Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ilk bölüm baya damar ya diğer bölümler o kadar ağır geçmiyor da ilki baya etkilemişti beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 aynen ilk bölümden sonra azalıyo dram ben asıl menma nasıl öldü onu merak ediyorum. hepsinin biraz suçu olsa ölümünde, o yüzden hepsi biraz kafayı sıyırmış olsa, bak o zaman dram yerine gelir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Allah kahretsin sizi ya. Manly falan değil yaşlar, ffffffffff- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Of çok sevdim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yanlız anaruya son slut olabilme olaylarından sonra güzel isim taktılar /a/ da ahah analu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Ohahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 menma ormanda takılırken ayağı kayıp nehire düşüp ölmüş olma ihtimali yüksek ya, son bölümde kız da kayio gibi oluo orda da atarlanio ya bizimkisi. seni de kaybetmiim aynı şekilde diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bu ne olm patinin haline bak aldatılan kızlar gibi dondurma alıp ağlasaydınız bari . la hadi ağladın bari çaktırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bu gene iyi toradora zamanı daha beterdik ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bi an canberk gözümün önüne geldi kanepeye oturmuş dizlerini ağzına çekmiş bacak arasında kocaman dondurma yanında göz yaşlı mendiller....püü sıfatına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ascraeus said: ben asıl menma nasıl öldü onu merak ediyorum. hepsinin biraz suçu olsa ölümünde, o yüzden hepsi biraz kafayı sıyırmış olsa, bak o zaman dram yerine gelir ^^ off nostradamus gibi adamım haa poppo'nun hayaleti geri yollama ısrarları da gözden kaçmadı, bu da suçlu hissediyo kendini bişeyden dolayı belli ki tsuruko da jellyrage'e girip menma'yı kayalardan itmiş olabilir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 shaftın animeside iyiymiş http://i53.tinypic.com/2ywuyqp.jpg http://www.sixfortyfive.com/temp/hngh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 hahah kaede yavaş yavaş ısınmaya başladı bu sezona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Denpa Onna mı bu? İyi mi ki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Kaede said: bu gene iyi toradora zamanı daha beterdik ahah Çok beterdik ama =) hatırladıkça utanç içinde gülesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 GERGE said: Denpa Onna mı bu? İyi mi ki o? güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 KenshinHimura said: bi an canberk gözümün önüne geldi kanepeye oturmuş dizlerini ağzına çekmiş bacak arasında kocaman dondurma yanında göz yaşlı mendiller....püü sıfatına ahaahahhaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 KenshinHimura said: bi an canberk gözümün önüne geldi kanepeye oturmuş dizlerini ağzına çekmiş bacak arasında kocaman dondurma yanında göz yaşlı mendiller....püü sıfatına http://www.myfacewhen.net/uploads/18-reaction-guy-massimo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Denpa Onna... Acayip sinir bastı. İlk iki bölüm çok güldüm. Şimdi de cute factor işin içine girmiş. Bu japonların ahlak anlayışı çok ciddi farklı. Hayatımın ilk "gonna be incest in both ways" animesini izliyormuşum gibi bir hisse kapıldım... Her türlü girderi var... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 hahah denpa onna nın openingi de endingi de çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mortis said: hahah denpa onna nın openingi de endingi de çok iyi ya böyle /a/ radyo açık bi başlıyor Op "lalala lala alalaal" benim kafa direk sallanmaya başlıyor asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 vaktim oldu da 2.-3. bölümlere falan baktım deadland wonderland baya dandikmiş adamlar ilk bölüme kasmışlar sade. a channel fena degil ilk bölümü kötüymüş izlenebilir nichijou baya iyi gidiyor hareketli baya lucky star gibi çok konuşma agırlıklı değil. sket dance de iyiymiş. ama sezonun sürprizi tiger and bunny oldu valla izleniyor http://i55.tinypic.com/nz3w1x.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 http://i52.tinypic.com/sdiadj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Denpa Onna iyi mi ya cidden, moe gibi duruyo hemen indiricem gidince de, izlemeye başliyim mi diye merak ettim. Madoka bitince direk Sailor Moon'a başladım tekrar, ilk sezonu bi haftada devirdim, ikincisinin yarısı 2 günde gitti, değişik bi şeylere hayır demem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 denpa onna'nın op'unu beğendim ben nedense... izliyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar