reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 hangi birini kullanicaz, ff4 renkleriyle herbiseyi ile ie9 gibi olmus, hatta actim baktim, alla diyom nerde lan bu ff4 megersem onu acmisim ben ie9 acik zannediyom, ie9 cok pis hizli olmus, ff4 desen akiyoo, chrome kullaniyodum zaten son 2 aydir. anaaaaammmm mideme sancilar giriyor
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 chrome kullanıyorum bi süredir bazne çok tab açınca kitleniyo flash şeysi uyuz bi durum şimdi ff4'e geçiş yapmak istesem yerimlerini çerezlerimi felan taşıyabiliyom di mi şıp diye?
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 http://mozcom-cdn.mozilla.net/img/l10n/main-feature.png lol
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 opera'ya da geçiş yapabilirim de çok üşeniyorum ff eski sevgilim gibi şimdi bir an dönesim geldi ehe
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 su an ffdeyim bende chrome duyarsa azima zicacak :D
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Başlık yanlış. Browserların hepsi birbirine benziyor değil, browserların hepsi gittikçe opera'ya benziyor olmalıydı. http://www.chip.com.tr/images/content/20100718110841.jpg http://www.neowin.net/images/galleries/753/opera11img5.png
4Ever Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Sorma ya çok çaktılar ff4. meslek icabı kullanmak zorundayım Firefox'u yoksa kullanmam :)
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 said: Başlık yanlış. Browserların hepsi birbirine benziyor değil, browserların hepsi gittikçe opera'ya benziyor olmalıydı. ahahahahahhah bunu çaldım yalnız deathblade.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ff yine yavaş arkadaş. ie de baya hızlı falan ama işte ie lan. önyargı yıkmak zor bişi.
stimpak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Deathblade said: Başlık yanlış. Browserların hepsi birbirine benziyor değil, browserların hepsi gittikçe opera'ya benziyor olmalıydı. aynen. FF4 kurdum, default olarak gelen sekme yerleri falan birebir opera'dakiyle aynı. Menü çubuğunu da kopyalamışlar. ayrıca yeni bi özellik eklemişler, türkçe versiyonda eşitleme kurulumu diye çıkıyor menü altında. tıklayınca çıkan ekran süper, Firefox sync. pin tabs olayı da "uygulama sekmesi" olarak gelmiş, gerçi chrome'da da vardı sanırım benzer bi uygulama. ama ilk opera'da olduğundan dolayı övgüler operaya gidiyor. sırf stumbleupon doğru düzgün çalıştığı için tekrar firefoxa geçtim desem yeridir. eskisi kadar da ram / işlemci sömürmüyor şimdilik, memnunum ff4'ten.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 oha saçmalamayın lan, browserların hepsi chrome'a benzemeye başladı baksanıza pencere başlıklarına. gugıl çırom reis
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 dasaaa said: said: Başlık yanlış. Browserların hepsi birbirine benziyor değil, browserların hepsi gittikçe opera'ya benziyor olmalıydı. ahahahahahhah bunu çaldım yalnız deathblade. chrome ilk cıktıgından beri aynı yalnız. bisey degismedi goruntude.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Zaybird said: çırom ne lan kırom o. William Shakespeare
escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 abi hepsi aynı şirketten cıkıyo bence o.O
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 toggie said: dasaaa said: said: Başlık yanlış. Browserların hepsi birbirine benziyor değil, browserların hepsi gittikçe opera'ya benziyor olmalıydı. ahahahahahhah bunu çaldım yalnız deathblade. chrome ilk cıktıgından beri aynı yalnız. bisey degismedi goruntude. o en baştan opera çakmasıydı zaten görsel olarak..
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 şu operaya bugüne kadar geçmediysem sırf şu operacıların elitist ve snob yorumlarından ötürü ha onu da demiş olayım :D ama adamlar haklı galba ahæhæhæ
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Opera en iyisi gerçekten ama Norton destei olmadığından (hiç bir antivirus programına desteği yok) bıraktım ben. O kadar para verdim, kullanmazsam ne işe yarar...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Korsan mı kullansaydım?
escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 neden bir kaspersky değil de norton? dünyanın en iyi antivirüsünün kaspersky oldugunu biliyoruz, neden o bedava bile versekler kullanılmıcak norton ?
Loxias Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 chrome da gereksiz bi ton ayar var. sıkıyor beni bir süre sonra. sağ tıklayınca "bağlantıyı yeni sekmede aç" clicki ilk sırada olmayan browserları denemiyorum bile
Öne çıkan mesajlar