHimura said:

bi an canberk gözümün önüne geldi kanepeye oturmuş dizlerini ağzına çekmiş bacak arasında kocaman dondurma yanında göz yaşlı mendiller....püü sıfatına

ahaahahhaahah
Mesaj tarihi:
KenshinHimura said:

bi an canberk gözümün önüne geldi kanepeye oturmuş dizlerini ağzına çekmiş bacak arasında kocaman dondurma yanında göz yaşlı mendiller....püü sıfatına

http://www.myfacewhen.net/uploads/18-reaction-guy-massimo.jpg
Mesaj tarihi:

Denpa Onna... Acayip sinir bastı. İlk iki bölüm çok güldüm. Şimdi de cute factor işin içine girmiş. Bu japonların ahlak anlayışı çok ciddi farklı. Hayatımın ilk "gonna be incest in both ways" animesini izliyormuşum gibi bir hisse kapıldım...

Her türlü girderi var...

:D

Mesaj tarihi:
vaktim oldu da 2.-3. bölümlere falan baktım deadland wonderland baya dandikmiş adamlar ilk bölüme kasmışlar sade.
a channel fena degil ilk bölümü kötüymüş izlenebilir nichijou baya iyi gidiyor hareketli baya lucky star gibi çok konuşma agırlıklı değil. sket dance de iyiymiş.
ama sezonun sürprizi tiger and bunny oldu valla izleniyor
http://i55.tinypic.com/nz3w1x.gif
Mesaj tarihi:
Denpa Onna iyi mi ya cidden, moe gibi duruyo hemen indiricem gidince de, izlemeye başliyim mi diye merak ettim. Madoka bitince direk Sailor Moon'a başladım tekrar, ilk sezonu bi haftada devirdim, ikincisinin yarısı 2 günde gitti, değişik bi şeylere hayır demem sdf
  • Yeni Oluştur...